Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna dupaamiaza fete dragi,
Am reusit astazi sa ajung sa ma spovedesc si sa ma impartasesc. Ma bucur mult ca am reusit... era cat pe ce sa aman din nou, dar m-a ajutat Maicuta Domnului.
Multa sanatate la toata lumea

Doamne ajuta!
29+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ioanact ce faci? cum esti?...asteptam vestea cea mare

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor! anadomnica sa-ti fie de bine impartasania toate fetele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ITI MULTUMESC DOAMNE, CA M-AI AJUTAT SA RAMAN INSARCINATA SI PENTRU DARURILE PRIMITE!
SLAVIT SA FIE DOAMNUL!

Ma scuzati ca am intrat asa de tarziu pe forum, dar am fost sa ne spovedim, am m facut cumparaturi, ca mai avem un pic si plecam la munte (pe 18).

Si...DAAAA, vin cu o veste buna, nu m-am inselat, testul a iesit POZITIV.(sper sa se vada, ca asa greu am putut face poza, si altfel de test nu am gasit decat BARZA, am fost la 2 farmacii, si am luat asa).

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Mentionez ca in ultima perioada, am luat (si voi lua) aghiasma mica in fiecare dimineata insotit de rugaciuni.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

FELICITARI IOANA DIN TOT SUFLETUL MEU PENTRU MAREA CREDINTA CARE S-A MATERIALIZAT IN ACEST PRUNC. SA AI O SARCINA USOARA SI FARA NORI SI MAICA SFANTA SA TE BUCURE DE EA. DIN PARINTI CREDINCIOSI SE NASC SFINTI!
p.s. ma inchin ortodox, ma rog ortodox si sper ca traiesc la fel. Doamne ajuta!

Va multumesc din suflet la toate. O sa scriu si pe PM maine dupa calatorie...
Zile binecuvantate si Maica Domnului sa ne fie aproape!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monimo

FELICITARI IOANA DIN TOT SUFLETUL MEU PENTRU MAREA CREDINTA CARE S-A MATERIALIZAT IN ACEST PRUNC. SA AI O SARCINA USOARA SI FARA NORI SI MAICA SFANTA SA TE BUCURE DE EA. DIN PARINTI CREDINCIOSI SE NASC SFINTI!
p.s. ma inchin ortodox, ma rog ortodox si sper ca traiesc la fel. Doamne ajuta!

Va multumesc din suflet la toate. O sa scriu si pe PM maine dupa calatorie...
Zile binecuvantate si Maica Domnului sa ne fie aproape!

Multumesc mult!

MA ROG IN CONTINUARE CA FIECARE SA PRIMEASCA ACEST DAR - UN PRUNC (M MULTI).

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

ioanact Doamne-ti multamim de veste buna! Draga Alina sa cresti mare 9 luni de acu' incolo. Vezi... am avut eu o presimtire.

camy pus Vezi tu cum le randuie Domnu' pe toate. El vindeca rani, dureri sau boli. Poate rezultatu' de la Bucuresti o fost o ispita ca sa-ti incerce credinta.

mvb Povestea ta dureroasa o stiu de la semnatura. Ce zic mai jos nu-i un sfat, ii doar un gand al meu pe care simt nevoia sa ti-l descopar. Cunosc o preoteasa care o nascut de 2 ori... cu cezariana si care o ales sa faca si al 3-lea copil tot cu cezariana, cu toate ca medicii ziceau ca ii nebuna. Si mai stiu una care are 2 copii zamisliti natural cu jumate de ovar functional. Ma bag si eu aci in sama ca prostu' cu ideile mele fi'nca am incercat sa ma pun in locu' tau. Stiu, medicii iti recomanda sa..., da Bunu' Dumnezau' ce-o zis? Pe El L-ai intrebat de poti sa zamislesti au ba prunc in tot acest rastimp de 12 luni? Ori ai incercat sa nu te mai feresti de a avea copii? Crezi ca El nu stie mai bine decat orice doftor cand ti-i pregatit pantecu' pentru un nou prunc? De ce nu lasi pe Domnu' sa hotarasca? Credinta mai mare ai in medici decat in El? Or' nu cumva din eroarea unui medic, in care inca ai incredere, Denis nu mai ii? Tu de unde stii ca Domnu', in marea Sa bunatate si vazandu-ti credinta, nu-ti vindeca mai iute rana? Ce scrie'n Biblie ca femeile cu cezariana se vindeca musai in 12 luni? Dupa cum poate stii, Biserica noastra ortodoxa pune contraceptie pe aceeasi treapta cu pacatul pruncuciderii. Iara, din cate pricep eu, dupa sfatul medicului, un an de zile trebuie uterului operat sa se refaca. Si tu in tot acest rastimp aduni pacate de fiecare data cand folosesti mijloace de contraceptie. Intaleg ca tu gand bun ai, sa-ti fie uteru' pregatit pentru un alt copil, numa' ca pacat se cheama si daca intentia ii buna si fapta rea. Te rog ma iarta de-am fost dura, repet ii doar parerea mea, n-am pretentia sa ti cont si nici nu sustin ca eu detin adevaru' absolut. Da' ma manca varfu' deshtelor sa-ti scriu ce simt, ca mi se rupe sufletu' cand vad femei ca sufera din dor de prunci.

mara anisia bine ai revenit din concediu... deie Domnu sa fiti mai multi decat ati plecat.

mada23

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Felicitari Ioana! Credinta ta a fost rasplatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor ... sa nu ma judecati pentru ce o sa scriu ... dar asta simt ...

Chiar daca de mica am fost obisnuita sa merg la biserica, chiar daca cred intr-o existenta divina care le randuieste pe toate ... in ultima vreme m-am departat oarecum de cele sfinte. Nu pot spune ca e intentionat ... Dar a trecut un an jumate de cand ne dorim bb ... si am tendinta sa caut un vinovat. Ma intreb de multe ori cu ce am gresit ... de ce atatea femei din jurul meu au fost binecuvantate cu acest dar si eu nu. De fiecare data cand zic rugaciunea "Tatal nostru", cand ajung la partea cu "faca-se voia ta" am o ezitare. Daca voia Lui nu e sa am un copil? Atunci nu sunt sigura ca vreau sa se faca voia Lui Pe de alta parte stiu ca fara El, nimic nu e posibil in lumea asta ...

Am momente in care ma simt pierduta si nu-mi mai gasesc locul nicaieri ... am inceput sa-i neglijez pe cei din jur ... si singura mea preocupare e dorinta de a avea

Sunt zile in care nu vreau sa vad copii sau gravide ... si mi ciuda ca nu ma pot controla ... Iara in zilele bune ... cu siguranta se gaseste cineva sa ma intrebe cand vine bb si de ce nu vine bb ...

Va citesc de ceva vreme ... si-mi doresc din tot sufletul sa ajung sa am increderea pe care o aveti voi ... sa vad lucrurile cu claritatea cu care le vedeti voi ... Stiu ca voi avea un copil doar atunci cand va vrea Bunul Dumnezeu ... si cumva trebuie sa accept lucrul asta ...

Am scris prea mult ... nu-mi prea sta in obicei
Multumesc ca m-ati ascultat (citit)

Mergi la inceput