Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ioana, asteptam maine cu sufletul la gura vestea cea mare

anita bine ai revenit

pupici la toata lumea si noapte buna

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august13.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

ioanact Domnu-ti ajute sa dai maine buzna cu burtica inainte si cu testu' de sarcina rosu pe 2 locuri.

camy pus Alex ii pomenit zilnic in rugaciunile mele. Dar tu ce faci? Cum o fost la Targu Mures? In ce stadiu ti-i placenta?

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

multumesc de intyrebare...am fost la Tg Mures...degeaba...
Nu-mi vine sa cred ca in 7 zile am mers in Bucuresti si Tg Mures, am cheltuit 12 mil...pe nimic...cel din Buc spune ca placenta e varza...si ca sa incerc sa tin sarcina pana la 31 s...iar cel din Tg Mures cand a aflat ca am mers la altul in buc...a facut foaret urat...mi-a zis ca placenta arata f bine, a mai chemat un medic si celalalt a zis la fel...
Vorba sotului meu "si acum pe cine credem??????''
nu stiu..am zis ca stau cumintica..mai merg la control peste 3 sapt..si atunci am rog la DD sa fie bine Flavius...si sa scap odata de acesti medici care nu stiu ce vorbesc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna neata la toata lumea
am trecut sa vad ce mai faceti , si sa o rog pe happy , sa modifice in lista de pe prima pagina data de nastere a fetitei medamaiey este 29 iulie , nu iunie , iar crisis81(Cristina-Camelia), este si ea mamica (a adoptat tot o fetita )

va pupacesc pe toate si va doresc post usor atat cat mai este ..si salutari lui cipicah

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

deeva - stii eu sunt nascuta in Hunedoara. Locuiesti in Deva? sau nickname nu are nici o legatura cu "casa" ta? Scuze daca sunt indiscreta.
In legatura cu teste de sarcina, noi incercam de 3 ani si 3 luni, iar in acest interval am facut tare multe si pana acum, toate au fost negative.Luna aceasta am spus sa stau linistita, sa am rabdare si sa ma rog...pana acum mi-a iesit..Chiar nu vreau sa fac test decat in ziua 14 ... Adevarul este ca intr-o perioada, in casa era imposibil sa nu gasesti un test de sarcina, care imi facea cu ochiul[].
Si eram dezamagita...

Acum, astept si imi place sa cred ca sunt insarcinata, ma comport ca una , chiar am gasit un site care iti arata cate zile are "fatul"...Deocamdata nu am nici o certitudine, nici un test cu 2 liniute, dar ce conteaza "Trebuie sa fiu optimista, vesela, sa cred ca sunt , sa ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ca va fii bine"...

Sunt tare linistita si imi place

Ioanact - Felicitari!!! Asteptam vestea cea mare!

tuturor cate o

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

cand aveti timp, intrati pe link-ul de mai jos.....

http://www.ziarullumina.ro/articole;987;1;26906;0;Filotei-Zervakos-pelerinul-marturisitor-al-Eghinei.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Doamne ajuta, fete si Cipicah,

ioanact te asteptam cu 2 linii rosii pe forum.

speranta da si nu. Da, is din Deva. Nu, nick name-ul meu are alta semnificatie. Ii o intamplare ca suna la fel, sau poate nu... Dumnezau stie!

caciantoni multumim pt. articol. Citisem si eu despre Filotei Zervakos intr-o carte cu viata Sf. Nectarie.

mvb vroiam sa te intreb mai demult, da' uite ca numa' amu o venit ceasu'. Tu nu faci prunci ca nu poti sau te feresti sa ramai gravida ca asa ti-o recomandat medicu'? Daca intrebarea mea ii prea intima ma rog tie da-mi iertare.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna ziua, dragi prietene

Eu m-am intors din Grecia, a fost ff frumos, am fost intr-o insula - Lefkada. timpul a fost f bun, cald, soare, apa calda, curatenie. am apucat sa vizitez si doua manastiri, ca nu ma pot abtine- sunt atat de minunate Manastirile din Grecia.

Cami_antonia, ma bucur sa aud ca Alina e acasa, Dumnezeu e mare! multa sanatate si putere in continuare.

Aingriv, tu ce mai faci, draga mea? sper ca Maria te tine ocupata si de aceea nu mai apuci sa ne vizitezi. pt voi 2.

Caciantoni, sanatate

Sandaa, multumesc ca ai intrebat de mine. tu ce mai faci? noutati ceva?

Mada23, ce mai faci, draguta?

tuturor va doresc multa liniste in suflete si numai bucurii

Cu Dumnezeu in gand

http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Deeva esti o scumpa...eu am nascut pe 23.12.2008 prin cezariana un baietel mort, iar doctorul, de fapt 3 doctori, mi-a recomandat sa astept un an pana o sa incercam o noua sarcina....asa ca stau pe tusha pana la un an si ma rog alaturi de voi....se recomanda un an de la cezariana pana la o noua sarcina, pt a nu se pue problema unei rupturi de uter pe la cicatrice

dupa cum vezi eu si pot si vreau sa am copii, numai ca trebuie sa mai astept 4 luni pana o sa incercam din nou
te imbratisez

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

MaraAnisia.. ce sa fac......pe aici mereu alaturi de voi ,ma bucur pentru minunile din viata voastra, plang alaturi de cei bolnavi, ma din umbra, vindec sufletzel ranit cu post si rugaciune si astept a doua binecuvantare daca o mai vrea Bunul Dumnezeu sa se indure de mine pacatoasa.
In rest cu Dumenzeu inainte.

Chiar daca nu scriu, sa stiti ca puteti sa contati pe mine la rugaciuni
Doamne ajuta tuturor, Buna Maicuta sa va acopere cu sfantul ei acoperamant in acest sfant post!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput