Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanact spune:
monimo ma bucur ca te-ai 'simtit' bine si ca ti-a placut, (era bine daca erau numai ortodocsi, ex Ierusalim).
Eu raman la principiul meu ca: acesti catolici/greco catolici sunt eretici, s-au separat de ortodocsi (at a avut loc Marea Schisma (ruptura)). Separandu-se de ortodocsi, nu au m respectat semnul Sfintei Cruci, adica il fac de la stanga la dreapta..s.a.m.d, nu vreau sa intru in amanunte.
Apropo..tu te-ai inchinat, cum se inchinau ei (de la stanga la dreapta)?
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
cami_antonia spune:
fetele
eu zic ca de azi sa bagam pe lista noastra de rugaciune pt cei bolnavi si pe elena ... CARSTEA ... cred ca ati aflat ca va suferi si ea o interventie chirurgicala craniana ... offfffffffffffff
DOAMNE AJUTA ELENA! SA LUPTI!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Cris_25 spune:
Buna seara fetelor! 
Sunt si eu prin zona si va citesc ... Doamne, mare este credinta si increderea vostra
Gasesc aici foarte multe modele ... si exemple numai bune de urmat.
Sa va dea DD multa sanatate... si sa va impliniti cat mai curand visul ... ca meritati din plin...
Va pup 
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc mult 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
georgia_c spune:
domnica, multumesc de apreciere insa sunt asa departe de ceea ce tu zici ... mai am cale lunga de batut , insa fac repetitie constant .. stiti cum e .. repetitia e mama invatarii ..tot exersand , pana la urma o sa-mi iasa si cu rabdarea .. oricum , pot sa spun ca intr-un an am fost pt problema bb , 1 singura data la medic ... m-am mai linistit .. astept ..si simt ca o sa vina si vremea mea si a noastra
monimo.. frumoasa experienta; acum multi ani am mers la Taize (Franta) , pelerinaj la care merg ortodocsi , catolici (greco si romano) ..cert este ca este program de rugaciune ,de discutii libere despre viata crestina ..e o incurajare la sporirea credintei , a smereniei , si a iubirii aproapelui ..mie mi-a placut mult desi eram un copil , a fost perioada in care m-am apropiat extrem de tare de credinta; acolo gaseam , ce lipseste , din pacate in viata de zi cu zi ... liniste si bunatate ..erau calugari atat de buni , oameni care zambeau mereu ..care spuneau ca , preotia si calugaria trebuie sa fie un prilej de fericire , pt ca poti ajuta , sustine .. poti sa te iti lucrezi f bine mantuirea ta si a altora
un singur lucru vroiam sa-i mai zic laurrei .. mie preotul duhovnic , mi-a zis ca , cu cat noi crestem in credinta , cu atat cel urat isi vara mai rau coada ..si cand simte el ca pierde teren ?.. in posturi , cand facem milostenie , cand suntem buni si blanzi ...deci cearta ta cu sotul , poate sa fie si coada uratului ; daca nu ai facut-o deja , cere-i parintelul duhovnic binecuvantare pt voi 3 ..caci sunteti la inceput de drum ca familie, si cum spuneau fetele cu experienta , s-ar putea sotulica sa fie un picut stresat de noua postura
va pupacesc pe toate , sanatate tuturor , si auzim numai de bine ..
PS:sper cat de curand sa va dau vesti bune despre Alexia
aaa..si sa nu uit... o bisericuta f frumoasa si linistita din bucuresti ..este Sf Ilie ( f aproape de metrou Izvor )
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august11.htm
vvvvv spune:
madamaya1, sa va traiasca fetita, este o dulce printesa, sa fiti fericiti toti 3, asa cum am vazut ca erati si in doi, Bunul Dumnezeu si Maicuta sa va ocroteasca familia, sa fiti sanatosi si cu ganduri bune!
carmelly sa ai roade la tratament, sa faci multe oute, sa stai linistita si sa te auzim cu vesti bune!
laurra chiar daca nu am copilasul meu, la cat imi ocrotesc eu nepotelul, imi inchipui ca la copilasul meu, as fi si mai si, iti dau dreptate, ai facut tu ce crezi ca este mai bine pentru micuta, instinctul de mama nu inseala niciodata, in privinta sotului, cu siguranta o sa se linisteasca, este o situatie noua, e normal sa nu mai fie el pe primul loc, poate se simte si frustat, si ca intotdeaua, noi trebuie sa trecem peste iesirile lor!
Nu fi suparata, sa te rogi la Bunul Dumnezeu sa il ierte, si sa ii lumineze mintea, cel mai important este ca micuta sa fie sanatoasa, asa o sa fie relaxat!
DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA, SI NE IARTA DOAMNE PACATELE NOASTRE!

mvb spune:
Multe aspecte, lucruri si obiceiuri care ne inconjoara si pe care noi ca entitati le-am mostenit (nu mumai cele ligvistice), nu sunt crestine(impodobitul bradului, diferite obiceiuri de iarna si de paste, superstitii, temeri etc).....asta nu inseamna ca nu suntem crestini sau ca suntem ingusti!......a fost pur si simplu o sintagma, care n-a urmarit nimic in plus decat ceea pt ce a fost folosita......multumesc pt explicatii! Stiam ca e un citat celebru roman, dar nu l-am folosit in nici un caz spre a da nastere unor polemici

| Citat: | ||
citat din mesajul lui anadomnica
... imi cer scuze, nu m-am putut abtine: vorba asta despre care spui ca e asa celebra nu este deloc crestina; ea nu se regaseste nicaieri in Biblie si cu siguranta a fost scoasa de mintile inguste care nu au avut placerea si bucuria sa cerceteze intr-adevar si sa vada, sa simta, sa cerceteze si sa se bucure de binecuvantarea credintei. Doamne ajuta! 28+ Maria ![]() Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Am reusit sa gasesc 2 poze cu PAROHIA VULTURU.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laurraa spune:
buna dragele mele si cipicah!
cami, multumesc pentru sfaturi, ai dreptate, cred ca este un pic de teama a lui pentru noua postura
georgia, chiar o sa ma duc sa vorbesc cu duhovnicul sa ne dea binecuvantare si sa stii ca parca am simtit ceva care ne sucise mintile; nu stiu ce a fost caci noi ne certam fffff rar si chiar atunci s-a gasit cearta asta
; foarte interesante citatele cu rabdarea

anadomnica, concediu placut si mai e putin si facem galerie, nu?![]()

vvvv, mereu mi s-a parut ca Radu nu se exteriorizeaza indeajuns cu Maya, desi stiu ca este terminat dupa ea, dar asa e firea lui; ma rog la Dzeu si Maicuta sa ne lumineze sa nu ne mai certam si sa fie totul bine
Astazi de exemplu, am fost la chinetoterapeut si ne-a invatat cum sa facem masaj si gimnastica corect; Maya a fost super incantata timp de o ora cat a durat toata distractia, iar Radu era de-a dreptul facsinat si in seara aceasta el!!!!!! i-a facut masaj si gimnastica; pana acum doar ma ajuta, nu o imbraca, schimba, masaj, etc.M-a uimit placut acest lucru.
Este greu la inceput, inca ne acomodam, dar cand o vad cum isi descopera manutele si zambeste larg imi trece de toate, chiar de dorm putin sau sunt epuizata cu treburile casei (acum, de exemplu calc hainutele ei ca este racoare si ea doarme de la ora 10 si sper pana dimineata la 5-6 la papa sa nu se trezeasca
)
noapte buna
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Maria