Masina noua, maxim 15.000 euro!

Masina noua, maxim 15.000 euro! | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.

Vrem sa ne cumparam o masina de familie, cat mai buna (motorizare, dotare etc.), cat mai ieftina ca intretinere, cat mai spatioasa... cu banii astia!

Ce imi recomandati?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sa inteleg ca toata lumea are masina mai scumpa de atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna,
Noi ne-am luat acum o luna, Skoda Octavia Tour, 1,6, Benzina, cu aer conditionat, airbag fata, asr, stergator luneta si placute spate, plus alte nimicuri la 12700 in leasing. Are un portbagaj urias, plus destul loc la scaune. O revizie, din cate stiu de la sotul meu este in jur de 6-8 mil in service. Si esti obligat sa il faci la ei doar in perioada de doi ani de garantie. Si am inteles ca au scos acum la oferta tot o Octavia, parca Octavia 2 Facelift, cam la aceasi bani.
De gasit, se gaseste. Bafta!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Sau Ford Focus...
Pina in 15000 e diesel si bine dotata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

masina nemteasca.......zic si eu si din toate opel e betonnnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu iti recomand Kia Cee'd SW, 1,4, 109 cp, benzina, care la echiparea best are ca dotari: aer conditionat, 6 airbaguri, si laterale, si frontale, si cortina (5 stele la testul euroNCAP), cotiera centrala, torpedou refrigerat, usb ptr. stick, garantie 7 ani, portbagaj foarte mare (530 l), era..12500 euro cu tot cu TVA, (edit: m-am uitat la ei pe site si modelul acesta e 11937 euro cu TVA, iar la motor de 1,6 cu 122 cai putere e 12635 euro cu TVA) nu mai spun ca e model destul de nou...noi am luat-o in nov. 2007, deci abia aparuse, si pana acum n-am bagat bani decat in benzina si o revizie la 1 an care a fost cam 450 lei...deci destul de ieftina de intretinut! Consum foarte bun...Poze iti arat la cerere sau o vezi pe site-ul lor!
Bafta in cautarea masinii visurilor voastre!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Noi avem Opel Astra caravan (pe motorina), modelul nou la momentul respectiv. Cam aceleasi dotari ca si a lui katty (mai putin usb-ul). Sotul a mai adaugat optional pe ea computer, alarma, oglinzi nu stiu de care, senzori, scut... fieraraie, ma depaseste. Porbagajul e mare special pentru doleantele mele. Si noi tot in revizii si motorina am bagat bani, nimic alte probleme. A costat cu totul 17 000 euro, dar acum trebuie sa fie mai ieftina ma gandesc. Varianta pe benzina era cu 2000 euro mai ieftina.

Poate deja te-ai gandit/interesat care sunt conditiile sa ai masina inmatriculata in Ro "acolo". (Noi aici suntem obligati sa iesim cu ea din tara la doua luni.) Altfel, au un regim special cu parcarile acolo, in caz ca nu ai loc de parcare propriu la resedinta. In schimb au asigurarile pentru masina mai scumpe. Luati in calcul si varianta in care cumparati masina de acolo. Intra pe site-ul de care am mai vorbit si vezi ca sunt informatii acolo legate de acest aspect.

Negociati "la sange" pretul!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc pentru raspunsuri, ar fi o varianta sa luam masina de "dincolo", ne vom interesa care sunt "conditiile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliclara

Buna,
Noi ne-am luat acum o luna, Skoda Octavia Tour, 1,6, Benzina, cu aer conditionat, airbag fata, asr, stergator luneta si placute spate, plus alte nimicuri la 12700 in leasing. Are un portbagaj urias, plus destul loc la scaune. O revizie, din cate stiu de la sotul meu este in jur de 6-8 mil in service. Si esti obligat sa il faci la ei doar in perioada de doi ani de garantie. Si am inteles ca au scos acum la oferta tot o Octavia, parca Octavia 2 Facelift, cam la aceasi bani.
De gasit, se gaseste. Bafta!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Un dezavantaj la Skoda Octavia Tour este spatiul mic pe bancheta din spate (ca doar trebuiau sa ia de undeva ca sa faca portbagajul acela urias!). Cu un scaunel de copil si un alt copil mai mare langa (asa cum probabil veti merge si voi acum, Nico) nu mai are loc nici macar inca un copil...un adult nici atat!

In rest masina este absolut ideala pt familie. Dar ce am scris mai sus mi se pare un dezavantaj major! Dupa ce termin leasingul la asta cred ca ne luam un minibus!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Eu iti recomand Kia Cee'd SW, 1,4, 109 cp, benzina, care la echiparea best are ca dotari: aer conditionat, 6 airbaguri, si laterale, si frontale, si cortina (5 stele la testul euroNCAP), cotiera centrala, torpedou refrigerat, usb ptr. stick, garantie 7 ani, portbagaj foarte mare (530 l), era..12500 euro cu tot cu TVA, (edit: m-am uitat la ei pe site si modelul acesta e 11937 euro cu TVA, iar la motor de 1,6 cu 122 cai putere e 12635 euro cu TVA) nu mai spun ca e model destul de nou...noi am luat-o in nov. 2007, deci abia aparuse, si pana acum n-am bagat bani decat in benzina si o revizie la 1 an care a fost cam 450 lei...deci destul de ieftina de intretinut! Consum foarte bun...Poze iti arat la cerere sau o vezi pe site-ul lor!
Bafta in cautarea masinii visurilor voastre!!!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Dupa 30000 km "aniversati" zilele trecute printr-o revizie au fost necesar a fi schimbate: filtrele, uleiul si o bieleta pe fata (drumurile bata-le vina!). Total 4 mil. 800 si e ca noua
poza Kia Cee'd culoare mars red ca a mea (mor de dragul ei!)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Intre timp am vorbit si cu sotul si mi-a zis ca revizia a fost de fapt 370 de lei, nu stiu de ce stiam eu atat! Ca tot zicea Alina, spatiul pe bancheta din spate e mai mult decat generos...se sta foarte confortabil! Ca masina de familie eu zic ca merita! Noi avem culoarea Silver Machine care tine foarte bine la praful si mizeria din Capitala!
Tot de la sot: Motorizarea e de ultima generatie VVT...japoneza, distributia este pe lant si nu se schimba mai devreme de 250.000 km, nu ca la majoritatea celorlalte, care sunt pe curea si se schimba obligatoriu la cel mult 60.000 km, cu costuri variind intre 3.000-6.000 lei! Suspensia e performanta, deoarece atat pe fata, cat si pe spate este individuala (multilink).

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput