Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 7
inna30 spune:
vulturas nu mai stiu, dar parca a luat 2 dim 2 seara di potent power si 6 pe zi din napraznic...eu am luat vit e, si acid folic asa pregatitor.
adriana buc asa este, te inteleg, eu am mers la giulesti din lipsa banilor, nu ne permiteam ceva privat, sunt din provincie si avem sal mici, dar intr-adevar am stat cu orele pe holurile spitalului, cel putin la ultima inseminare am stat de la 6 dim si mi-a facut inseminarea la 13:30...imp este ca a reusit ca nu mai puteam de picioare si nemancata pe acolo, este ff aglomerat si exact ca oile..vorba ta.te pup si iti doresc mult mult succes, va fi bine.
va pup pe toate si va tin pumnii sa reusiti sa fiti mamici curand pt ca e un lucru minunat si ceva unic si frumos, merita luptat cu orice pret.
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 si nu ti-a zis, vulturico, cum se asigura ea ca nu are canalele obturate ? ... ca la voi se face laparo, histeroscopie etc ... iarta-ma, am uitat, la ce dr mergi tu ? |
e o doc de la municipal....am fost pt mine sa fiu sigura ca nu am nici o prb cu OS...ca ma durea rau...si sunt bine ...slava Domnului...nu mi-a zis decat atat....daca avea canalele obturate il durea....si stiu ca pe el nu il doare...asa ca nu m-am mai sinchisit sa intreb cum anume....serboiu sorina se numeste
tannoo25 spune:
Doamne Ajuta, ca esti bine, vulturas !
insa eu nu prea am mare incredere in doctorii de la municipal ... asta asa, ca o paranteza ...
acum, pe bune, un canal obturat, nu doare !
llary spune:
Si la noi e aceeasi prb cu mobilitatea si motilitaea .In ian avea 5 mil spermat...,iar acum 60 mili ,dar rrapizi 5%,normali 20%.A avut rapizi si 30%.Fluctueaza.I-am dat din ian ZN <SN ,BU,NApr,E,acid folic,Carnil,B12,dar si mai incolo spermotrend
Acum am inceput iar sa-i dau spermotrend,propolis,lapt de matca,Acid folic .Chiar daca ai nr. k conteaza cel nmai mult mobilitate si motilitatea lor.Mi-a promis ca se lasa de fumat.
Am facut 2 IA-uri nereusite.
Fetele care au avut aceeasi prb cu sotul lor au reusit si cu IA ,dupa cum am vazut,dar numai cu o mobiliate si motiliate buna a spermei.
Nu stiu ce sa-i mai dau si fac sa fie k.Acum vrem a 3-a IApe ciclu nat
vulturas spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 Doamne Ajuta, ca esti bine, vulturas ! insa eu nu prea am mare incredere in doctorii de la municipal ... asta asa, ca o paranteza ... acum, pe bune, un canal obturat, nu doare ! ![]() |
oooof...m-am saturat de doc...deci daca avea canalele obturate se vedea la eco? daca nici asta nu e...atunci nu pot sa imi dau seama de la ce are spermograma asa proasta

ms de info

adrianaBuc spune:
vulturas, in luna in care am ramas gravida sotul a luat laptisor de matca, 1 capsula pe zi. Rau nu face. Ce stil de viata are sotul tau? Doarme bine noaptea? Doctora mea spune ca somnul este extrem de important mai ales la barbatii cu probleme de spermograma; sa fie de cel putin 7 ore si legat, fara intreruperi. Sotul meu e fumator si in perioada fertila a fumat ca ursu', dar s-a odihnit bine (exact inainte de perioada fertila am fost plecati din oras cateva zile). Of! Sunt atat de multi factori. Doctorii ne-au zis ca acel cumul de factori a facut ca eu sa raman insarcinata.
tannoo25 spune:
cum zice si adriana, vulturico sunt o multime de factori care influenteaza rezultatul spermogramei; stilul de viata, alimentatia, stressul tre' eliminat ( desi nu stiu cat se poate ) etc ... hai, ca poate o iesi mai buna acum, in octombrie ... 
ANITA75 spune:
vreau si eu niste raspunsuri < sa o luam incetisor-vulturas am ramas uimita cu ce ai zis tu ca ar durea daca ar avea obst.sa sti ca sotul se mai vaita ca-l doare citeodata outul stg.asta ar fi durerea pe care ar fi obsrtructia?
tanoo ce zici de analizele scrise nu mi-ati dat rasp.sotul tot la iosub a fost ,vrem sa ne ducem la Voinea sa vedem ce ne-o spune, nu stiu ce sa mai spun si sa cred dar tare mult ne dorim si noi un bb dar se lasa asteptat 
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 tanoo mai rar barbat ca tine sa vrea cu atata ardoare sa aiba bb ,nu e vb de sotul meu dar asa in general sti ca barbatii dau vina pe muheres,cica ei nu au nimic in leg cu spermogramele la un lab a iesit ca ar avea hipokinezie, akinezie hiperkinezie longevitate 1h-90 2h-80 4h-63 concentratia oligospermie,hiperspermie 40.000-200.000mm3 dar concluzia a fost tot de azoo cind am fost la Matei nu s-a vazut niciun gigel nici nu mai stiu ce sa cred ,analizele hormo sjunt bune ,a facut si echo dopller si aia e buna dar ia spus ca are un micut varicocel dar nu e ceva grav ,cred ca are canalele obturate ![]() |
la A,B,C,D ce procente a avut?
iosup ce a zis la eco despre micul varicocel? sa il ignore ?
vulturas spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc vulturas, in luna in care am ramas gravida sotul a luat laptisor de matca, 1 capsula pe zi. Rau nu face. Ce stil de viata are sotul tau? Doarme bine noaptea? Doctora mea spune ca somnul este extrem de important mai ales la barbatii cu probleme de spermograma; sa fie de cel putin 7 ore si legat, fara intreruperi. Sotul meu e fumator si in perioada fertila a fumat ca ursu', dar s-a odihnit bine (exact inainte de perioada fertila am fost plecati din oras cateva zile). Of! Sunt atat de multi factori. Doctorii ne-au zis ca acel cumul de factori a facut ca eu sa raman insarcinata. |
buna adriana
sotul meu doarme de laora 22.00 pana la ora 06.30 neintors...zilnic...poate odata la cateva luni sa adoarma pe la ora 23-24 si sa se trezeasca la 06.30...fumeaza max un pachet pe zi de tigari lights...doc a zis ca nu e foarte mult...daca ar putea sa selase ar fi bine...dar nu poate...bea o bere cateodata seara cand vine de la serv...si 2 cani de cafea dimineata...in rest incerc sa evit cat pot prajelile, sucurile acidulate...f.rar bea o cola, in general apa plata sau ceai cumparat...

sarcina usoara!