Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 15
mvb spune:
Tanoo 25 
multumesc...sa stii ca ieri am pus povestea ingerasului pe forum
Cu toate astea mergem inainte cu optimism si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a pastrat sanatosi la minte, trup si suflet
inca o data....multumesc
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
tannoo25 spune:
asa e, mvb; ii multumim lui Dumnezeu ca ne pastreaza sanatosi la minte, trup si suflet ... dar, uneori, mai face si El nedreptati ( poate nu asta e cuv. potrivit ) ...
sau, poate , tre' sa trecem prin ceva dureros ptr a ne putea bucura de ceea ce ne va fi dat ...
sa auzim de bine ! 
mvb spune:
Mikka mi-am notat obiectivele indicate.....noua ne place sa mergem cu masina si sa cascam gura
si ochii peste tot....ce mai la deal la vale, avem o tara superba!
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
aleesicoo spune:
unde pot citii si eu povestea? 

| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Tanoo 25 ![]() multumesc...sa stii ca ieri am pus povestea ingerasului pe forum Cu toate astea mergem inainte cu optimism si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a pastrat sanatosi la minte, trup si suflet inca o data....multumesc MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
mvb spune:
La semnatura mea dai click pe 23.12.2008
aleesicoo spune:

la citirea povestei tale am plans cum nu am plans niciodata. ESTE strigator la cer ce ti s-a intamplat!! dar sunt convinsa ca iti va da DD un bebe frumos si sanatos care o sa iti umple golul lasat de bb 1

te imbratisez cu toata dragostea

si tot respectul pt tine din partea mea pt taria de care dai dovada si faptul ca ai reusit sa mergi mai departe. BB iti va trimite un fratior sau o surioara de care sa aiba el grija de acolo de sus.Te sarut
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo unde pot citii si eu povestea? ![]() ![]()
|
aleesicoo spune:
povestii *
sunt fff bulversata si cu ochii in lacrimi . cuvintele sunt de prisos dar inca o data iti zic TOATA STMA SI RESPECTUL PT CA TE-AI RIDICAT SI AI MERS MAI DEPARTE!
aleesicoo spune:
povestii *
sunt fff bulversata si cu ochii in lacrimi . cuvintele sunt de prisos dar inca o data iti zic TOATA STMA SI RESPECTUL PT CA TE-AI RIDICAT SI AI MERS MAI DEPARTE!
mvb spune:
Aleesicoo sa stii ca mi-a fost ingrozitor de greu.....uneori am crezut ca o sa-mi iau si eu zborul de durere......dar Dumnezeu m-a facut sa iubesc si mai mult viata si sa pretuiesc fiecare clipa......... acum sunt extrem de optimista, desi la momentul respectiv cu greu as fi crezut ca o sa ma pot ridica si merge mai departe...timpul si Dumnezeu vindeca TOTUL!

NIMIC, DAR ABSOLUT NIMIC IN VIATA, NU ESTE INTAMPLATOR!
mvb spune:
Gata......daca mai citesc comentarii cu
scot linkul....am plans eu destul, mai plangeti si voi?