Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

mvb, ma bucur tare mult ca ti-au placut. I-am aratat si lui mesajul si chiar s-a emotionat..
Speram sa ajungem si noi in toamna, cred ca e minunata zona sub frunze ruginii...
Iti doresc din inima sa te bucuri de frumusetea locului si Dumnezeu sa iti asculte rugile!!

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

danuk, super pozele, la fel speram si eu sa nu se mai termine, felicitari sotului! chiam am zambit, eu sunt din Slobozia, ciulini cat cuprinde, dar nu am o paza cu ei!!!! Cred ca v-ati incarcat bateriile in concediu, doamne...ce as pleca si eu....
sanda, este foarte bine cum te-ai gandit, in felul acesta chiar nu uitam pe nimeni!
ioanact, si eu ma rugam sa nu vina cm, dar sambata dimineata....
[red]cami[/red ce mai stii de alina? Dragele mele,dat fiind ca astazi este luni, o saptamana cat mai linistita va doresc!
DOAMNE AJUTA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

DRAGUTELOR SI CIPICAH....SINAXARUL DE AZI....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august10.htm

sandaaa- sa stii ca si eu imi pierd rabdarea si uneori destul de repede, dar imi aduc aminte de cuvintele Parintelui Cleopa si ma linistesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele. va multumesc din suflet ptr urari.Sa dea DD sa fie bine la toata lumea.
Fetita noastra s-a nascut pe 29 iulie,nu cind credeam noi, este tare tare frumoasa si cumintica.Ne mai supara niste colici cite-odata, dar ne descurcam.O sa pun si niste poze sa o vedeti, mama zice ca seamana cu mine cind eram mica,dar ce conteaza, conteaza doar sa fie sanatoasa, in rest le descurcam noi.
Va pupacesc pe toate toate

Mergi la inceput

dragutelor.....din intamplare am gasit pe net un citat despre post care mi-a placut f. mult si vi-l ostez si voua....sper sa va fie de folos....mie mi s-a potrivit....

"Postul sta nu numai in a manca rar, ci in a manca putin; si nu numai in a manca odata, ci in a nu manca mult. Nechibzuit este postitorul care asteapta pana la ceasul mesei ca atunci sa se dea mancatului cu nesat atat cu trupul, cat si cu mintea". (Sfantul Serafim de Sarov)

Mergi la inceput

vvvv, ne-am odihnit, intr-adevar...de fapt, ne-am relaxat, pentru ca plecam la drum dimineata si se opream seara, aveam atatea locuri de vazut!!Si, ce este cel mai important, ne-am si rugat si curatat sufletul! Am descoperit manastiri frumoase, cu ajutorul fetelor de pe forum care ne-au sfatuit pe unde sa ajungem...multumesc din suflet, dragutele mele!

Mergi la inceput

caciantoni, multumim pentru randurile despre post. Si mie mi-au placut foarte tare!
Intr-adevar, manastirea Pangarati este un colt de rai. Am ajuns si la Manastirea Bistrita, unde ne-am inchinat la Icoana Maicii Domnului cu Sfanta Ana. Sa iti dea Dumnezeu sanatate pentru gandurile tale bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Am intrat ca mi-era dor de voi. Am citit din urma si vreau sa va zic ca ma gandesc zilnic la toate lumea, chiar daca nu va cunosc.
Cam de un an, zilnic, ma rog la Bunul Dumnezeu sa imi dea rabdare si credinta...deoarece de cand ne dorim bb (3 ani si 3 luni)intotdeauna eram nerabdataore, facem teste, simteam ca sunt insarcinata, aveam greturi/ameteli..tot felul..acum, cand zic ca sunt mai inteleapta imi dau seama ca greaseam, ca totul trebuie tratat cu multa, multa rabdare si incredere, Are un plan pentru fiecare si degeaba ne grabim, suntem nervosi, suparati ca nu ne sunt implinite dorinte/nevoiele..El stie ce e bine pentru fiecare..

am simtit ca trebuie sa scriu aceste trairi aici...iertare daca am deranjat...
in mine, zilele acestea, este batalia "curiozitatii"..sper sa ma intareasca Bunul Dumnezeu, iar Maica Maria sa se roage pentru pacatoasa roaba Gabriela si sa imi dea rabdare, sa am inceredere .

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Orice pacat întineaza sufletul

Doua femei au plecat odata la o manastire, ca sa se închine. Una era cu constiinta neîmpacata, caci savârsise un pacat mare, cealalta nu se credea pacatoasa, caci, zicea dânsa, a facut numai pacate mici. Ajungând la manastire, staretul a ascultat marturisirea pacatelor lor, iar apoi le-a trimis la câmp. Celei mai pacatoase i-a poruncit sa aduca piatra cea mai mare pe care o va gasi, iar celei mai putin pacatoase sa aduca diferite pietricele. Femeile au facut ascultare, iar staretul le-a trimis sa aseze pietrele de unde le-au luat. Cea cu pietricele mici sovaia, iar staretul a întrebat-o:

- De ce eziti?

- Fiindca este greu sa pun fiecare piatra la locul ei, caci sunt multe si nu tin minte locul fiecareia.

Atunci staretul i-a zis:

- Ia aminte, femeia cealalta a savarsit o singura fapta rea, dar o tine minte, regreta si mereu o spala cu lacrimile sale. Ea stie unde e locul pietrei luate.

Dar tu, cu pacatele tale marunte si neînsemnate nu-ti poti aduce aminte când, cui, unde si cum ai pricinuit rau. Si, deoarece pacatele tale sunt mici dar numeroase, tu nici nu esti în stare sa le ispasesti.

Femeia a înteles ca si pacatele mici întineaza sufletul. (Grigorie COMSA, O mie de pilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei
medamaya sa iti traiasca fetita.
Fetelor,cu voia Domnului am inceput procedura Fiv astazi, analizele hormonale fiind bune. Deja am facut prima injectie. Deci la inceputul lui septembrie am sa va anunt ca sunt gravida. Doamne ajuta.
Nu cred ca mai intru pentru ca o sa fiu mai mult plecata pentru monitorizari iar in perioada de asteptare am voie doar la pat. Pls rugati-va pentru mine pacatoasa sa ma ajute Dumnezeu. La ora 9 la rugaciune am sa fiu cu voi. Sper sa mai pot ajunge si la biserica saptamana asta, injectia trebuie facuta la ora 12 iar pana atunci trebuie sa stea in frigider.
Doamne miluieste-ne pe noi!

Mergi la inceput