Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 11
tannoo25 spune:
[quote]citat din mesajul lui ANI.G
OK. Cam asta era regimul o zi da o zi ba, dar zilele astea a fost o zi da, ozi da ![]()
Mi se trage de la extractul de zmeur
![]()
Oricum pentru ca se apropie ovulatia o sa las timp gigeilor sa se adune 
[/quote
nu faci nimic cu o zi da, o zi da ... spermatozoizii nu au timp sa se "refaca" si a doua zi dupa prima cu da, ai numai lichid spermatic; asa ca e degeaba ...
ANI.G spune:
tannoo25 eu acum vad ca esti de sex opus
![]()
Scuze sunt noua printre voi...dar imi face o mare placere cand vad masculi interesati 
Am vrea si noi sa mergem la Matei parca "presteaza" in mai multe clinici, nu ?
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G tannoo25 eu acum vad ca esti de sex opus Scuze sunt noua printre voi...dar imi face o mare placere cand vad masculi interesati ![]() Am vrea si noi sa mergem la Matei parca "presteaza" in mai multe clinici, nu ? |
... matei colaboreaza cu tutunaru la clinica genesys;vrei sa iti dau nr. ei de tel ? ... cu ocazia asta afli daca e in tara si imi spui si mie
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
... matei colaboreaza cu tutunaru la clinica genesys;vrei sa iti dau nr. ei de tel ? ... cu ocazia asta afli daca e in tara si imi spui si mie |
este in tara...a fost sotul unei prietene ieri si a facut spermograma

ANI.G spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 [quote]citat din mesajul lui ANI.G OK. Cam asta era regimul o zi da o zi ba, dar zilele astea a fost o zi da, ozi da Mi se trage de la extractul de zmeur Oricum pentru ca se apropie ovulatia o sa las timp gigeilor sa se adune ![]() [/quote nu faci nimic cu o zi da, o zi da ... spermatozoizii nu au timp sa se "refaca" si a doua zi dupa prima cu da, ai numai lichid spermatic; asa ca e degeaba ... |
Stiu tannoo...asta a fost o exceptie. In rest e la doua zile
Vezi ca ai un PM
tannoo25 spune:
este in tara...a fost sotul unei prietene ieri si a facut spermograma ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
mercic, vulturico
ANI.G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
... matei colaboreaza cu tutunaru la clinica genesys;vrei sa iti dau nr. ei de tel ? ... cu ocazia asta afli daca e in tara si imi spui si mie |
Am mai citit cate ceva acum si vad ca tot Matei ar fi si la IDS...
Unde ar fi mai bine sa mergem ? Inteleg ca dna doctor mai intarzie si nu stiu cum pasteaza ei gigeii pana o analizeaza dumneaei
Voi care ati mai fost ce stiti ?
tannoo25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ANI.G
Am mai citit cate ceva acum si vad ca tot Matei ar fi si la IDS... Unde ar fi mai bine sa mergem ? Inteleg ca dna doctor mai intarzie si nu stiu cum pasteaza ei gigeii pana o analizeaza dumneaei Voi care ati mai fost ce stiti ? |
mai merge si la IDS;
vezi ca ti-am trimis pm; eu ii recomand clinica particulara
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui ANI.G tannoo multumesc atat eu cat si sotul |
sa vina cu vesti bune !