Masina noua, maxim 15.000 euro!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Portbagajul are 528 de litri cu roata de rezerva de dimensiuni reduse.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

deci e Ford , motorina, ok daca faceti peste 15-20 mii de km pe an, asa renteaza motorina, daca asta e hotararea vostra trebuie sa stiti ca serviceul e cam scump, am un prieten care are printre altele 2 masini ford, e drept focus (are firma de taxi) si mai tot timpul sunt in service, o fi buba doar la focus, una o conduce el deci nu se pune problema sa o brscheze ca il doare buzunarul, sunt masini intretinute si totusi de la bun inceput a avut probleme cu ele, sa speram ca voi o sa aveti noroc, oricum mondeo e peste focus !

mai trebuie sa luati in calcul si cheltuielile care le implica masina, cam 1000 euro pe an zic eu aici includem: casco, RCA( care de anul asta e infiorator de scump) revizii.

Mergi la inceput

Alina, ni s-a calculat rata care include si Casco, este ok. Reviziile... 800 la 15.000 de km. Avem si noi amici cu Ford, e adevarat ca service-ul e cam naspa, dar noi o vreme vom sta in afara. Varianta pe motorina o alegem fiindca cica si motorul ar fi mai bun... Oricum, mai avem timp sa ne razgandim, inca studiem, dar deocamdata e Ford. Si da, Mondeo asta nou este si peste Skoda Octavia noua ca si clasa...

Mergi la inceput

Hmmmm.... incep indoielile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Hmmmm.... incep indoielile...

Adica?

Mergi la inceput

Adica masina e mare, 100 CP si un motor de 1,8 nu-s de ajuns! Si oricum pretul are discountul discountului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fordul mondeo e destul de slabut, spune cine il are, e facut la valencia si aici lumea nu se da in vant dupa el.
is mari consumatoare de motorina, plus ca schimburile is fff scumpe
cat despre opel nu stiu cine scria ca e in faliment si ca au piese slabe, opel nu este in faliment, GENERAL MOTORS e in faliment, dar nu are nimic de-a face cu calitatea opel, modelul OPEL INSIGNIA e masina anului 2009 si nu degeaba
noi la 15.000 de euro am avut un opel meriva nou si am fost super multumiti de el
cauta un km 0 adica o amsina facuta de 6-12 luni si enrulata, aici prinzi reducere de pana la 3000 de euro pe langa dcelalalte oferte.
de ce zici ca motorul e mic de 100CP?
sa ne spui ce ai hotaratsi sa aveti noroc la masina orice ati alege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ah , eu visez la un opel Astra coupe care sa alerge frumos
O prietena si-a luat Opel Astra clasic , de prin 2000 parca si fostul ei prieten care are un atelier auto a ales aceasta firma pt. ca piesele sunt ieftine si intretinerea e ok.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilena spune:

Fetelor, vin si eu cu o intrebare: aveti idee ce masina are costuri mici ( sau relativ mici) de intretinere,casco, rca?

Ma gandesc la o masina totusi " serioasa", pentru familie, pana in 15 000 E.

Noi avem un Clio pe care vrem sa-l schimbam si nu stim ce sa alegem. Renault este intr-adevar scump la intretinere, la asigurare, la service..la tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Nicoleta, eu nu vreau sa te influentez, dar si sotzul meu a spus ca la 1.8 motorul dezvolta cam putini CP, mai ales ca masina este mare.
La Corolla noastra, motorul e 1.6 si dezvolta 124 CP.
Dar masina este intr-adevar mai mica decat Mondeo.

Baietzii mei

Mergi la inceput