Oligospermie-Cap.33

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_83 spune:

Buna, sunt noua pe acest forum si ma lupt cu aceasi problema ca si voi oligozoospermia.Sotul meu a fost operat in urma cu 13 ani de varicocel iar dupa aceasta interventie i-a aparut un hidrocel iar varicocelul i-a recidivat. Medicul urolog a spus ca trebuie sa se opereze (varicocel plus hidrocel) ca altfel nr. spermatozoizilor va scadea in continuare. Suntem programati la operatie in octombrie, sper ca se va rezolva problema iar nr. spermatozoizilor viabili sa creasca si sa apara minunea in viata noastra. Va pup pe toti si va doresc si voua multi bebei sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

anca, ce procente are sotul tau la a,b,c si d ?
ani, ati sunat-o pe matei ? cand merge la ea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

tanno tu pe ce data te programezi la spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Tanoo, Vulturas, voi sunteti cei mai activi la acest topic... Am si eu o rugaminte mare, daca ma puteti ajuta. Am tot sunat la clinica genesys Fertility sa intreb daca sotul poate face o spermograma la Dr Matei, si nu raspunde nimeni. Chiar la nr de mobil mi-au dat reject. Ce program au? Cum as putea sa vorbesc cu cineva de la clinica? se face si spermocultura tot acolo? parca nu l-as pune pe sot sa recolteze de 2 ori?

Noi ne pregatim pentru FIV, si vrem sa refacem toate analizele. Unde am putea sa facem o spermograma buna, completa, si o spermocultura in acelasi timp?

Va multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sufletel_80

Tanoo, Vulturas, voi sunteti cei mai activi la acest topic... Am si eu o rugaminte mare, daca ma puteti ajuta. Am tot sunat la clinica genesys Fertility sa intreb daca sotul poate face o spermograma la Dr Matei, si nu raspunde nimeni. Chiar la nr de mobil mi-au dat reject. Ce program au? Cum as putea sa vorbesc cu cineva de la clinica? se face si spermocultura tot acolo? parca nu l-as pune pe sot sa recolteze de 2 ori?

Noi ne pregatim pentru FIV, si vrem sa refacem toate analizele. Unde am putea sa facem o spermograma buna, completa, si o spermocultura in acelasi timp?

Va multumesc!

imi pare rau dar eu nu pot sa te ajut...sotul meu merge la dr.Moisa
tanno o sa iti dea detalii cand o sa intre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_83 spune:

Citat:

Sotul meu a facut spermograma la laboratorul Synevo Cluj iar rezultatul este urmatorul:
-volum sperma 2 ml valoare normala 2-5 ml
-aspect anormal v.n. alba, vascoasa,opaca
-timp de fluidificare completa >30 minute v.n. <30 minute
-ph 7.6 v.n. 7.12-8
-nr. spermatozoizi 17 mil/ml v.n. 20-150mil/ml
-spermatozoizi mobilitate normala 65% v.n 60-100%
-spermatozoizi mob. redusa/imobili 35% v.n. <40
-spermatozoizi aspect normal 85% v.n. 70-100%
-spermatozoizi forme aberante 15% v.n.<30%
Comentarii: Oligozoospermie. Sperma alba,vascoasa,transparenta
Perioada de abstinenta inainte de recoltare a fost de 4 zile iar proba recoltata a fost transportata la laborator in 15 minute intr-un recipient steril la temperatura corpului.

Mergi la inceput

Vulturas, mersi mult... o sa astept sa intre si tanno, poate ma lamureste el. Eu am reusit sa vorbesc cu cineva de la clinica, si mi-a spus ca vineri este Dna Dr. Matei acolo si poate face sprermograma. Insa noi nu suntem din Bucuresti ...Eu saptamana viitoare, miercuri, trebuie sa merg pt o histeroscopie la Bucuresti si vreau ca si sotul meu sa faca spermograma + spermocultura, iar secretara de la clinica mi-a spus sa sun cu o zi inainte sa imi spuna daca va fi miercuri Dna Dr Matei ....pai eu nu pot merge la ghici la bucuresti...trebuie sa stiu sigur unde pot face aceasta analiza ...daca marti, cu o zi inainte imi spune ca Dr matei nu va fi miercuri la clinica?

