Locul fetelor Nou-Venite (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

MVB, stiu ca nu vrei , dar macar Dumnezeu sa Odihneasca in Pace un Suflet neprihanit.
In ceea ce priveste zona Brasovului, sunt destul de multe obiective, depinde cat de departe te aventurezi. Am inteles ca inainte de intrarea in Sacele este Cascada si defileul Sapte Scari, interesant de vazut, inclusiv traseul.Daca ajungi te rog impresii. Si noua ne place sa mergem si sa vizitam, mult mai placut decat leneveala intr-o statiune superaglomerata.

Mergi la inceput

offf, se pare ca sunt singura, dar pentru ca maine sigur veti citi, va spun tot acum. In sfarsit saptamana viitoare, in jur de 20 voi intra in concediu. In primele zile voi fi sef de santier pentru ca altfel nu cred ca vom mai termina cu santierul din casa si cum sotul intra abia dupa 24, eu voi da ordinele.
Dupa cum spuneam, ne place sa mergem si sa vizitam, ne stabilim obiectivele si apoi plecam ... si cum la munte vara gasesti cazare nu avem nici o grija. Niciodata nu am stat mai mult de 2 nopti intr-un loc. Din cauza asta am contramandat pentru saptamana asta, nu aveam nimic rezervat, asa ca

Mergi la inceput

Lia, sper ca esti OK. Sanatate multa

Mergi la inceput

Alesicooo, fatooo, trebuie sa incepi sa cauti obiceiuri pentru botez. Sunt foarte interesante obiceiurle astea. Daca am timp maine ma voi interesa putin.
Fetelor incercati www.taaz.com e super

Mergi la inceput

M-am amuzat putin, dar poate fi interesant daca dorim sa facem o schimbare majora in look-ul nostru.
Va .Somn usor, ma duc la , poate maine dupa reflexoterapie intru putin si find mai devreme poate mai prind pe vreuna dintre voi aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Polo ohohoho deja toata lumea mi-a zis ce trebuie sa fac, dar cateva sfaturi in plus nu strica asa ca le astept cu drag de la voi
Va astept la o sau un suc de portocale. Mai am o zi si vine concediul .
Mvb nu scoate povestea pt ca esti un exemplu pt noi toate, lasa ca daca plangem si noi nu ne strica, important este sa ramai cu acelasi optimism si putere de a merge mai departe. Dooame ajuta la un nou bebe sanatos si cuminte si sa te umple de bucurii

Apropo mi-am facut si eu poze pe acel site , il stiu de mult.

Citat:
citat din mesajul lui polo

Alesicooo, fatooo, trebuie sa incepi sa cauti obiceiuri pentru botez. Sunt foarte interesante obiceiurle astea. Daca am timp maine ma voi interesa putin.
Fetelor incercati www.taaz.com e super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Polo, iarta-ma ca nu am retinut, reflexoterapie faci pt bb sau pentru altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Aleesicoo, pe unde umbli dragutza mea?....ai intrat in concediu?
vad ca bate vantul rau la topicul asta

hai, iesiti la raport ca vreau sa aud ca sunteti toate bine

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Mikka, la reflexo imi doream de mult sa merg, eu fiind o persoana careia ii place eorm masajul, dar am tot amanat. O colega de serviciu mai in varsta m-a convins si i cele di urma am inceput. Am inceput mai mult in dorinta de a rezolva problema ciclului neregulat si poate de aici si bb. Oricum e super si pentru relaxare.

Mergi la inceput

Alesicoooo, eu nu am botezat, sau mai bine spus am botezat cam pe la 14 ani un finut, dar iti dai seama ca doar l-am tinut in brate in biserica si l-am prins de la preot, dar restul obiceiurilor le-a facut mama mea.

Mergi la inceput