Minunatele Scorpiute *70*
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
Va salut si eu,
Ne-am intors cu bine de pe coclaurile tarii...la Cluj a fost ok,Luanuta e in regula,va merge anual la control de specialitate,in rest nimic grav.
Am sa pun si poze prin albume,curand si o sa fac si o cronica pe blogg...cand am vreme...
Va tzuc cu drag si va doresc o saptamana excelenta!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Ana, ma bucur foarte mult, ca nu e nimic grav cu inimioara Luanitei !
Sanatate si sa fie tot timpul ok, inimioara mica !
Abia astept sa mai vad poze cu voi ! 
Noi am avut un weekend lejer, cu vreme faina, fetele mai mici insotindu-l pe Cristi la pescuit, insa, fara aparat foto.
Ne bucuram de vremea frumoasa, mai ales nepotelele, care vara asta nu prea au prins vreme insorita in Irlanda.
O zi faina in continuare, fetelor si o saptamana excelenta !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
cand "param" vremea ca nu-i buna..nah..ca a fost frumos si cald si fara ploaie ![]()
Ana, bine ati venit acasa
mai ales pe Luana
nina
ce bine ca e o toamna frumoasa si calduroasa
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Anina_n spune:

Monica, ce bine ca v-ati bucurat si voi de vreme frumoasa in weekend ! [bia]
Cum ii merge lui Alex la scoala ? E in cl. a III-a, acolo, nu ?
Ruxi cum e ?
Ana, m-am plimbat si eu prin Medias, cu voi ! Foarte frumos, totul ! 
Mina, am vazut pozele de la aniversarea lui Matei ! Ce grup frumos de copii si cum stau fetele pe langa frumosul tau ! 
La multi ani, din nou, desi cu intarziere, frumosului Matei ! 
Pe unde sunteti scorpiutzelor, ce faceti ?
Haideti la 

si povesti !
O zi faina, tuturor ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Ana68 spune:
Saluti si de la mine...azi nu am avut,dimineata,net la lucru si nici telefon...asa ca am muncit pe bani...In rest totul e ok...Saru-mana de urale...bine ca s-a terminat cu bine!
Va pup cu drag!
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa aveti o zi frumoasa
nina, alex abia este in clasa a doua acum...in febr incepe anul 3 de studiu
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nastasie spune:
neata, gagici.scuze pentru absenta.dar timpul nu e de partea mea.razvan e ok la gradi insa de 2 zile nu l-am dus ca s-a stricat un pic la burta si acum suntem pe tratament.in rest e bine si noi la fel, insa multa munca si timp putin.
va pup pe toate.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Buna, scorpiutzelor ! 
Gata cu cerul senin ca de vara. Si mai adie si un vanticel rece, la noi. Vine toamna !
Ana, tot fara net si azi ?
Monica, nu mai stiam cand incepe noul an scolar, la voi.
Dar cand se termina cel actual ?
Adriana, refacere usoara si rapida pilotistului !
Ii place la gradi ?
Tie spor la treaba, ca stiu ca ai !
Fetelor, am prestat ieri cu mama, o prajitura rapida si foarte gustoasa(de la cumatra mea, Adriana).
E doar cu oua, zahar, faina, mere, scosrtisoara, praf de copt si zahar vanilat. Daca va intereseaza, dati de stire. ![]()
O zi faina, in continuare !

Nina, mami de
Minunatele Scorpiute

monica-elizabet spune:
salutare scorpiute
sanatate lui razvanel 
si tuturor copilashilor si scorpiutelor mamici ![]()
nina, se termina in decembrie inainre de Moash Craciun(cand chipurile este vacanta de vara) ![]()
cand poti sigur ca vrem(adica eu cel putin)
reteta
cu multumiri anticipate 
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Salutare si de la mine,
Nina...e de lucru in draci...e calare pe noi auditu' in curand,pe saptamana viitoare chiar...si muncim in draci,sa recuperam si sa dam bine la control....asa ca nici azi n-am avut vreme...si habar nu am cand am sa am vreme....si am o tona de alte treburi ce raman in urma rau...
Va pup pe toate....ma duc sa mai citesc pe ici pe colo,ca nu vreau sa dorm la ora asta,ca o sa fiu buha la noapte....![]()