Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

DRAGUTELOR SI CIPICAH....SINAXARUL DE AZI....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august12.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
caciantoni- multumesc pentru sinaxarul de astazi.

georgia - minunate cuvinte despre rabdare. Iti multumesc tare mult

anadomnica - Concediu frumos!

Despre mine, m-am linistit, m-am inarmat cu rabdare si sunt tare calma. Am incredere in planul Domnului si in bunatatea Maicii Domnului.

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Vreau sa va impartasesc si voua o MARE BUCURIE.
O prietena de-a mea (am cunoscut-o in luna de miere 2007 la munte, m exact la Busteni), se chinuia de cel putin 1 an si jumatate (atat stiu eu) sa aibe un copil(ii), a fost pe la Manastiri, Pr, a facut ff multe rugaciuni, Acatiste..si cat nu s-a m rugat aceasta fata sa aibe si ea un copil (are pb hormonale, a fost si la Dr), iar ieri seara sotul ei mi-a dat vestea ca: VOR AVEA UN BAIETEL , este in 8 luni, deci luna viitoare tb sa nasca, daca nu a fost sa nasc eu, uite' ca Dumnezeu a randuit ca ea sa nasca tot in per cand tb eu sa nasc.
Cu alte cuvinte, Dumnezeu ne DA pruncii mult doriti, atunci cand considera EL.
Noi tb sa avem RABDARE, CREDINTA si sa nu incetam sa ne rugam!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor!am fost plecata citeva zile si mi-a fost dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ioanact ce momente frumoase traieste prietena ta....asa cum ai spus si tu, Dumnezeu stie cel mai bine cand sa ne daruiasca pruncisori!
pana la momentul acela , noi trebuie sa nu renuntam la credinta, dragoste si nadejde

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Doamne ajuta fete si Cipicah!

noce am vazut si eu pozele cu Filip, frumos dar ai primit. Mi-aduc de'aminte cum ne povesteai despre zilele saraciei tale. Acuma esti bogata, ai capatat ceea ce toti banii din lume nu pot sa cumpere ... ai capatat viata.

criss Bine ai venit in asta viata Ioan Victor!

cami antonia Stiu ca ai timpu' limitat, noi ne gandim la tine, la cei dragi tie si va avem in continuare in rugaciuni. Sa ne spui cad sustii teza.

monimo citind randurile tale un fior cald mi-o strabatut toate oasele si paru' de pe maini s-o ridicat in pozitie de drepti. Nu poti sa scrii asa frumos fara sa ai pe Domnu' in inima si-n gand. Fiece litera din mesaju' tau emana liniste. La ultimu' pasaj am lacrimat... foarte frumos si simplu ai zis "o lumina de om"

medamaya Dumnezau sa-ti creasca fetita, tare-i mandra draga de ea. Cum o cheama?

speranta 2008 si eu tot ca tine am facut. Amu am capatat pace de la Domnu', nici test de sarcina nu am mai facut din luna mai... fi'nca nu simt nevoia. Stau si ma-ntrteb daca testele astea nu dau dependenta la fel cum fac tigarile???

caciantoni istoria ta despre cele 2 femei pacatoase mie una mi-o dat de gandit... Multam pentru toate postarile... mai invatam si noi ceva din ele... daca vrem.

carmelly Domnu' sa-ti rasplateasca eforturile de a zamisli prunci!

georgia frumoase randuri despre rabdare.

ioanact si eu ma bucur s-aud ca se naste o noua viata! Frumoase ganduri ai pentru a ta prietena si viitoare mama. Iti citesc mesajele, ti-am vazut pozele si imi pare ca esti o femeie atat de blanda. Cu siguranta Domnu' va ingadui sa mai ai prunci

anadomnica sa te bucuri de concediu si de ceea ce va urma dupa aia. Stii, eu citesc zilnic eseurile ziaristei Alice Nastase din josul paginii (coffee chat). In articolul de azi Alice, cea graviduta ca si tine, scrie despre minunea ei in felul urmator: "bucuria de-a simti pulsand in mine doua inimi". Ce frumos suna, nu-i asa?

Ioi Doamne ce mult am mai scris. Iertati, ma retrag, o sara buna!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

ioanact si eu ma bucur s-aud ca se naste o noua viata! Frumoase ganduri ai pentru a ta prietena si viitoare mama. Iti citesc mesajele, ti-am vazut pozele si imi pare ca esti o femeie atat de blanda. Cu siguranta Domnu' va ingadui sa mai ai prunci.

Cred ca Dumnezeu m-a AJUTAT!
Sunt 99% ca sunt , 1 % il va confirma testul.
Va rog sa ma iertati, am vb cu Pr Duhovnic si maine ne vom marturisi si imi voi lua si test (daca aveam test, acum il faceam).
Abia astept sa il fac , cu toate ca sunt sigura ca sunt.
Va dau maine vestea 100%.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

ioanact Domnu-ti ajute sa dai maine buzna cu burtica inainte si cu testu' de sarcina rosu pe 2 locuri.

camy pus Alex ii pomenit zilnic in rugaciunile mele. Dar tu ce faci? Cum o fost la Targu Mures? In ce stadiu ti-i placenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anadomnica, concediu frumos
Ioana, felicitari,. felicitari, felicitari, sarcina usoara , la termen si bebe sanatos, doamne ajuta.
Happymum, mi s-a zbirlit tot parul pe mine, cind m-am vazut trecuta la mamici, numele fetitei este SOFIA MARIA, multumesc frumos.
Va pup,fug ca s-a trezit micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna,
Fetelor, va multumesc la toate pt. urarile facute. Nici nu-mi dau seama cand a trecut timpul si ma aflu acum in pragul concediului de sarcina si lauzie... .
Maine, sper sa ajung sa ma spovedesc/impartasesc asa ca va rog pe toate pe care v-am suparat cu vreo vorba sa ma iertati pe mine pacatoasa ca sa ma invredniceasca bunul Dumnezeu de impartasanie.
deeva- frumos spus: sa simti 2 inimi... eu mai mult simt 2 persoane, poate din cauza miscarilor - va doresc la toate sa simtiti aceasta comuniune mirifica; sa va binecuvinteze Domnul!!
meda - ce emotionant!!! Ma bucur pt. bucuria ta si te asteptam sa ne scrii cand te lasa putin Sofia Maria - sa ne spui despre drumul tau pana la acest mirific statut de mamica, sa ne povestesti despre minunatia ta, poate sa ne pui si niste poze.

Doamne ajuta!
29+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput