Minunatele Scorpiute *70*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

azi ma luase si pe mine burta.dar ne tratam.suntem mai bine.sa vedem cum e maine ca s-a invatat prost acasa.nu mai stiu daca il doare.noroc cu scaunele, ma uit daca sunt moi.
ana, bafta la control.
mina, a fost ziua lui matei, iarta-ma.sunt contra cronometru.pupici multi.
multumesc de gandurile bune.cad lata la somn cu pilotul odata.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna
la noi nu-i bine
Bodo a facut ,ca la fiecare inceput de an scolar,rosu in gat+laringita.Prin urmare pe la 22 avea febra si voma...am sunat doctorita si l-am trecut pe antibiotic.La 23 a adormit... ...si s-a trezit Isabella caci ii era foame...a supt.La 1,30 Bodo frigea otet+nurofen....la 3,30 antibiotic...la 4 s-a trezit Isabella sa manance .La 6 misuna sotul sa plece la servici...am bagat o masina sa spal ce s-a murdarit aseara.....
Prin urmare azi sunt fresh...presh
O zi frumoasa si tot ce-si doreste fiecare.

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dodolica...insanatosire grabnica lui Bogdanel!Si tie pupici...

Adriana...multam',deja facem imediat o saptamana de cand am fost la control...

Fetelor,va pupacesc!Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ana, cu scuze pt intarziere pupaturi din partea noastra, ne bucuram mult ca Luana e ok.
Nina, povestesc cand am timp, nu e nimic grav, doar niste dereglari de ficat care se vor drege cu regim. Ce ziceai de reteta aia?
Adriana, nu e bai, stiu cum e sa fii in viteza.
Dodolica, pupaturi sa va faceti bine si tu sa apuci sa te odihnesti un pic.

Multumesc tuturor de urari, in we am fost la gura humorului si la salina din Cacica, baietii sunt bine, mie mi s-a intaratat o tuse si o stare proasta rau. In curand poze (cand o fi curandu ala....).

Oricum eu maine plec prin Alba, dupa aia luni la Lugoj (chiar asa, conitza Ana, daca ai sti matale unde gasesc eu legenda lu Ana Lugojana?.....ca asa simbol al locului cum ii ea, nu stie nime decat ca fuse o mandra a lu Ion Vidu....da ceva oficial ... ma rog, legenda oficiala...ce ma mai exprim...nu stie nimeni, sau n-am intrebat eu pe cine trebe).

Gata, va tzuc si imi iau prea complicata exprimare sa ma pun iar pe munca.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

daca citesc pe fuga.
ana, atunci e bine daca ati scapat de control.
mina, inca o data mii de scuze.sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el.
dodo, ce program.si eu ma vait cu unu.
noi am fost si singurei de marti.ta-su vine tocmai maine.si mi-a mancat sufletul acasa.abia azi l-am dus la gradi si cica a fost ok.fara scaune moi, a papat bine.acu am mai ramas eu sa mai iau niste smecta.
poate reusesc maine sa-mi fac mai mult timp si intru pe la voi.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Ce ma bucur, ca ati reaparut , ca prea liniste era aici !
Monica, si doar 1 luna au vacanta mare ? Cred ca numai la noi, in Ro, vacanta mare are 3 luni.
Oricum, e si incarcata materia la noi.
Ce face Ruxi ?
Ana, sa treaca repede, repede, perioada asta, sa mai poti face si cele ce raman in urma !
Ce a zis Luana de plimbarea la Cluj ?
Alex de cand face rugby ?
Adriana, hai ca, daca pilotistul merge la gradi, mai respiri si tu, un pic, dimineata. Sa te faci bine !
Gabi, mai poti ?
Sper ca e mai bine Bodo, acum !
O prinsese si pe Cristina gatul un pic, dar am inceput tratamentul din timp si i-a trecut, doar nasucul ii trece mai greu. Ea-i cu rino-faringitele, ca si mine.
Mina, da' te plimbi, nu gluma !
No, fiti atente la reteta ! Super simpla !
300 g zahar se amesteca bine cu 3 oua, apoi se adauga 300 g mere rase, scortisoara, zahar vanilat si la sfarsit 300 g faina alba si 1 praf de copt.
Se toarna totul intr-o tava de cuptor sau prajitura, iar deasupra se mai presara 2 pliculete de zahar vanilat si abia apoi de baga la cuptor.
Se coace la foc potrivit, cam 40 de min.
Noi am dublat cantitatea si am facut prajitura in tava de cuptor si a durat 50 de min. coptul ei.
Cristinei nu-i plac merele in prajitura obisnuita cu mere(ca o placinta). Dar prajitura aceasta ii place la nebunie. Nici nu se simt merele, ci, doar aroma lor. E delicioasa !
Pofta buna !
O zi faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele

dodo, sanatate multa lui bogdanel sa-si revina rapid si sa nu i-o dea si printesei mici
adriana sanatate si tie si pilotistului
ana spor la treburi
mina, iar esti in plimbari
nina, pe unde esti?

noi azi avem zi scurta daca e frumos paote tragem o fuga la piscina...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Monica, aici sunt !
Am scris deodata !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ahaaaa
ei sunt 2 luni fiindca incep de obicei dupa carnavalul de la Rio...adica pe la sf lui febr...
dar ei duc lipsa scolii asa ca e bine ca vacanta e mai scurta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

nina, m-ai salvat.am luat o data 2 kg de mere si dupa aia am uitat ca am luat si am mai luat 2 kg si acum am o tona si m-am scos cu reteta de la tine ca nu stiam ce sa fac cu atatea mere.dar la ochi asa cam cate mere intra in 300g?si scortisoara cata?si asa vine si ionut maine din aplicatie la fix le dau desert ca nici razvan nu mananca merele asa in prajitura, ori daca i le curat de coaja, ori asa sa nu se simta.te pup.m-ai salvat.si pare si super simpla.

varsta lui razvan

Mergi la inceput