Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara

Ioanact, pai da, eu nu am auzit in Biserica spunandu-se de catre preot La Multi Ani! si deci nu am zis... In plus, asa mi se parea mie logic, dupa capul meu, recunosc, sa nu spunem, pentru ca nu este o Sarbatoare obisnuita, ceva tragic s-a intamplat in ziua pe care o comemoram... de aceea nu ti-am spus... Dar eu cred ca tu stii ca noi iti dorim tot binele, fie ca este ziua ta sau nu...
Citisem undeva de mult ca daca mamica se simte rau e cumva o dovada ca BB este bine, ca sarcina evolueaza normal. Sarcinile sunt diferite si cred ca nu trebuie sa te sperii daca iti este acum mai rau decat stiai, se intampla. Sper sa fie totul OK! De-abia astept sa ne povestesti cum a fost prima intalnire cu BB mic din burtica!

Happymum, nu ne-ai spus ce mai faci - sau n-am vazut eu Te si iti trimit o ! Doamne ajuta!

Haideti, va rog, mobilizarea, ca tare ne-am bucura de o Veste Buna! Who's next?, ca sa spun asa.

Oare ce mai face vvvvv? Dar Deeva? Stie cineva...?

Cami, spor la lucru, te intelegem si te asteptam cu drag! Ma gandeam eu ca lucrezi tare, de intri atat de rar. SANATATE Alinei! Si pentru tine si pentru ea, cate un si o

... Cred ca v-ati plictisit de atatia si...

Mergi la inceput

A! Ioanact, multumim frumos pentru randurile postate, despre Sfantul Ioan Botezatorul. Eu le-am citit cu mare interes si cu mare placere!

Iata si Psalmul:

Psalmul 13
Catre mai marele cantaretilor. Un psalm al lui David

1. Pana cand, Doamne, ma vei uita neincetat?
Pana cand Iti vei ascunde Fata de mine?
2. Pana cand voi avea sufletul plin de griji si inima plina de necazuri in fiecare zi?
Pana cand se va ridica vrajmasul meu impotriva mea?
3. Priveste, raspunde-mi, Doamne, Dumnezeul meu!
Da lumina ochilor mei, ca sa n-adorm somnul mortii,
4. ca sa nu zica vrajmasul meu: “L-am biruit!”
Si sa nu se bucure potrivnicii mei cand ma clatin.
5. Eu am incredere in bunatatea Ta, sunt cu inima vesela din pricina mantuirii Tale:
6. cant Domnului, caci mi-a facut bine!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vis a vis de ceea ce sa zis la unele biserici ieri in biserica...

la noi la biserica preotul a zis sa ne rugam ptr cei adormiti cu numele IOAN si nici decum sa le zicem la multi ani

doar stii ca taierea capului sf ioan botezatorul s-a intamplat de fapt la o petrecere aniversare..a fetei imparatului...

.pai at voi cum puteti spuneti la multi ani, cand in biserica se tine slujba ptr morti..indeosebi cu numele IOAN si nu ptr vii..e mare pacat sa spuneti la multi ani..oameni buni................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

mvb starile de greata nu se datoreaza ca o m ridic pe Ioana in brate (desi se intampla rareori, cand nu e sotul acasa, si e nevoie), eu atat am numai stari de greata, nu ma doare burta sau altceva.
Abia astept si eu sa ajung la Dr, sa-mi vad bebelusul.
Iti multumesc mult pt grija!
Livsy nu vroiam in mod neaparat sa imi zici mie (ma rog fetitei mele), La multi ani!, ci in general.
Dupa cum am trimis link-ul am gasit scriindu-se ca noi serbam de obicei ziua mortilor sfintilor, ca ziua lor de nastere.
Intr-adevar nu se face petrecere, deoarece e post, dar un: La multi ani, eu zic ca se zice, imi cer daca am gresit.
Aceasta zi se "aseamana", cu Praznuirea Adormirea Maicii Domnului, si multi dintre noi serbeaza aceasta zi.
pogonici1977 cum i-am zis si lui livsy noi serbam ziua mortilor sfintilor, ca ziua lor de nastere.
Fiecare face cum considera.

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977
pai at voi cum puteti spuneti la multi ani, cand in biserica se tine slujba ptr morti..indeosebi cu numele IOAN si nu ptr vii..e mare pacat sa spuneti la multi ani..oameni buni................

Ne rugam si pt cei morti cu numele IOAN/IOANA, etc cat si pt cei care sunt in viata si poarta acest nume. Parerea mea..

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

..Si www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august30.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi.

Sa va fie de folos!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Am vazut ca nu a m urat nimeni:La multi ani!
Credeti ca azi nu se serbeaza?

eu am zis, eu am zis...
ca stiu de la domnul sot al tau...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dragele mele,

Mai sunt si eu pe aici. Am fost cam ocupata zilele acestea de aceea nu am scris nimic dar v-am citit.

Ioanact imi pare rau ca nu te simti bine sa dea Dumnezeu sa treaca starile acestea urate si sa ne anunti ca bebe este bine si tu la fel. Multumim pentru postari si link-uri. Maicuta Domnului si puterile ceresti sa fie cu tine.

Livsy multumim pentru psalmi. Asa reusim si noi sa citim cate un psalm in fiecare zi. Ma bucur ca ne scrii asa des bunul Dumnezeu sa te ajute.

mvb asteptam sa ne dai vestea cea mare cat de curand. Doamne ajuta!

Cami spor la teza. Ne rugam in continuarea pentru Alina.

Danuk foarte frumos gestul tau de a posta nr de telefon pentru ajutorul lui Andrei. Asa multe fete de aici au putut sa doneze cativa banuti care adunati de la mai multa lume ajuta mult. Bunul Dumnezeu sa iti ajute si tie sa tii in brate copilasul dorit.

caciantoni ce mai faci? asteptam sa ne mai scrii ne este dor de tine si de celelalte fete.

Happymum , pogonici Anita si tuturor va doresc o duminica frumoasa, multa liniste sufleteasca si Bunul dumnezeu la rugaciunile Maicii Lui si a tuturor sfintilor sa ne ocrotesca mereu si sa ne dea minte si intelepciune. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Va postez o rugaciune care mie imi place mult

„Doamne si Stapanul vietii mele,
duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii în desert nu mi-l da mie.
Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-l mie, robului Tau.
Asa Doamne, Imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin”.
( Sf. Efrem Sirul)

Mergi la inceput

Dragele mele,

Iata Psalmul:

Psalmul 14
Un psalm al lui David.

1. Doamne, cine va locui in locasul Tau si cine se va salaslui in muntele cel sfant al Tau ?
2. Cel ce umbla fara prihana si face dreptate, cel ce are adevarul in inima sa,
3. Cel ce n-a viclenit cu limba lui, nici n-a facut rau impotriva vecinului sau si ocara n-a rostit impotriva aproapelui sau.
4. Defaimat sa fie inaintea Lui cel ce vicleneste, iar pe cei ce se tem de Domnul ii slaveste; cel ce se jura aproapelui sau si nu se leapada,
5. Argintul sau nu l-a dat cu camata si daruri impotriva celor nevinovati n-a luat. Cel ce face aceasta nu se va clatina in veac.

Sa fie de folos!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna dimineata!
Sanda, frumoasa rugaciune...
S-aveti o saptamana usoara, plina de lumina, chiar daca in Bucuresti e innourat si ploua....

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput