Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

mvb iti multumesc mult!
Dumnezeu este MARE si va avea grija si de ea!

Noi ne-am intors de la biserica, nu va spun ca a tb sa stau dupa Ioana, cum vedea usile imparatesti deshise cum se ducea si ea si se uita in altar (e bine ca nu a intrat, dar nici mult nu m avea).
Joia trecuta, chiar daca erau usile imparatesti deschise, se uita un pic si pleca sa pupe celelalte icoane, si azi a pupat dar m putin..era si obosita (trezita de la 7:30, iar eu la 8 m-am trezit, 30'-40', sta in patut chiar daca se trezeste..e bine ca m pot si eu sa dorm m mult ).
Acum de rupe.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

DOAMNE AJUTA!
de astazi sunt in aceea perioada dificila a lunii, si nu am putut intra in biserica pentru a da liturgie,dar mi-am aprins candeluta la servici!
monimo te asteptam cu vesti!
Cum nimic nu este intamplator, astazi dupa ce am vorbit cu cineva la telefon probleme de servici, printre alte lucruri, mi-a povestit despre o nepoata, de numai 7 anisori, din gemeni, care are o tumoare pe creier, am inteles ca a facut chimioterapie, a fost cu ea si in Franta, la ultimul RMN , tumoarea nu a mai fost vizualizata, dar am inteles ca toate glandele sunt afectate, de aici probleme cu cresterea, cu retentia de lichide si pierderea urinei necontrolabile, cealalta fetita creste normal. Mi-am permis sa o intreb cum o cheama, si daca nu va suparati, sa o pomenim si pe ea in rugaciunile noastre, este un copil nevinovat, repet de numai 7 anisorii, ALEXIA!Sa aprindem si o lumanare pentru sanatatea ei!
Va doresc la toate o duminica placuta si post usor in continuare!.
DOAMNE DUMNEZEULE, IARTA DOAMNE PACATELE NOASTRE!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Ioanact, da ne-am cazat la o pensiune in Agapia si de acolo am mers si am vizitat. Am vizitat cate 3 manastiri pe zi, nu ne-am obosit prea tare.
Imi pare rau pentru verisoara ta, o sa ne rugam pentru ea
ALRAK, multumesc pentru urare sa dea Domnul sa fie bine in continuare. Va pup pe toate si Doamne ajuta!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor.
o duminica placuta tuturor.

fetelor, ce credeti, sa facem o listuta si cu cei care au nevie de rugaciunile noastre? si sa o lasam pe prima pagina?

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Happymum foarte bine te-ai gandit. Sa facem o listuta cu cei care au nevoie de rugaciunile noastre.
Doamne ajuta pe Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei.
Monimo bine ai venit. Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Caciantoni multumesc de mii ori pentru sfatul tau cu rabdarea. Eu uit foarte repede si ma supar repede stiu ca nu este bine este ispita. Te admir draga mea tu care ai nevoie sa te incurajam noi, ne incurajezi tu pe noi. Dumnezeu te va raspati pentru inima ta buna.
Cami ma bucur ca Alina este mai bine. Dumnezeu sa aiba grija de ea si de Adrian.
Ioanact multumim pentru sinaxar

Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna ziua si de la noi

si eu o impartasesc pe antonia la fiecare slujba

si acm doarmeeeeeeee

daaaaa
happy bine te-ai gandit
hai sa facem o listuta cu cei bolnavi
si sa ne rugam si pt ei

doamne cate cazuri grele
ne tot incearca Dumnezeu

doamne ajuta!
pup fetele

medaaaaaaaaaaaaa
da un semnnnnnnnnnnnn
zi-ne cum eeeeeeeeeeee

crissssssss la felllllllllll

antonia mai are putin si face 6 luniiiiiiiiii

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

marijan90 multumesc pt rasp! si pt faptul ca te rogi pt verisoara mea.
happymum e o ideie buna, sa facem o lista cu cei bolnavi (asa ii retinem m bine numele).
cami antonia ooo..ce mare se face Antonia. Multi anisori si fericiti!
sandaa.

Eu azi am avut dureri de burta (crampe, balonare), intr-adevar se apropie CM, dar sper sa nu vina.. am dormit 1 h, iar cand m-am trezit tot aceiasi durere o aveam .

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVA TIE!

Bunul Dumnezeu ne-a invrednicit si pe noi sa ne impartasim azi.

Ioanact Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie cu voi.
Tare mult imi place cand vad copii care se impartasesc.
La Manastirea Bodrog, unde mergem noi de obicei Duminica si de sarbatori, toate slujbele se tin afara in aer liber, pe timpul verii. Este un altar foarte frumos si o curte mare cu niste tei care tin umbra. Acolo vin foarte multe familii cu copii, pentru ca au loc sa se miste in aer liber, asa cum spui tu de Ioana, copii nu au rabdarea sa stea locului. Sunt atat de frumosi.
Imi este tare drag sa merg acolo si sa aud prunci de cativa anisori cum se roaga la "Do Do", sau mergand la impartasanie spun ca merg la "papa buna", sau pur si simplu cum isi fac cruce cu manutele lor micute.
Noi mai avem doua zile si plecam in concediu, am primit binecuvantarea azi de la Duhovnicul nostru.
Dat fiind faptul ca de marea noastra sarbatoare (Sf Maria) nu vom fi pe meleagurile nostre, deja am ales unde vom merge la slujba. Am gasit aproape (la vreo 30 km), o biserica ortodoxa cu hramul Sf Spiridon o sa mergem acolo chiar daca nu vom intelege ceea ce se va spune .
Monimo bine te-ai intors sanatoasa. Astept sa ne povestesti cum a fost.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si toti Sfintii sa fie cu noi cu toti
pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca

tuturor si sa aveti o seara binecuvantata
Post usor in continuare

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna seara, dragutele mele!
Vreau sa va multumesc pentru toate indicile pe care mi le-ati dat pentru concediu. Tocmai ne-am intors dintr-un periplu pe la manastirile din Moldova. Ne-am intors mult mai bogati spiritual si mai aproape de Dumnezeu. Daca va era dor de Bucovina si de bijuteriile de manastiri din Moldova, puteti arunca o privire aici.

http://www.flickr.com/photos/36594858@N03/

Sunt fotografii facute de sotul meu. Sper sa va placa!
va pup pe fiecare, cu drag!

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Danuk am vazut pozele....SUPERBE...se vede ca sotul tau este un pasionat al artei fotografice......mi-am dorit sa fie vreo mie de poze si sa nu se mai termine fisierul...foarte frumoase pozele si de la manastiri....noi vom ajunge prin septembrie, cand padurea va incepe sa rugineasca.....nu am fost niciodata toamna in Bucovina

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput