Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuk Doamne ajuta, fetelor! ![]() ![]() Maine este sarbatoare si am inteles ca se tine post. Asa este, cine imi confirma si mie daca asa este sau nu? Multumesc mult! Ajutati-l pe andrei. Intrati aici: http://andreibucur.blogspot.com/ |
Doamne Ajuta!
Asa este, astazi este Taierea Capului Sf. Ioan Boteatorul si se tine post (daca poti sa il tii e f bine).
Va postez si www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august29.htm" target="_blank"> Sinaxarul de azi.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Livsy multumim mult pt postarea Psalmului in fiecare zi!
Dumnezeu sa iti rasplateasca, aceasta fapta!
Urez si eu:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sf. Ioan Botezatorul!
Va mai postez un link, legat de aceasta www.razbointrucuvant.ro/2007/08/29/taierea-capului-sf-ioan-botezatorul-sau-despre-cum-desfranarea-slabiciunea-si-rautatea-se-aduna-pentru-a-ucide/" target="_blank"> sarbatoare.
Sa va fie de folos!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
happymum spune:
LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR!
SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI FERICIRE.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
| citat din mesajul lui mvb Mie imi este dor de gravidutzele noaste ANAOMARIA si ANADOMNICA Va asteptam cu drag sa ne mai spuneti cum sunteti ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
asa e. sunt sigura ca sunt bine... cred ca se pregatesc incetisor, dar sigur de marea intalnire cu minunile lor.
gravidutelor..._
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
cami_antonia spune:
fetele
am vb cu alina
si mai are dureri de urechi
si de cap
da cu intermitente
ssa ne rugam sa fie bine in continuare
va pup pt sustinere
sunt ffffffffff prinsa cu teza
greu mai reusesc sa intru
maria stai sa termin cu teza
si apoi sigur luam legatura
ca sunt mult prea prinsa
pupici tuturor
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Livsy spune:
Dragele mele, am intrat pentru a va posta un link, unde gasiti multe Acatiste audio si chiar si Noul Testament audio si multe alte lucruri folositoare si Acatiste citite de Marian Moise. Avem de unde sa alegem
. Iata:
http://www.crestinortodox.ro/acatiste-audio/a3615-acatistul-sfantului-ioan-botezatorul-audio
Ioanact, 
Multumesc pentru cuvintele frumoase! Dumnezeu sa va ajute si voua, in toate! Ce mai face Bebe?
Multumim pentru link! Foarte de folos!
Anita75, 
Eu astazi am fost la Biserica, la Sfanta Liturghie, chiar la o Biserica ce are hramul Ioan Botezatorul. Este aproape de mine si chiar de aceasta apartin, prin locuinta (dar eu am ramas la cea unde apartineam inainte, unde stateam inainte de a locui din nou cu parintii...). A fost foarte frumos, parca nu ma saturam de cantarile acelea frumoase (pe care le stiam...), de cuvintele preotului, m-am bucurat mult... Multumim ca ne-ai dat binete, tu ce mai faci?
Mvb, 
Inteleg ca de-acuma te asteptam cu o Veste Buna. Sa dea Dumnezeu sa fie curand si sa fie bine! Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Danuk, 
, vad ca ti-au raspuns fetele. Am auzit astazi la radio ca sunt trei sarbatori - praznice triste, una este Vinerea Mare, cand ne amintim de rastignirea Mantuitorului, alta este Ziua Crucii... (sau asa ceva), despre asta nu stiu, trebuie sa ma uit si sa ma lamuresc, iar a treia este 29 august, Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Iar astazi se tine post intrucat Sfantul Ioan a fost un postitor, caci el se hranea cu miere salbatica si cu lacuste si traia ca un pustnic - este supranumit si Ingerul Pustiei. Noi il cinstim pe el in aceasta zi comportandu-ne dupa modelul lui, adica tinand post. Si in plus, taierea capului sau a fost hotarata la un ospat, unde oamenii jucau, beau si mancau, dar cu sufletele in umbra, ceeace a facut posibil ca Irod, ametit de bautura, sa faca o promisiune periculoasa unei fete, care a cerut sa-i fie dat capul Sfantului. In amintirea celor petrecute, astazi se posteste.
