Masina noua, maxim 15.000 euro!
Raspunsuri - Pagina 6
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Nicoleta, eu nu vreau sa te influentez, dar si sotzul meu a spus ca la 1.8 motorul dezvolta cam putini CP, mai ales ca masina este mare. La Corolla noastra, motorul e 1.6 si dezvolta 124 CP. Dar masina este intr-adevar mai mica decat Mondeo. |
Oricum masina japoneza e masina,nu ca am eu Honda,dar asa e.
Sunt facute cu cap si coada si fiabile,in primul rand.
Nicoleta spune:
Ma uit la Honda, ma uit la Mazda... dar au portbagajele preaaa mici, sotul nu vrea sa accepte ideea unui portbagaj deasupra cand mergem in concediu!
Poate fi compensata lipsa unui portbagaj mare cu unul deasupra? La modul cel mai realist...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
MihaelaV spune:
Eu am Mazda3 si are un portbagaj imens. Nu stiu cum de voua vi se pare mic. Bagam 1001 lucruri acolo, incap 4 valize din alea mari.
Din pacate depaseste 15.000 euro cu mult.
Pentru voi ar fi buna Mazda6, dar iar depaseste bugetul pentru ca e 22.990 euro.
Nicoleta spune:
Da, asa e, nu ne apropiem de Mazda 3 decat prima motorizare (14.600 si ceva??), dar poate au ceva reduceri, ceva program Rabla...
Nicoleta spune:
Sotul imi promite un Ford Mondeo de 1,8 cu 125 CP la 15.500 cu tot cu reducerea de la Rabla. E ok oare? Este dispus intre timp sa mergem sa vedem cum merg si Corolla si Opel...
olim spune:
nicoleta eu as alege ori opel oricorolla decat ford, prietenii stiu de ce
eu cred ca un astra v-ar merge bine, incearca si meriva, stiu ca in Romania nu e cunoscut, dar e primul minimonovolum, consum mic, intretinere ieftina
XIO spune:
Un opel insignia daca aveti bani
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Nicoleta spune:
Azi am mers la Toyota, insa nu aveau Corolla disponibila pentru test. Am mers apoi la Mazda si Opel, fara test, si in final la... Seat, Altea XL e foarte faina, mi-a placut si la test... au spus ca ne trimit o oferta si pentru Toledo... Pretul? 17.000, benzina.
grati.ela spune:
eu am Mondeo 130CP pe benzina si e excelent! Este sprintena, consuma putin (motor Zetec),intretinerea este ieftina, mult mai jos decat Megane de exp (cu care am avut mai multe problemute - nu grave dar enervante - decat cu Fordul).
olim spune:
XIO ma uimesti
vad ca la masini ne potrivim
nicoleta, seatu nu are un portbagaj enorm de mare, plus ca mie mi se pare mult 17000 la oferta.
cat despre masini noi depinde si ce noroc ai la ele, ca am vazut mercedes de 500.0000 de euro oprit pe autostrada cu probleme la motor, la citroen le cade sigla, peguet 307 ia foc,audi a3 cade geamude la usi, s.a.m.d, acum depinde de norocul fiecaruia.
eu cred ca merita sa iti cumperi o masina care iti place si se adapteaza la puterea voastra de cumparareca uneori o masina scumpa da care nu iti place nu merita luata doar ca e pe val