Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 8
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 cum zice si adriana, vulturico sunt o multime de factori care influenteaza rezultatul spermogramei; stilul de viata, alimentatia, stressul tre' eliminat ( desi nu stiu cat se poate ) etc ... hai, ca poate o iesi mai buna acum, in octombrie ... ![]() |
eu sunt sigura ca el se streseaza mai mult decat spune...dar chiar nu stiu cum sa il ajut sa nu se mai streseze...il sprijin la maxim...dar...cred ca nu e de ajuns
sa te auda DD Tanno si sa iasa mai bine in oct ca aseara mi-a zis ca el nu vrea sa facem FIV...

vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 vreau si eu niste raspunsuri < sa o luam incetisor-vulturas am ramas uimita cu ce ai zis tu ca ar durea daca ar avea obst.sa sti ca sotul se mai vaita ca-l doare citeodata outul stg.asta ar fi durerea pe care ar fi obsrtructia? tanoo ce zici de analizele scrise nu mi-ati dat rasp.sotul tot la iosub a fost ,vrem sa ne ducem la Voinea sa vedem ce ne-o spune, nu stiu ce sa mai spun si sa cred dar tare mult ne dorim si noi un bb dar se lasa asteptat ![]() |
mie asa mi-a zis dr.Serboiu Sorina sapt trecuta...ca la obstructie de canale ar avea dureri...ca s-ar strange acolo lichidul si daca nu ar avea pe unde sa iasa i-ar provoca dureri...eu nici nu mai stiu ce sa mai cred...

tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vulturas
eu sunt sigura ca el se streseaza mai mult decat spune...dar chiar nu stiu cum sa il ajut sa nu se mai streseze...il sprijin la maxim...dar...cred ca nu e de ajuns sa te auda DD Tanno si sa iasa mai bine in oct ca aseara mi-a zis ca el nu vrea sa facem FIV... ![]() ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
de ce nu vrea sa faceti fiv ? ca doar e tot al vostru, metoda de "prindere" e diferita ... auzi, daca se streseaza, nu rezolva nimic ( eu vorbesc
parca pe la juma' de octombrie face spermograma din nou, nu ?
ANITA75 spune:
citat din mesajul lui tannoo25
la A,B,C,D ce procente a avut? iosup ce a zis la eco despre micul varicocel? sa il ignore ? |
nu tanoo ,am scris cum era pe foaie la mine nimic altceva ,nu sti ca unele lab. nu dau rez. la fel?DA in leg cu iosub asa mi-a spus ca i-a zis dr-ul,daca vrei sa citesti si rez. de la echo
testicole dim.-dr.45\25mm
-stg-43\20mm
-stroma omogena fara procese localizate,cateva mici calcificari la nivelul test.stg.
epididim-cap,trunchi,coada de dim. si aspect normal bilateral ,doua formatiuni chistice cap epididim dr. cu dim.de 2,9 si 4,5 mm
dilatatii vasculare la nivelul funiculului spermatic cu diam. pina in 1,4mm dr. si intre 2 si 2,8mmstg
vezicule seminale dimensiuni si aspect normal bilateral
eu nu inteleg mare lucru de aici ,dr-ii iti dau foaia in mana si nu iti spun rezultatul ,daca tu te pricepi sa-mi deslusesti ce am scris ,iti multumesc
vulturas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tannoo25
de ce nu vrea sa faceti fiv ? ca doar e tot al vostru, metoda de "prindere" e diferita ... auzi, daca se streseaza, nu rezolva nimic ( eu vorbesc parca pe la juma' de octombrie face spermograma din nou, nu ? ![]() |
nu vrea pt ca nu e de acord sa ma risc sa fac stimulare...sunt operata pe cord deschis si e destul de riscant...dar eu imi asum riscuri si el nu vrea...si da...in oct repeta spermograma
vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 vulturas dar dr-ii ce zic daca stiu de operatie ,te lasa sa faci multe stimulari? ![]() |
doctorii au spus ca pana nu trec cele 3 luni de tratament ale sotului nu se pronunta....abia dupa ce repeta spermograma o sa imi spuna clar ce e de facut

alla76 spune:
| Citat: | ||||||
nu vrea pt ca nu e de acord sa ma risc sa fac stimulare...sunt operata pe cord deschis si e destul de riscant...dar eu imi asum riscuri si el nu vrea...si da...in oct repeta spermograma "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
vulturas... daca se vorbeste de FIV, ma bag si eu in seama sa zic ca foliculii se formeaza si pe ciclu nestimulat. mai putini, dar destul cat sa faci punctie pt un ovocit sanatos, dragastos si lipicios
tannoo25 spune:
doctorii au spus ca pana nu trec cele 3 luni de tratament ale sotului nu se pronunta....abia dupa ce repeta spermograma o sa imi spuna clar ce e de facut ![]() ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
vulturico, zic la fel ca alla; puteti incerac si pe un ciclu nestimulat; cativa foliculi si un ovocit sanatos, de asta ai nevoie; iar doctorii, daca sunt OAMENI ar trebui sa stie asta; pana la urma si viata ta e importanta ...
tannoo25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ANITA75
nu tanoo ,am scris cum era pe foaie la mine nimic altceva ,nu sti ca unele lab. nu dau rez. la fel?DA in leg cu iosub asa mi-a spus ca i-a zis dr-ul,daca vrei sa citesti si rez. de la echo testicole dim.-dr.45\25mm -stg-43\20mm -stroma omogena fara procese localizate,cateva mici calcificari la nivelul test.stg. epididim-cap,trunchi,coada de dim. si aspect normal bilateral ,doua formatiuni chistice cap epididim dr. cu dim.de 2,9 si 4,5 mm dilatatii vasculare la nivelul funiculului spermatic cu diam. pina in 1,4mm dr. si intre 2 si 2,8mmstg vezicule seminale dimensiuni si aspect normal bilateral eu nu inteleg mare lucru de aici ,dr-ii iti dau foaia in mana si nu iti spun rezultatul ,daca tu te pricepi sa-mi deslusesti ce am scris ,iti multumesc ![]() |
incerc, cat ma pricep ... dimensiunile sunt ok; la stroma ar trebui fara calcificari - multe lichide; formatiunile chistice la cap epididim nu ar fi trebuit sa fie ( si sunt cam maricute
); nu mi-ai zis, la vascularizatie ce valori are la IR ?; dilatatiile vasculare au valori bune ... in mare e bine, chiar bine ...