Daca ai un calendar ortodox, vezi ca scrie in dreptul ficarei zile cand este post.
Ce mai face Andrei? Sa stii ca am citit povestea lui pe siteul lui. Dumnezeu sa ii ajute acestui copil atat de dulce si incercatilor lui parinti! 

Madutz, 
, iti MULTUMESC pentru cuvintele frumoase! Pe cand o Veste Buna? Sa dea Dumnezeu! Sa stii ca suntem cu sufletul langa tine!

Celelalte fete ce mai fac? Eu va trimit cate un
si o
TUTUROR si va doresc un weeknd foarte frumos si in pace!
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Livsy Ioanact, ![]() Multumesc pentru cuvintele frumoase! Dumnezeu sa va ajute si voua, in toate! Ce mai face Bebe?Multumim pentru link! Foarte de folos! ![]() |
Bebe cred ca este bine, in schimb mie imi este rau, mai ales azi, mi-a fost rau ca niciodata, numai in pat am stat, si am reusit sa dorm 1 h jum, dupa ce am venit de la biserica..dar dupa ce m-am trezit tot rau imi era..culmea, dupa amiaza nici nu m puteam sa stau in bucatarie (tb sa ii incalzesc mancarea Ioanei, noroc cu sotul
).Sper maine sa ma simt m bine!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Am vazut ca nu a m urat nimeni:La multi ani!
Credeti ca azi nu se serbeaza?
Va scriu cateva cuvinte si va postez si link-ul.
Traditii si obiceiuri in ziua de 29 august
Ziua de 29 august este una de post, in care, potrivit traditiei, este bine sa nu se manance pepeni, pentru ca forma lor aminteste de cea a capului. In satul traditional, in aceasta zi nu se foloseste cutitul, totul se rupe cu mana. In popor se vorbeste si de un post care tine "de la cruce pana la cruce", un post de doua saptamani, neconsemnat in calendarul crestin, care avea rolul de a-i curati pe cei care au savarsit omoruri sau alte pacate grave. Postitorii mancau in aceasta zi numai o turta de grau sau de malai.
Sase sarbatori in cinstea Sfantului Ioan Botezatorul
Biserica ortodoxa, serbeaza de obicei ziua mortii sfintilor, adica data trecerii lor spre cele ceresti, ca ziua lor de nastere. Numai Maica Domnului si Sfantul Ioan Botezatorul fac exceptie de la aceasta regula. Astfel, Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: zamislirea lui - 23 septembrie; nasterea - 24 iunie; soborul lui - 7 ianuarie; taierea capului - 29 august; prima si a doua aflare a capului - 24 februarie; a treia aflare a capului sau - 25 mai.
Semnificatia numelui Ioan
Ioan este nume iudaic: "Iohanan" prescurtare din Iehohanan" si inseamna "Dumnezeu s-a milostivit". Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan, Ioana (fie ca atare, fie in diferite variante: Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana s. m. a.), alcatuind cea mai bogata familie onomastica de la noi.
www.crestinortodox.ro/sarbatori/72708-taierea-capului-sfantului-ioan-botezatorul-zi-de-post" target="_blank"> Aici e link-ul.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mvb spune:
Ioanact sa stai in pat si sa nu faci efort.....tu o ridici mereu pe Ioana in brate si poate ca efortul asta nu e asa de bun, macar acu in primele saptamani pana se cuibareste bine BB
sa ai grija de tine si daca nu trece starea de rau, te rog ia legatura cu medic ginecolog...poate iti recomanda tratament de mentinerea sarcinii
sanatate multa si Doamne ajuta sa fie bine!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................