Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 6
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 anita, pai daca are un varicocel, ala se poate opera; nu e mare lucru operatia ( din ce am citit ); si se desfunda canalele ... ![]() alla, tu vorbesti de o sperma preparata de 10 mil / ml, nu ? costa ceva si IA-urile astea ... daca va fi sa fie nevoie de fiv, ce o sa faceti, crdit la banca ? ... poate scapam de fiv si se prinde natural ... ce zici ? ![]() |
da vorbeam de o sperma preparata care dupa preparare e de min 10 mil.
costa si IA si da ... deja le facem din banii bancii, din descoperirea de card. alta solutie nu avem. Avem creditul pt masina, cel de nunta, chiria si restul si pe astea merg aproape integral salariile, cedi Ia-urile si analizele le facem din credite.
Noi sa fim sanatosi...ca banii ii facem noi cumva.
Si da tannoo, mai sper ca se prinde natural. Cel putin al meu sot crede mai ales dupa experienta din martie...
Dar nu pot sa stau cu mainile incrucisate si sa astept o noua minune.
vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 tanoo mai rar barbat ca tine sa vrea cu atata ardoare sa aiba bb ,nu e vb de sotul meu dar asa in general sti ca barbatii dau vina pe muheres,cica ei nu au nimic in leg cu spermogramele la un lab a iesit ca ar avea hipokinezie, akinezie hiperkinezie longevitate 1h-90 2h-80 4h-63 concentratia oligospermie,hiperspermie 40.000-200.000mm3 dar concluzia a fost tot de azoo cind am fost la Matei nu s-a vazut niciun gigel nici nu mai stiu ce sa cred ,analizele hormo sjunt bune ,a facut si echo dopller si aia e buna dar ia spus ca are un micut varicocel dar nu e ceva grav ,cred ca are canalele obturate ![]() |
buna dimineata
eu nici nu stiu ce sa cred cand aud de canale obturate...asta am intrebat-o si eu pe doctora dar noua ne-a zis ca daca ar avea canalele obturate ar avea si dureri...pt ca se acumuleaza lichidul si daca nu are pe unde sa iasa l-ar durea...iar sotul meu nu a avut in viata lui dureri in acea zona...sunt in ceata total

inna30 spune:
Buna fetele, am intrat sa va spun mult mult succes, am scris candva la acest subiect, noi am reusit cu potent power si napraznic, am ajuns de la 1 mil in 4 luni la 15 mil,altceva nu a avut efect, am nascut un baietel prin cezariana in luna martie, reusind cu inseminarea nr 3 la giulesti cu dr diana cocei.
adrianabuceste mai bine sa incerci inseminare pt ca acolo gigeii sunt spalati si alese formele normale, daca spermatozoidul nu este bun, at sarcina nu se prinde bine si se opreste in evolutie, sau poate fi sarcina fara sac gestational, mai bine inseminare, acolo stii ca sunt alesi cei mai buni si sanatosi gigei, te pup si mult mult succes.
vulturas spune:
| citat din mesajul lui inna30 Buna fetele, am intrat sa va spun mult mult succes, am scris candva la acest subiect, noi am reusit cu potent power si napraznic, am ajuns de la 1 mil in 4 luni la 15 mil,altceva nu a avut efect, am nascut un baietel prin cezariana in luna martie, reusind cu inseminarea nr 3 la giulesti cu dr diana cocei. |
felicitari!!!
si potent power cate a luat pe zi?1 dim si 1 seara sau cate 2?
napraznic a luat 6/zi?
am vazutca se poate asocia si cu macca activ

tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vulturas
buna dimineata eu nici nu stiu ce sa cred cand aud de canale obturate...asta am intrebat-o si eu pe doctora dar noua ne-a zis ca daca ar avea canalele obturate ar avea si dureri...pt ca se acumuleaza lichidul si daca nu are pe unde sa iasa l-ar durea...iar sotul meu nu a avut in viata lui dureri in acea zona...sunt in ceata total ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
vulturas, nu e neaparat nevoie sa fie dureri in "acea zona" ptr a depista canalele obturate; se vad la eco si cea mai buna solutie este operatia ...
vulturas spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 vulturas, nu e neaparat nevoie sa fie dureri in "acea zona" ptr a depista canalele obturate; se vad la eco si cea mai buna solutie este operatia ... ![]() |
se vad la eco????? pai mie doc mi-au spus ca nu se vad la eco daca sunt infundate asa cum nu se vad la noi la femei la eco daca sunt trompele infundate
adrianaBuc spune:
inna30, acelasi lucru ni l-a spus si medicul. Din pacate abia la inceputul anului viitor sper sa avem fonduri pentru inseminare. Momentan nu mai avem nici un ban (am luat un apartament, l-am finisat). Nici macar bani de mobila nu mai avem. Daca ar fi dupa mine eu as face inseminare si maine, dar na! In plus nu vreau sa merg la Giulesti, ma enerveaza sa fiu tratata ca o oaie din turma. Oricum pana la anu' inceprcam pe natural, eu o sa incep din nou sa iau laptisor de matca, doctora ne-a dat sa luam vitamina e, 10 zile pe luna, iar sotul a reinceput BU. Speram speram.
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vulturas
se vad la eco????? pai mie doc mi-au spus ca nu se vad la eco daca sunt infundate asa cum nu se vad la noi la femei la eco daca sunt trompele infundate "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
vulturico, la un barbat, doar un varicocel poate obtura canalul; si asta - varicocelul - se vede la eco; iar iosup, colegul lui tutunaru, nu stiu cum face, cum nu face, dar vede si canalele ...

la voi e altceva cu trompele, mai complicat ... asa ca voi
vulturas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tannoo25
vulturico, la un barbat, doar un varicocel poate obtura canalul; si asta - varicocelul - se vede la eco; iar iosup, colegul lui tutunaru, nu stiu cum face, cum nu face, dar vede si canalele ... ![]() la voi e altceva cu trompele, mai complicat ... asa ca voi |
hmmmm....ma baga in ceata doctorii astia....chiar i-am spus ca a facut eco la iosup si nu are varicocel, si are super ecografia...si a zis foarte bine...dar sa nu aiba canalul infundat...si am intrebat-o daca se vede la eco si a zis ca nu...ca ce la noi se vad trompele la eco?

tannoo25 spune:
si nu ti-a zis, vulturico, cum se asigura ea ca nu are canalele obturate ? ... ca la voi se face laparo, histeroscopie etc ... iarta-ma, am uitat, la ce dr mergi tu ?