Off, eu credeam ca Dr e acolo in fiecare zi. Sa o sun oare pe Dr direct, sa o intreb unde o gasesc miercuri?

Tanno, te rog mult sa ma indrumi....As vrea sa mergem totusi la matei. Tu ai facut spermocultura?

Multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sufletel_80

Va multumesc!

buna,
sigur ca poti face spermograma acolo; insa inainte ar fi bine sa vb cu matei; am sa iti las aici nr ei de tel 0723210880 si o poti suna sa o intrebi cand este la clinica ptr o spermograma; rezultatul iti puteti lua in 30-60 min, daca asteptati; in ceea ce priveste spermocultura - eu am mers la IDS ( tot la matei );
la clinica, taxa ptr spermograma este 150 ron;
fiv-ul unde il veti face ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_83

Citat:

Sotul meu a facut spermograma la laboratorul Synevo Cluj iar rezultatul este urmatorul:
-volum sperma 2 ml valoare normala 2-5 ml
-aspect anormal v.n. alba, vascoasa,opaca
-timp de fluidificare completa >30 minute v.n. <30 minute
-ph 7.6 v.n. 7.12-8
-nr. spermatozoizi 17 mil/ml v.n. 20-150mil/ml
-spermatozoizi mobilitate normala 65% v.n 60-100%
-spermatozoizi mob. redusa/imobili 35% v.n. <40
-spermatozoizi aspect normal 85% v.n. 70-100%
-spermatozoizi forme aberante 15% v.n.<30%
Comentarii: Oligozoospermie. Sperma alba,vascoasa,transparenta
Perioada de abstinenta inainte de recoltare a fost de 4 zile iar proba recoltata a fost transportata la laborator in 15 minute intr-un recipient steril la temperatura corpului.

eu nu am incredere in Synevo pt spermograma

Mergi la inceput

buna,
sigur ca poti face spermograma acolo; insa inainte ar fi bine sa vb cu matei; am sa iti las aici nr ei de tel 0723210880 si o poti suna sa o intrebi cand este la clinica ptr o spermograma; rezultatul iti puteti lua in 30-60 min, daca asteptati; in ceea ce priveste spermocultura - eu am mers la IDS ( tot la matei );
la clinica, taxa ptr spermograma este 150 ron;
fiv-ul unde il veti face ?

[/quote]

Buna Tanno, ....m-am gandit si eu sa o sun direct pe Dna Dr Matei. Dar ma gandesc sa nu o deranjez. Mai ales ca nu facem FIV la clinica Genesys. Am sunat la IDS si mi-au spus ca Dna Dr nu prea mai trece pe acolo, deoarece programarile s-au diminuat. Si ei au spus ca mai bine o sun pe Dna Dr. Asa ca imi voi lua inima in dinti si o sun in dupa amiaza asta, sa stiu sigur data si locul unde o gasesc. dar la genesys stii cumva daca se face si spermocultura?

150 lei numai pentru spermograma ???? Dar costa ceva. Mai mult de 60 lei nu am dat niciodata.Dar asta e, am citit numai lucruri bune despre Dna Dr Matei, si am mare incredere in Dumneaei. Noi avem deja diagnosticul de OATS severa cu criptospermie(din 2007). Dar ne trebuie un rezultat recent pentru acest FIV

Sigur ca vom astepta rezultatul, chiar daca dureaza si mai mult.

Noi suntem la FIV 4, in Ungaria (FIV1, FIV2, FIV3 - Gynera, nereusite).

Mii de multumiri

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput