Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 15
mada23 spune:
Ana..
multumim pt tot 
Stiu ca v-am pus link-ul dar nu rezist sa pun si urmatoarele vorbe ale parintelui Cleopa:
OMUL CA IARBA, ZILELE LUI CA FLOAREA CAMPULUI
Ia sa-mi spuneti mie unde erati voi cu 100 de ani in urma? Sa-mi spuneti acum repede! Sa vedem. Dar unde o sa fiti peste 100 de ani? Stiti?
Vedeti ca nu stiti nici unde erati, nici unde mergeti? Ce-a spus Mantuitorul Apostolilor? Voi nu stiti de unde veniti si unde mergeti. Eu stiu de unde vin. Eu vin de la Tatal si merg la Tatal.
Deci bagati de seama, noi suntem calatori si straini. Ati vazut la Psaltire? Ca nemernic sunt eu pe pamant si strain ca si toti parintii mei.
Vezi ca a rasarit soarele? Si stii ca n-are incotro, merge la apus. Asa si noi: indata ce-am rasarit prin nastere, mergem in fiecare clipa spre groapa. Ziua nasterii da mana, inca de la nastere, cu ziua mortii, ca nu avem unde calatori. Ne-am nascut ca sa murim. In-telegeti? Lege vesnica pusa de Dumnezeu intre oameni.
Daca noi in calatoria asta a noastra facem ceva bun, ne ducem la o bucurie si la o fericire fara margini. Daca in calatoria asta ne legam cu lucrurile lumii si facem rau si murim nespovediti si in pacate, ne ducem la o munca care n-are sfarsit. Dumnezeu ne-a adus in viata tocmai pentru asta, ca sa avem cand ne pregati in putina viata pe care o avem pe pamant.
Ce ramane pe pamant? Bogatia? Cinstea? Viata? Tineretea? Bucuriile lumii? Ce este care nu-i vis si umbra?
Nu stii ca mai deunazi erai un copilas? Nu vezi un copilas mic care acum a rasarit? Ati auzit ce spune Scriptura? Omul ca iarba, zilele lui ca floarea campului, asa va inflori. A rasarit o floricica; creste floarea mai mare. Apoi gata, se marita, se insoara, numai apare toamna pe cap, cum a aparut la mata si la mine. A inceput a se inalbi barba, parul. Gata! Patru anotimpuri are viata noastra. Primavara este copilaria; vara este tineretea; toamna este batranetea. Si iarna gata; este sfarsitul aproape!
Deci asa in felul acesta, gandindu-ne noi ca suntem trecatori si straini, in fiecare zi sa facem ceva bun. Mantuitorul spune in Evanghelie: Nici pentru un pahar de apa rece dat in numele Domnului, nu-ti vei pierde plata ta.
Am sa dau un pahar de apa rece; dar daca pot sa-i dau si altceva, este si mai bine. O bucatica de paine; daca nu, un banut; daca nu, o mana de faina; daca nu, un ou; daca nu, ceva in fiecare zi sa te inveti sa dai, ca acolo nu ti le mai fura nimeni.
Si ce facem rau si ce facem bine, le trimitem inainte. Auzi ce spune Evanghelia? Faceti-va voua comori unde furii nu le fura, si rugina nu le strica, si molia nu le roade; ca unde va fi comoara voastra, acolo va fi si inima voastra.
Vezi cand mergi la un drum departe? Poate ai sa calatoresti 100-200 de km, femeia iti pune in rucsac de acasa cele ce-ti trebuie de drum: "Mai, omule, ti-am pus schimburi, poate transpiri; ti-am pus mancare, ti-am pus un cutit, ti-am pus o sticla de vin sau de apa; ti-am pus o lanterna, ti-am pus o lumanare, ti-am pus un chibrit, ti-am pus acolo sa ai un ban de cheltuiala! De toate ti-am pus".
Si cand stai la popas, ce gasesti in rucsac? Nu gasesti ce-ai pus? Mult, putin. Poate ti-ar mai trebui multe: "Mai, dar prost am fost! De ce n-am pus eu tot ce-mi trebuie de acasa? Aici n-am de unde sa mai iau. Aici nu-i sotia, nu-i casa, nu-i averea, nu-i nimic".
Asa-i si pe drumul cerului. Ai trimis o metanie cu lacrima, ai trimis o rugaciune, o milostenie, o facere de bine, o rabdare cu multumita in boala in fata lui Dumnezeu; ai trimis o spovedanie curata, ai trimis citirea unor carti sfinte. Ce-ai facut tu pentru suflet, acolo le gasesti.
"Mai, dar eu credeam ca astea s-au uitat!" Nu se uita. Ca de la botez, avem doi ingeri. Avem un inger rau pe umarul stang si un inger al dreptatii de la ceata stapaniilor din cer pe umarul drept. Unul scrie cele bune; celalalt, cele rele. Nu numai ce-am facut rau, ci si ce-am gandit. El iti da gand rau si daca vede ca-l primesti, scrie. "In ziua cutare, in ceasul cutare, a primit gandurile mele cele rele pe care i le-am dat eu". Si el le scrie acolo.
Cand te duci la vami, ai sa intrebi: "Mai, de unde stie asta?" Pentru ca el are scris tot. Dosare, ca asta-i contabil grozav. Scrie tot. Nu poti zice nimic. Ai vazut Sfanta Teodora cand trecea prin vami: "Ma minunam foarte cand am ajuns la vama betiei, ca dracii imi aduceau aminte de toate paharele de rachiu si de vin pe care le-am baut in viata mea. In ce zi, unde si cu cine".
Ca dracii sunt putere nalucitoare. Te indeamna prin cumnati, cumetri, cuscri, nepoti, veri. "Cumetre, dar n-ai baut cu mine? Nu ne-ai pus lautari sa ne cante? Dar n-ai chiuit si ai batut din palme dupa ce te-ai imbatat?" Dracii au scris tot.
=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Va postez www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august28.htm" target="_blank"> Sinaxarul de azi.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mvb spune:
Ioanact ce mai faci si cum te mai simti mamico? cand mergi la eco sau deja ai fost?......asteptam detalii
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Eu citesc in fiecare zi topicul, insa noutati nu prea am
doar ca de ieri(joi) am inceput din nou munca, mi s-a terminat concediul pe anul asta
Saptamana trecuta am fost plecati la Brasov la nunta unui var de-al sotului si cu ocazia asta am fost la Busteni si de acolo la manastirea Caraiman care este o minunatie de manastire
ne dorim foarte mult sa jungen si la manastirile din nordul tarii undeva pe final de septembrie
acu de pe 15 sept incepem ofensiva in lupta pt un BB sanatos
...vom face o programare la Iasi si o sa ne rugam poate pana de sarbatori ne ajuta Dumnezeu cu BB la bord
va imbratisez cu drag pe toate si imi place sa va citesc postarile
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ioanact ce mai faci si cum te mai simti mamico? cand mergi la eco sau deja ai fost?......asteptam detalii ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Buna!
Multumesc ca ai intrebat!

