Minunatele Scorpiute *70*
Raspunsuri - Pagina 20
mina spune:
Adriana, ai pe pm o reteta de budinca de orez cu mere...buna buna, daca dai merele pe razatoare nici nu se simt. Noua ne plac asa, felii, sa se simta aroma. Ma gandesc ca merge la burtica-mprastiata ![]()
Da fratilor, eu iar in plimbari....ca asa-i la mine, ori stau de-mi tziuie urechile, ori vin toate pe capu meu de nu stiu de mine. Of!
Acusica am picat de la birou si stau si cujet daca sa mai dorm ceva, ca la 4 maine dimineata (ma rog, azi dimineata) iau startul....Colac peste pupaza m-a ciupit si ceva la piciorul drept...cre ca paianjen ca ma doare ca o vanataie....stau cu fenstilul langa mine. Poate ma supara rau maine buba, sa ma vezi ce mare doamna gatita de business oi fi. Hm hm.
Va las, mai butonez fro ora si dupa aia poate lipesc un somnic.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
mina, la cate mere am le fac pe amandoua si imi mai si raman
.le fac pe amandoua, pe rand.oficial, razvan a facut scaun normal, tare, dar ma-sa
inca mai e un pic.
fug ca tre sa imbrac pilotul pt gradi si eu...ma asteapta tonele de hartii si mancare ca imi vine si sotul casa, de marti plecat si am tarat-o noi doi asa...dar vine al mare...nu mai tine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Ziua buna, fete minunate ! 
Azi e viiineeeriii, incepe weekend-ul ! 
Monica, asa reusiti voi, vacanta aceea lunga in RO, la inceput de an. ![]()
Ati fost la piscina ? Ruxi inoata si ea ?
Adriana, noi am folosit 7 mere la portia dubla, tu, pune vreo 3 mai maricele.
Sa nu uiti de zaharul vanilat presarat deasupra aluatului intins in tava, inainte de a baga tava la cuptor. Cristinei partea de deasupra ii place cel mai mult, bine-nteles. ![]()
Spor la bucatarit si la contabilizat ! Si refacere rapida si tie !
Mina, vreau si eu, reteta cu orez, ca tot le place orezul cu lapte si fructe prin el, fetelor. ![]()
Ai grija cu intepatura aceea ! Sa te faci bine ! Si un weekend usor !
Gabi, cum e Bodo, azi ? Ai avut o noapte mai linistita ?
Ana, ce faceti in weekend ?
Gaby,
noasatra, ce faci, cum esti ?
Mira, a venit toamna si la voi ?
La noi a plouat un pic, azi dimineata. Dar, macar, nu mai este asa de frig, ca in diminetile senine. ![]()
Poate ne mai vedem, azi, fetelor !
O zi faina si un weekend si mai fain, tuturor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Ana68 spune:
Va salut si eu si va urez week end super fain!
Cred ca vom sta pe acasa,zilele astea,ca se anunta vreme pisacioasa prin Banat...In rest nimic nou...Tzucuri multe voua si sa auzim numai de bine!

monica-elizabet spune:
salutare scorpiute si va doresc un we minunat
multam de reteta nina 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mina spune:
Salut
Asa s-anunta, Ana? Maine viu in Banat ;), sa ma imbrac bine, asadar ;)
Nina, uite mai jos reteta, cu mentiunea ca e luata tot de p-aci de pe forum, dar e adaptata de mine, asa ca plecaciune autoarei, daca o vedea-o ;)
Budinca de orez cu mere
O cana( mare ,de ceai) de orez fiert ; daca ai timp, il calesti intr-o lingura de unt cu o lingura de zahar nitel caramelizat pana se sticleste dupa care adaugi apa fierbinte treptat sa se umfle si sa se fiarba sa ramana bob cu bob. Cand e gata pui un strop mic de scortisoara
3-4 mere ionatane , nu galbene, calite cu zahar; Nu neaparat date pe razatoare, merg si feliute . Eu le fac tot la tigaie, cu o lingura de unt si tot asa, un strop de scortisoara.
Intr-o chestia din aia de Jena rotunda topesc zahar 2 linguri ,acelasi procedeu ca ptr crema de zahar ars ,tapetez oala cu zaharul ars . Sa fie generos stratul de zahar, si binisor innegrit, ca arata bine cu orezul dupa aceea
Pui un strat de orez ,un strat de mere calite inainte, zahar sau miere ,scortisoara, iar un strat de orez ,unul de mere calite ,zahar /miere , scortisoara si tot asa pana umpli vasul .Deasupra ,ultimul strat pui felii subtire de mere si miere de albine deasurpa.
Adaugi fff putina apa sau lapte , dar eu recomand apa, si sa die calduta, sa nu incruzeasca orezul. Sau daca ai pus miere mai din belsug, nu e nevoie sa pui, si bagi la cuptor sa se caramelizeze.
Acuma ma gandesc ca poate Cristinei nu ii gatesti cu zahar dar, cu exceptia zaharului ars de pe tava, ma gandesc ca in rest poate fi inlocuit cu fructoza.
Pofta mare!
Eu azi ma pun sa gatesc de regim, ca i-au gasit sotului ficatul gras si trebe tinut regim, mai putin colesterol, mai putine glucide etc. Bine, nu m-am lamurit eu ff bine cum e cu regimul ca dr nu a fost f coerent, dar am zis ca pt inceput ma ghidez dupa regimul diabeticilor (bine, poate un pic mai permisiv, sa gatesc o singura chestie pt toti). Va anunt ce bunatati am executat ;)
We placut la toate si va pup dulce !
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Buna,
o sambata frumoasa tuturor.
Bodo e mult mai bine;Isabella mai e mucoasa dar o sa treaca si la ea![]()
Mira 
a sosit coletul,multumesc din tot sufletul.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana buna
nina
azi am executat prajiturica de la tine, fff buna si super rapid de facut, am pus in formele de briose si au mancat astia mici pe rupte
eu nu am pus nici jumatate din cantitatea de zahar fiindca merele de aici, un soi numit Fuji sunt fff dulci
Iata dovada
multumesc pentru reteta deja am postat-o pe forumul de bucatarie 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Va salut si eu...
Mina,pana la urma prognoza meteo a fost falsa,ca a fost soare cat cuprinde...Sper ca te-ai descurcat cu hainele...
Monica,arata bestial briosele alea...lasa ca ma fac io slaba si imi construiesc si eu sa pap...![]()
Nina,sambata am stat in casa,cu d-alea casei,insa ieri am mers in padure...ne-am umplut bateriile si a fost minunat!
Sa aveti o saptamana exclenta!

Anina_n spune:

Poftiti la cap. 71 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect. 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !