Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dragele mele si cipicah!

va multumim din inima pentru urari si va imbratisam cu drag

noce si meda, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele; sunt superbi

caciantoni, ma rog mereu din suflet sa te bucure Dzeu cu o minune

cami, ma bucur ca Alina este bine si sa o tina Dzeu sanatoasa

happy,foarte buna ideea cu listuta la inceputul paginii

ioanact, concediu placut si sa va intoarceti sanatosi

monimo, foarte emotionant ce aio povestit, niste trairi extraordinare

danuk, superbe pozele; frumoase la superlativ

Acum sa va povestesc ceva dragele mele; sunt foarte mahnita si suparata; stiti ca vineri aveam bagajele sa plecam in nordul moldovei.Ziua a inceput o ploaie fff mare si l-am sunat pe sot daca mai mergem ca mi-e teama pt Maya.El nu era in Iasi si mi-a zis ca ajunge repede si nu are nimic ca doar Maya sta in masina.
Insa a ajuns la 7 jumatate seara, trebuia sa faca cumparaturi pt munte, sa isi faca el bagajul si sa plecam.Aveam de gand sa ne oprim la Casa Elena, o pensiune la Voronet.Insa am fi plecat la 9 din Iasi si pana la Voronet sunt 170 de km.Mi-a fost teama sa merg cu copilul, sa ajung in toiul noptii, poate nu gaseam caldura facuta in camere si i-am zis:"mami, nu mai are rost sa mergem in seara asta,hai maine dimineata ca mi-e teama sa nu raceasca Maya".
Ei, fetelor, parca l-am picurat cu lumanarea.S-a suparat foc a zis ca el nu mai merge nici a doua zi nici alta zi nicaieri toata vara;
A doua zi ne-am certat cum nu am facut-o vreodata in 8 ani de cand suntem impreuna si 4 ani de casnicie.Nu stiu ce l-a apucat si nici nu a mai mers sambata, nu a vb cu mine deloc.A zis ca el vroia munte mai mult sa se relaxeze nu sa stea in masina.I-am zis"mami, da anul treecut cum de am putut?" nu mai am cuvinte sa povestesc cat de rau ne-am certat si parca nu stiu ce era de se sucise toate.
Sunt tare mahnita si el era si mai suparat ca intorsesem si niste prieteni care ar fi trebuit sa mearga cu noi.Dar mie mi-a fost teama cu Maya: daca schimba locul, noaptea la 11-12 am fi ajuns, daca era frig, daca,daca..... si de aceea am vrut sambata dimineata, dar uite ce s-au sucit lucrurile.
Nu ma las si poate week-endul acesta reusesc.....sunt tare suparata.....

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

de ceva vreme vroiam sa va postez un citat ..acum insa chiar s-a ivit ocazia

Despre rabdare
"Rabdarea este acea putere morala care calmeaza sentimentele de suparare si revolta , ce izbucnesc in inima omului sau care linisteste durerile si suferintele grele.
Rabdarea este o virtute pentru ca ea are ca rod nadejdea in Dumnezeu .Astfel , intristarea naste rabdare , rabdarea adanceste experienta , iar aceasta din urma produce nadejdea.Iar nadejdea nu este inselata niciodata.
Rabdarea este prima dintre virtuti , deoarece prin aceasta se obtine darul mantuirii;cel ce rabda pana la sfarsit se mantuieste .Deci mantuirea sufletelor noastre , consta mai intai in rabdare .
Sfantul Ioan Gura de Aur spune despre rabdare ca este radacina bunurilor spirituale , mama evlaviei , trunchi al bucuriei , rod al nestricaciunii , turn invincibil , liman netulburat.Si inca mai spune ca rabdarea este regina tuturor virtutilor , temelia reusitelor , limanul cel neinviforat; aduce pace pe timp de razboi ,linisteste furtunile , descopera uneltirile , opreste folosirea armelor , strangerea armatelor , folosirea sagetilor ,a sulitelor , alunga legiunile demonilor , puterile intunericului cu tot ceea ce reprezinta ele.
Rabdarea , deci este , regina bunurilor , coroana cea mai de sus.
Iar Sfantul Chiril al Alexandriei spune ca rabdarea ete mijlocitoarea tuturor bunurilor spirituale , calea spre fericire , hranitoare a sperantei in viata vesnica .Te invata sa te lupti curajos impotriva patimilor , devine dascal al intelepciunii si al virtutilor .Sudoare si indurarea a multor suferinte este numele ei."

citat din cartea "Sfantul Nectarie Taumaturgul" - pag 55

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lauraa ai procedat PERFECT ... O MAMA STIE CEL MAI BINE CE E BINE PT COPILUL EI .... eu cand mi-a racit antonia la 40 de zile am vrut sa o duc de vineri dar de gura sotului am dus-o abia luni cand avea deja pneumonie ... asa ca mereu sa faci ce iti dicteaza primul impuls ...

asa ca stai linistita
nu il mai zgandari pe sot
si cand se mai cal#537;meaza
ii exp#259;lici
ca acum familia
are 3 membrii
dintre care cel mai important
este copuilul
iar la cei mici
granita
dintre viata si moarte este f subtire
asa mi-a zis mie cineva
deci
poti pleca cu el
ca e bine
da nici sa pleci ca si cand ai fi fara el
asa ca

RABDARE
SI EXPLICATII
BARBATII
SUNT MAI RECALCITRANTI IN PERIOADA ASTA
PANA SE OBISNUIESC
CA PICA
PE LOCUL
II

asta e viata
doamne ajuta!

alina s-a serbat frumos
de ziua ei
cum a putut
cu un tortulet
si niste prieteni

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

medaaaaaaaaaaaa DOAMNE AJUTA!
DACA NU STII CEVA MA POTI SUNA!TE PUPI

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Medamaya felicitari mamico, sa va protejeze Dumnezeu si sa aiba grija de familia voastra cea frumoasa......aveti un copil minunat!
Am vazut si celelalte poze si sincer parca as fi fost plecata si eu in concediu in jurul lumii...o, ce frumos a fost sa merg cu voi si sa vizitez Paris, Burj al Arab, Taj Mahal, Venetia, Malaiezia(Petronas), India....o ce frumos! felicitari

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb
....aici se aplica acea celebra vorba CREDE SI NU CERCETA!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

... imi cer scuze, nu m-am putut abtine: vorba asta despre care spui ca e asa celebra nu este deloc crestina; ea nu se regaseste nicaieri in Biblie si cu siguranta a fost scoasa de mintile inguste care nu au avut placerea si bucuria sa cerceteze intr-adevar si sa vada, sa simta, sa cerceteze si sa se bucure de binecuvantarea credintei.

Doamne ajuta!
28+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, seara buna. Imi pare rau ca am inceput cu citatul din mesajul Monicai , dar vad ca acum chiar nu ma pot abtine sa spun unor lucruri pe nume, Monica te rog sa ma ierti.
georgia - foarte frumos citatul despre rabdare a Sf.Nectarie, se vede ca ai devenit foarte buna "prietena" cu aceasta virtute, iar asta inseamna mult, mult bine in viata ta. Ma bucur mult, se vede ca sufletul tau e calm si asezat si asteapta cu rabdare voia Domnului si timpul hotarat de El pt. ca voi sa deveniti parinti. Cand ai rabdarea de partea ta, orice asteptare pare floare la ureche. Sa-ti ajute in continuare Domnul!
meda - mult ma bucur de vestile bune despre fetita ta: sa-ti traiasca. Asa a hotarat Domnul sa vi se nasca sa o puteti sarbatori in preajma lasatului de sec pt. postul Sfintei Marii. Cred ca acum esti coplesita de emotii si indatoriri insa te mai asteptam sa impartasesti alaturi de noi minunata experienta de mamica!
laurra - subscriu la sfatul Cameliei: tu stii cel mai bine ce este bine pt. Maya-Teodora si sotul va intelege si el in timp. Supararea lui va trece, sunt si ispitele postului si de aceea si certurile mai aprinse. E important si el sa te inteleaga dar si tu sa intelegi nevoile lui si sa incerci sa mentii un echilibru - sunt sigura ca uneori e greu dar curaj: vei reusi!
Eu sunt bine, de lunea viitoare voi fi de tot in concediu: mai intai cel de odihna apoi cel prenatal, Doamne ajuta ca toate sa fie bine. Se pare insa ca voi renunta la orice fel de deplasare mai lunga de 100 km in vara asta, fiind mult prea obosita sa rezist la drumuri foarte lungi. Mai avem atat de multe de facut la casuta sa pot sta cu bebelina la mine acasa dupa ce se naste - si vreau sa fac si sfintirea casei daca se poate inainte de a naste, Doamne ajuta!
Imi pare rau sa citesc aici despre cazuri de boli grave, as vrea sa pot alina si eu cumva aceste suflete, dar ma simt asa de sensibila si neputincioasa... va rog sa ma iertati, fetelor in durere. Domnul, doar Domnul stie toate si ... eu sunt prea mica sa inteleg. Uneori propriile mele spaime cu privire la sarcina si nastere ma coplesesc si ma simt atat de egoista ...
Post usor in continuare frumoasele mele... si va rog, nu ma uitati in rugaciunile voastre. Tare as vrea sa ajung sa ma mai impartasesc odata in acest post, Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
28+ Maria
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Bunul Dumnezeu ne-a invrednicit si pe noi sa ne impartasim azi.

Ioanact Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie cu voi.
Tare mult imi place cand vad copii care se impartasesc.
La Manastirea Bodrog, unde mergem noi de obicei Duminica si de sarbatori, toate slujbele se tin afara in aer liber, pe timpul verii. Este un altar foarte frumos si o curte mare cu niste tei care tin umbra. Acolo vin foarte multe familii cu copii, pentru ca au loc sa se miste in aer liber, asa cum spui tu de Ioana, copii nu au rabdarea sa stea locului. Sunt atat de frumosi.
Imi este tare drag sa merg acolo si sa aud prunci de cativa anisori cum se roaga la "Do Do", sau mergand la impartasanie spun ca merg la "papa buna", sau pur si simplu cum isi fac cruce cu manutele lor micute.

Sa va fie de folos Sfanta Impartasanie.

Ioana, anul trecut pe vremea aceasta .

Si ca tot veni vb de biserica, azi am fost toti 3 la biserica si am facut curat: tati a dat cu aspiratorul, eu am sters praful iar Ioana a dat cu matura (s-a jucat cu matura si farasul ).

Am cautat in calculator 'poze cu biserica de la noi (Vulturu)' dar nu am gasit , probabil sunt salvate pe DVD, cand le voi gasi, vi le arat si voua.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

... imi cer scuze, nu m-am putut abtine: vorba asta despre care spui ca e asa celebra nu este deloc crestina; ea nu se regaseste nicaieri in Biblie si cu siguranta a fost scoasa de mintile inguste care nu au avut placerea si bucuria sa cerceteze intr-adevar si sa vada, sa simta, sa cerceteze si sa se bucure de binecuvantarea credintei.

Doamne ajuta!
28+ Maria
Creste bebe!!!