Tot cu stari de greata sunt (nu tot timpul), dar ma rog ca bebele sa fie bine.

La eco nu am fost, voi merge cand voi avea 8 sapt, ca sa-l vad (embrionul) si sa-i ascult si inimioara (nu m am mult, sapt viitoare imi voi face programare).
Cam atat despre mine.
Cand voi veni de la eco, at va voi povesti cum a fost.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Eu citesc in fiecare zi topicul, insa noutati nu prea am doar ca de ieri(joi) am inceput din nou munca, mi s-a terminat concediul pe anul asta Saptamana trecuta am fost plecati la Brasov la nunta unui var de-al sotului si cu ocazia asta am fost la Busteni si de acolo la manastirea Caraiman care este o minunatie de manastire ne dorim foarte mult sa ajungen si la manastirile din nordul tarii undeva pe final de septembrie acu de pe 15 sept incepem ofensiva in lupta pt un BB sanatos va imbratisez cu drag pe toate si imi place sa va citesc postarile ![]() |
Ce frumos ca ai ajuns la Manastirea Caraiman!
Imi aduc si eu aminte de anii trecuti.Sper sa ajungi si la Manastirile din N tarii, asa cum ti-ai propus.

Woow..gata, ai terminat termenul?
Sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Maica Lui, sa reusesti sa ramai insarcinata cu un prunc sanatos.

Astept si alte
, sa ma urmeze..ce faceti??ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
danuk spune:
Doamne ajuta, fetelor!

Maine este sarbatoare si am inteles ca se tine post. Asa este, cine imi confirma si mie daca asa este sau nu?
Multumesc mult!
Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/
Livsy spune:
Buna seara TUTUROR!
Apar si eu... nelipsita ![]()
Iata Psalmul! De data aceasta, am muscat din cascaval l-am luat de pe internet, dar nu-i nimic, asa imi veti putea spune care traducere o preferati ![]()
Psalmul 12:
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor.
1. Pana cand, Doamne, ma vei uita pana in sfarsit ? Pana cand vei intoarce fata Ta de la mine?
2. Pana cand voi pune ganduri in sufletul meu, durere in inima mea ziua si noaptea?
3. Pana cand se va inalta vrajmasul meu impotriva mea?
4. Cauta, auzi-ma Doamne, Dumnezeul meu, lumineaza ochii mei, ca nu cumva sa adorm intru moarte,
5. Ca nu cumva sa zica vrajmasul meu : " Intaritu-m-am asupra lui ". Cei ce ma necajesc se vor bucura de ma voi clatina.
6. Iar eu spre mila Ta am nadajduit; bucura-se-va inima mea de mantuirea Ta; canta-voi Domnului, Celui ce mi-a facut bine si voi canta numele Domnului Celui Preainalt
Sa fie de folos!
Doamne ajuta!
Livsy spune:
Voiam sa spun ca ati scris tare frumos, nu stiu, mie asa mi s-a parut... nu pot sa va scriu in parte, dar va
si va trimit cate o floricica TUTUROR! 

Ma intristeaza si pe mine faptul ca se scrie mai putin de la un timp, sa speram ca este ceva trecator... Oricum, important este sa ne rugam unele pentru celelalte, scrisul nu e pe primul loc, ci ravna cu care ne rugam. Si sa Credem!
Doamne ajuta!
mvb spune:
Danuk astazi este sarbatoare cu cruce rosie in calendarul crestin ortodox - Taierea capului Sf Ioan Botezatorul si se tine si post......daca poti sa tii post este foarte bine
Doamne ajuta!
mvb spune:
Mie imi este dor de gravidutzele noaste ANAOMARIA si ANADOMNICA
Va asteptam cu drag sa ne mai spuneti cum sunteti