Oligospermie-Cap.33

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

[/quote]
Buna Tanno, ....m-am gandit si eu sa o sun direct pe Dna Dr Matei. Dar ma gandesc sa nu o deranjez. Mai ales ca nu facem FIV la clinica Genesys. Am sunat la IDS si mi-au spus ca Dna Dr nu prea mai trece pe acolo, deoarece programarile s-au diminuat. Si ei au spus ca mai bine o sun pe Dna Dr. Asa ca imi voi lua inima in dinti si o sun in dupa amiaza asta, sa stiu sigur data si locul unde o gasesc. dar la genesys stii cumva daca se face si spermocultura?

150 lei numai pentru spermograma ???? Dar costa ceva. Mai mult de 60 lei nu am dat niciodata.Dar asta e, am citit numai lucruri bune despre Dna Dr Matei, si am mare incredere in Dumneaei. Noi avem deja diagnosticul de OATS severa cu criptospermie(din 2007). Dar ne trebuie un rezultat recent pentru acest FIV

Sigur ca vom astepta rezultatul, chiar daca dureaza si mai mult.

Noi suntem la FIV 4, in Ungaria (FIV1, FIV2, FIV3 - Gynera, nereusite).

Mii de multumiri

Doamne Ajuta!
[/quote]

eu spermocultura nu am facut-o la clinica, ci la IDS, cum ti-am spus ( tot cu matei ) ...
nu o vei deranja pe matei daca o suni; e cel mai bine sa vb cu ea, sa stii exact cand este la clinica; oricum, in fiecare dim o gasesti acolo ...
ce tratament a urmat sotul tau pentru oats ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

O voi suna pe Dna Dr, atunci.

Dr Damian i-a recomandat:
L-carnitina - 1 gr/zi(insotit de sport...dar sotul meu degeaba ia practic, ca nu face miscare)- plicuri de la Redis, au si fructoza care dau vitalitate spermatozoizilor
Vit E - 2 cps/zi (dar eu ii dau cate 1 cps odata la 2 zile, deci 15 zile /luna)

Dr. Dracea i-a recomandat:
Omega 3 - 2cps/zi (de la Doppel Hertz)
Vit C - 2cps/zi (CETEBE, de 500 mg, 1 gr/zi)
Acid folic - 1 cps/zi

Iar eu i-am recomandat in plus:
seleniu - 1cps/zi
Zinc - 1 cps/zi
Multi Maca de la FLP - 2cps/zi
Napraznic - 6 cps/zi
Panax Ginseng - 1 fiola/zi
Polen de la FLP - 1 cps/zi

Inspiratie de pe forum ... sper sa se vada ceva imbunatatiri, si sa nu ii fac mai rau

Sunt multe pilule, dar s-a obisnuit ...suportam orice. Tratamentul il face deja de o luna. Ne-am propus sa continuam 3 luni. Pana in Noiembrie, cand vom face FIV-ul.

Sotul are testosteronul la limita inferioara, plus un mic varicocel. Miscare nu face deloc, conduce foarte mult, lucreaza si in preajma radiatiilor, este extrem de stresat, prin constructie are pulpele superioare foarte apropiate si se incinge foarte repede intre picioare ...nu "digera" legume si fructe, ce sa mai zic ...nu ma mir de diagnosticul pus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sufletel_80

O voi suna pe Dna Dr, atunci.

Dr Damian i-a recomandat:
L-carnitina - 1 gr/zi(insotit de sport...dar sotul meu degeaba ia practic, ca nu face miscare)- plicuri de la Redis, au si fructoza care dau vitalitate spermatozoizilor
Vit E - 2 cps/zi (dar eu ii dau cate 1 cps odata la 2 zile, deci 15 zile /luna)

Dr. Dracea i-a recomandat:
Omega 3 - 2cps/zi (de la Doppel Hertz)
Vit C - 2cps/zi (CETEBE, de 500 mg, 1 gr/zi)
Acid folic - 1 cps/zi

Iar eu i-am recomandat in plus:
seleniu - 1cps/zi
Zinc - 1 cps/zi
Multi Maca de la FLP - 2cps/zi
Napraznic - 6 cps/zi
Panax Ginseng - 1 fiola/zi
Polen de la FLP - 1 cps/zi

Inspiratie de pe forum ... sper sa se vada ceva imbunatatiri, si sa nu ii fac mai rau

Sunt multe pilule, dar s-a obisnuit ...suportam orice. Tratamentul il face deja de o luna. Ne-am propus sa continuam 3 luni. Pana in Noiembrie, cand vom face FIV-ul.

Sotul are testosteronul la limita inferioara, plus un mic varicocel. Miscare nu face deloc, conduce foarte mult, lucreaza si in preajma radiatiilor, este extrem de stresat, prin constructie are pulpele superioare foarte apropiate si se incinge foarte repede intre picioare ...nu "digera" legume si fructe, ce sa mai zic ...nu ma mir de diagnosticul pus....

vezi cu vitamina e, ca nu i-ai recomandat-o corect; se ia una pe zi, numai in perioada fertila ( e femeii, evident )
daca el se vaita ca ia prea multe pilule, eu ce sa mai zic, ca am facut 3 luni injectii in fiecare zi ?
nu i-a zis doctorul sa elimine acel varicocel ?
miscare ... pai tot e frumos afara ... iesiti seara la o "tura" ; trebuie mers pe jos cel putin 30min/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_83 spune:

[/quote]

eu nu am incredere in Synevo pt spermograma

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks
[/quote]

Eu sunt din Cluj si sunt putine laboratoare care fac spermograma, Synevo mi s-a parut cel mai competent. Multumesc pentru sfat , dupa operatie va trebui sa repete analiza si vom incerca un alt laborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_83

Eu sunt din Cluj si sunt putine laboratoare care fac spermograma, Synevo mi s-a parut cel mai competent. Multumesc pentru sfat , dupa operatie va trebui sa repete analiza si vom incerca un alt laborator.

exista MEDLAB in Cluj...care este de fapt MEDLIFE....eu am mai multa incredere in ei...la Synevo nu au fost in stare sa detalieze spermograma si ne-au dat rezultatul dupa 2 saptamani...cum sa mai am eu incredere in rezultatul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Si eu ama uzit ca Synevo e super, cum D-zeu rezultat la 2 sapt???????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Spermotrendul e f bun ,dar scump 180 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am o intrebare la voi

noi am fost la budapesta la clinica kalii si am facut un eco..consultatie si spermograma sotul

si ia zis asa..nea dat rezultatul prin email

spermograma buna, 24 milionae, 50% mobilitate, 65% morfologic normal...

ce stiti noi vrem sa mai incercam si natural..ajutat de naturiste....si near bate gandul sa mergem 2 saptamni la sovata..ptr tratament si sotul bai in piscna cu apa sarata..credeti cu astfel de spermograma avem vreo sansa??i

sau e necesar o inseminare caci noua dct nea propus sa facem o inseminare..eu sunt ok

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

pogonici, e o spermograma buna. Eu am reusit sa raman gravida cu 5 mil de gigei (spermograma facuta cu 2 luni inainte de a ramane gravida). Chiar in perioada in care asteptam sa vina cmul am refacut spermograma si avea 20 mil. Naturistele sunt bune, dar aveti grija ce alegeti. Poti obtine o sarcina si natural, dar daca iti permiti o inseminare ai sanse mai mari. Ai grija de tine

Noua ne-a recomandat medicul vitamina e, 10 zile pe luna, din z5 pana in z14 al cmului, ambii parteneri. Nu e bine sa depaseasca 10 zile pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

Spermotrendul e f bun ,dar scump 180 lei

am gasit pe net spermotrend si cu 160 - si e pt 45 de zile
permenul era 60 lei pt 10 zile (30 tablete)

Mergi la inceput