Sunt de acord cu tine ( mvb , nu vreau sa te superi).
Intr-adevar gasim in Biblie aceste cuvinte si chiar insasi Mantuitorul Hristos le-a rostit : "FERICITI CEI CE N-AU VAZUT SI AU CREZUT". E cu totul altceva si probabil lumea asa interpreteaza..am mai auzit aceasta vorba.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Am vrut sa pun povestea asta initial la cateva dintre fetele care mi-au scris pe PM ca sa nu supar pe nimeni, dar acum simt ca trebuie sa o citeasca toata lumea si sa ia ce e mai bun pentru fiecare. G.G. Marquez spunea odata sa zambim si cand suntem tristi pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul nostru....asa zic si eu acum...nu se stie cine va citi si cred ...ce bucurie, speranta, dorinta de pelerinaj va naste in fiecare.
Eu scriu repede din dorinta de a impartasi cat mai multe si daca vre-o gresala sau inexactitate se strecoara imi cer iertare de acum...daca ar fi dupa degetele mele as scrie multe dar sa ma limitez la esential ar fi cel mai bine. ca e post si postul meu ar trebui sa fie tacerea ca de bucate nu-s flamanda.
La Medugorje (asa scria pe tabla de intrare in sat cu o liniuta pe litera d) s-a intamplat intre 31.07.09-06.08.09 al 20-lea festival al tinerilor crestini daca vreti din toata lumea...tineri preponderent catolici si greco-catolici fara insa sa uitam si multe grupuri de pelerini din ortodoxia rasariteana chemati de glasul Gospei (Maica Domnului in croata). Am fost aprox. 50.000 de persoane din 60 de tari si peste 600 de preoti.
Situat in Bosnia-Hertegovina (prin strabunica mea de acolo ma trag si eu, din Tuzla Palanca mi-a zis mama), in satul croat care acum e orasel turistic, eu am gasit aici liniste sufleteasca, rabdarea care nu o prea am si ingaduinta...si o mare dorinta de a ma ruga pe care am adus-o cu mine... si Doamne tine-mi-o in veci ca ispitele sunt mari
Am auzit demult de locul asta.. eram prin liceu poate si ma gandeam ca odata o sa ajung si eu acolo, fara sa fac insa un efort special in sensul asta. Dar Maica Domnului mi-a randuit sa ajung acum... cand stie Dumnezeu mai bine ca are trebuinta omul.
Nu vreau sa dau alte date geografice sa vorbesc mult si degeaba..Unele se pot citit, altele se mai pot afla de la cei care au fost (o carte scrisa in 2 volume de Doina Hasnes Ciurdariu din Vatra Dornei va mai poate lumina pe cei care vreti sa aflati mai multe)...Va spun numai ca pentru mine personal a fost un pelerinaj binecuvantat in care poate prima data porii inimii mele daca exista asa ceva...s-au deschis cumsecade vrand sa primeasca in ei toata dragostea de Dumnezeu. Momente intime de descarcare sufleteasca mi-au umplut sufletul si in timp ce plangeam ca un copil langa crucea de pe Krijevat ma minunam de frumusetea lumii, de dragostea lui Dumnezeu pentru noi, de simplitatea lucrurilor. Nu stiu eu sa pun totul in vorbe mestesugite dar daca o parte din emotiile mele de acolo vi le pot transmite sunt foarte fericita.
Daca Maica Domnului de peste 28 de ani ne cheama din Medugorje la rugaciune multa, post, pace, sfintenie (spunea chiar asa intr-un mesaj..daca nu deveniti sfinti zadarnic sunteti crestini) nu o face in zadar.
Eu am invatat un lucru frumos aici cu voi...sa ma rog pentru altii sa las probleme mele deoparte si sa ma rog pentru oameni in multa durere si intristare... mult mai mare decat a mea. Si va multumesc. In acest pelerinaj mi s-a aratat cat de important este lucrurul acesta si mi s-a asezat in matca...iar prin oameni minunati pe care i-am intalnit acolo exemple de modestie si smerenie simt ca Maica a fost cu mine. Catolici, ortodocsi, greco-catolici avem o Maica Sfanta, una singura, care ne iubeste pe toti si slabi si grasi si invatacei si prapaditi si ne asteapta la indemnurile ei..pocainta, rugaciune (rugaciune pentru preoti a subliniat), post, intelegere in familii, pace...si chiar daca o sa repet asta de multe ori tot nu am auzit deajuns.
M-am rugat si eu cu toata lumea pentru ca era program de rugaciune in fiecare zi cu liturghie, spunand si rozarul cu totii, urcand drumul crucii desculta, cititindu-mi si acatistele mele si va spun ca ortodoxia mea e la locul ei mai mult..e intarita chiar, dar si ca sufletul meu se bucura cand vedea atatia occidentali catolici care se spovedeau la preotii lor. Mereu la liturghie erau indemnati sa se impace cu Dumnezeu. Preoti de toate limbile spovedeau pe langa zidurile bisericii si vedeam de mai departe lacrimi de bucurie tristete pocainta in ochii multora, oamneni care poate faceau spovedania pentru prima data. Nu e asta un lucru bun si placut lui Dumnezeu?
E mare lucru rugaciunea in comun. Noi ne dorim toate din suflet copilasii nostri, traim zi de zi cu speranta ca ne va binecuvanta Dumnezeu cu viata in noi luna asta..luna asta... dar daca nu e sa fie prietene dragi acum cand vrem noi asa cum stim toate nu e randuit sa fie....si viata asta ii un miracol si avem atatea de facut si pentru atatia oameni de ne rugat ca nu ne-ar ajungem zilele. Sa ne rugam sa postim si sa traim asa cum spune Maica in Cana Galileii..faceti tot ce va v-a spune Fiul Meu si atunci ne-am implinit menirea pe pamant ca in final sufletu nostru sa se intoarca acasa in dumnezerirea vesnica.
Domnul Dumnezeu si Maica Lui sa ne ocroteasca in veci!
Cu drag va pup pe toate!
...acolo la Medujugorje Dumnezeu prin Maica Sa mi-a randuit sa intalnesc un copil bland si f credincios o lumina de om pe care sa il ajut si pentru prima data de cand am pierdut sarcina am simtit ca mi-a fost trimis parca anume sa nu mai imi treaca prin cap ca nu-s mama. e mare si nu-i al meu dar asa mi-a zis mama.
Noapte buna!

Mergi la inceput