Oligospermie-Cap.33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor am o intrebare la voi

noi am fost la budapesta la clinica kalii si am facut un eco..consultatie si spermograma sotul

si ia zis asa..nea dat rezultatul prin email

spermograma buna, 24 milionae, 50% mobilitate, 65% morfologic normal...

ce stiti noi vrem sa mai incercam si natural..ajutat de naturiste....si near bate gandul sa mergem 2 saptamni la sovata..ptr tratament si sotul bai in piscna cu apa sarata..credeti cu astfel de spermograma avem vreo sansa??i

sau e necesar o inseminare caci noua dct nea propus sa facem o inseminare..eu sunt ok

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

eu as face IA-ul cu dr. Kovacs
aveti sanse mari la IA
tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui llary

Spermotrendul e f bun ,dar scump 180 lei

am gasit pe net spermotrend si cu 160 - si e pt 45 de zile
permenul era 60 lei pt 10 zile (30 tablete)
da,dar cu transportul acolo ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Puteti si natural,daca spermograma nu fuctueaza,adica oluna sa fie una alta ba
si noi suntem cam in aceeasi situatie ,doar ca mobilitatea e proasta cateodata,dar nr mare comparativ cu a voastra si dupa 2 Ia-uri nimic
Ajung sa cred ca e chestie de DAT

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

ai dreptate... nesimtitii cand am comandat mi-au spus ca la 200 roni am transportul gratuit. si am comandt de 200 si cand a ridicat al meu coletul l-au incasat si pt transport, aparea transportul si pe factura, desi pe proforma era transport cu valoare 0....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

ai dreptate... nesimtitii cand am comandat mi-au spus ca la 200 roni am transportul gratuit. si am comandt de 200 si cand a ridicat al meu coletul l-au incasat si pt transport, aparea transportul si pe factura, desi pe proforma era transport cu valoare 0....

incercati si la farmacia tei...parca si ei au transport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

da', ce, in oradea nu se gaseste ?
eu am gasit aici, in buc, la farmacie, cu 90 lei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna... am citit vestea "buna" cu pretul spermogramei la dr Matei. Astia ne santajeaza la maxim, ca ne vad disperati sa avem copii. Apropos, ce mai stiti de legea aceea prin care ni s-ar da dreptul la niste inseminari si FIV-uri gratuite? In ce stadiu s-o mai afla? Oare peste cati ani ar putea intra in vigoare?

Eu ii dau sotului Multimaca, Omega 3 forte cu acid folic, napraznic, azi am cumparat zinc si vitamina E. O fi bine? Iar mie o sa-mi dau acid folic, vitamina E si zinc. Am si napraznic (ceai) dar nu ma pot hotari daca sa-l iau, ca e cam scarbos. Stie cineva cum se prepara?

Mergi la inceput

Pogonici, daca mai citesti: sunt de acord cu Llary... daca tot te-ai dus la Budapesta, fa inseminare cu dr Kovacs. Incercarea moarte n-are. Asta cu Sovata o fi buna,dar cred ca ar avea mai putini sorti de izbanda decat o inseminare facuta de un super-doctor. Iti doresc mult succes.

Mergi la inceput

Mama, ce diferenta mare de pret la Spermotrend! Intre 180 si 90 lei!!! Tannoo, pentru cate zile e tratamentul cu Spermotrendul luat de tine cu 90? Dar chiar si daca ar fi pt 30 zile tot iesi mult mai ieftin... La ce farmacie ai gasit?
Fetelor, nu aveti pe cineva prin Bucuresti cae sa va ia Spermotrendul mai ieftin si sa vi-l trimita?
Apropos: voi ati lua Spermotrend fara recomandare medicala, adica asa, dupa ureche?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Buna... am citit vestea "buna" cu pretul spermogramei la dr Matei. Astia ne santajeaza la maxim, ca ne vad disperati sa avem copii. Apropos, ce mai stiti de legea aceea prin care ni s-ar da dreptul la niste inseminari si FIV-uri gratuite? In ce stadiu s-o mai afla? Oare peste cati ani ar putea intra in vigoare?

Eu ii dau sotului Multimaca, Omega 3 forte cu acid folic, napraznic, azi am cumparat zinc si vitamina E. O fi bine? Iar mie o sa-mi dau acid folic, vitamina E si zinc. Am si napraznic (ceai) dar nu ma pot hotari daca sa-l iau, ca e cam scarbos. Stie cineva cum se prepara?

Optimista... pana la lacrimi

maya, recomandarea ne-a fost facuta dupa cateva luni de tratament...
ne-au intrebat ce ia sotul si a zis ca e bine.
napraznic poti lua capsule
http://www.naturaplant.ro/produse/2034/Napraznic
tannoo... spermotrend cu 90 lei? cate capsule?
in alta ordine de idei am facut azi IA la 3 zile de abstinenta

rezultatul mult mai bun decat la prima IA.
daca la prima IA am avut 20 mil / ml cu motilitate de 50% din care a reusit sa prepare doar 7 mil, acum am avut o scadere mare la numar (abstinenta incalcata ...bat-o vina), dar o crestere incredibila la motilitate: 2.5 ml volum * 7 mil / ml cu motilitate de 80%! si am avut o prelucrata de 12 mil

Mergi la inceput