Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 10
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 vulturas, ce mai faci ? ce vesti mai ai ? |
ce sa fac tanno...am inceput sa devin iar mai optimista...am fost scuturata bine de prietene....sotul vrea sa se duca sa vb cu medicul de la FLP ca sa vada ce ii recomanda....momentan sper la un rezultat mai bun in octombrie...stau ca pe ghimpi....nu mai am rabdare sa repete spermograma
tu ce faci?

vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 tanoo atunci ce cauza poate fi? daca toate sunt bune ,de ce nu se produc gigeii? ,te uiti la altii care au o alura sfrijita si au o droaie de copii, pe cind sotul meu are alura de sportiv si nica,dar nu trebuie sa fie un tipar anume ![]() |
asta ma gandesc si eu de 2 luni....dc are analize perfecte si gigei varza???? exact cum ai zis si tu....sunt cate unii numai beti si nemancati si nespalati care au acasa 5-6 copii....nici eu nu gasesc o explicatie logica

vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANI.G Fetelor, bine v-am gasit. Ne dorim un BB de mult timp. Am "mancat" fel de fel de hormoni crezand ca sotul e OK, bine si eu am prolactina marita si deci progesteronul cam mic, cicluri neregulate, dar am ovulatie. Acum am facut si spermograma sotului. Ce imi puteti spune ? ca voi sunteti mai in tema pe aici. volum – 4 ml aspect – opalescent timp omogenizare – 25 minute LEUCOCITE (!) – 2200/mm3 nr. spermatozoizi/ml sperma – 18.5 milioane mobilitate: tip A(vie, progresie rapida) – 40% tip B (lenta, progresie lenta) – 30% tip C (mobili, neprogresivi) – 20% tip D (imobili) – 20% Morfologie spermatozoizi – 98% forme tipice Vad si eu ca sunt cam putini dar si mobilitatea e cam mica Si mai am o intrebare : in conditiile astea la cat timp ar fi bine de ? Tot una da, una nu ?![]() |
buna
parerea mea e ca nu e the devil asa de negru...mobilitatea e bunicica:A+B=70%, are forme tipice super bune...si la numar e aproape foarte bine....insa leuococitele alea sunt cam mari....s-ar putea sa aiba o infectie....mai bine face si spermocultura cu antibiograma

daca ma insel va rog sa ma corectati
vulturas spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 vulturas ,si sotul tau tot ca si al meu are analizele? |
sotul meu are hormonalele perfecte, a facut si analizele gentice-cariotipul si microdeltii- si sunt perfecte, ecografia testiculara e perfecta...si analizele uzuale de sange sunt perfecte...doar spermograma proasta si doc ne zice ca ne incadram la infertilitate din cauza necunoscute....si ca nu are ce sa ne faca

ANI.G spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 ani.g, daca ai cicluri neregulate, de unde stii cand ai perioada de ovulatie ? ![]() |
Pai...temperatura+teste de ovulatie+monitorizare

Chiar daca facem
zilnic, la doua zile...tot degeaba.De exmplu ieri aveam folicul de 19,5 si endometru de 12,5 in Z17, deci e OK. Si ovulatia se apropie zilele astea
Fetelor va multumesc. Am vazut si eu ca se aduna cele doua tipuri si da o mobilitate bunicica, dar tot cei vioi conteaza, care se "deplaseaza cu turma"

Inca odata va intreb, care aveti probleme si cu mobilitatea la cate zile
???
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ANI.G
Pai...temperatura+teste de ovulatie+monitorizare ![]() Chiar daca facem zilnic, la doua zile...tot degeaba.De exmplu ieri aveam folicul de 19,5 si endometru de 12,5 in Z17, deci e OK. Si ovulatia se apropie zilele astea Fetelor va multumesc. Am vazut si eu ca se aduna cele doua tipuri si da o mobilitate bunicica, dar tot cei vioi conteaza, care se "deplaseaza cu turma" ![]() Inca odata va intreb, care aveti probleme si cu mobilitatea la cate zile ???![]() |
la noi e mobilitate 0....doc mi-a zis sa stiu exact cand ovulez si sa incerc la 3 zile in per ovulatie...sa aiba timp sa se stranga gigei...la voi cred ca merge o zi da una nu
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui ANI.G
Pai...temperatura+teste de ovulatie+monitorizare ![]() Chiar daca facem zilnic, la doua zile...tot degeaba.De exmplu ieri aveam folicul de 19,5 si endometru de 12,5 in Z17, deci e OK. Si ovulatia se apropie zilele astea Fetelor va multumesc. Am vazut si eu ca se aduna cele doua tipuri si da o mobilitate bunicica, dar tot cei vioi conteaza, care se "deplaseaza cu turma" ![]() Inca odata va intreb, care aveti probleme si cu mobilitatea la cate zile ???![]() |
incercati o zi da
, o zi ba ...
ANI.G spune:
OK. Cam asta era regimul o zi da o zi ba, dar zilele astea a fost o zi da, ozi da ![]()
Mi se trage de la extractul de zmeur
![]()
Oricum pentru ca se apropie ovulatia o sa las timp gigeilor sa se adune 
Fetelor, eu cred ca o spermograma facuta la o zi da, ozi ba
deci nu la 3 zile de abstinenta ar fi mult mai relevanta. Pe mine nu ma intereseaza cum sunt ei la 3 zile, ci la doua zile sau chiar zilnic. Si ma bate gandul sa o repetam in conditiile astea : O zi si doua zile de abstinenta, sa vedem cum iese
Ce ziceti ?
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui vulturas
ce sa fac tanno...am inceput sa devin iar mai optimista...am fost scuturata bine de prietene....sotul vrea sa se duca sa vb cu medicul de la FLP ca sa vada ce ii recomanda....momentan sper la un rezultat mai bun in octombrie...stau ca pe ghimpi....nu mai am rabdare sa repete spermograma tu ce faci? ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
asa imi place sa te vad scriind, vulturico

ai sa vezi ca va fi bine

eu ... astept sa intram in octombrie; sper sa vina sau sa fie matei la clinica atunci cand tre' sa ma duc eu la spermograma;
in rest ... e ok; bine ca e weekend, ne mai relaxam putin ... dar ma bate nevasta-mea la cap cu "programul administrativ"
, insa eu sunt "prins" aici ...