Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

caciantoni "SLAVIT SA FIE SOMNUL!"
Chiar ti-era somn?! M-am amuzat copios, stiu ca e greseala, din cauza vitezei ca S e langa D si ca eu sunt rautacioasa. Rad si eu ca proasta dar fara intentii rele. Scuze. Uite un si o Sa razi si tu sa mai uitam de necazuri.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Multumesc fetelor ca o pomeniti si pe verisoara mea in rugaciune. Dumnezeu sa va rasplateasca toate faptele bune.

cami antonia LA MULTI ANI, ALINEI! sa dea Dumnezeu sa se vindece, si sa fie fericita alaturi de ADRIAN toata viata!

Nu stiu exact ce fel de cancer e, eu am vb cu mama la tel (cerandu-mi sa caut pe net informatii despre dr oncologi din Cluj si Buc).

www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august08.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna, sunt la servici, si de aici incolo, bag trei saptamani non stop, am sa ii fac colegei de cand am fost in sesiune,am intrat sa va salut!
camiSlavit sa fie Domnul, La multi ani! lui Alina, , sa primeasca cel mai frumos dar SANATATE!Dragoste are de la Adrian, sanatate, sa ii fie bine, si cat mai curind Alinei si Adrieni! DOAMNE AJUTA!
NE RUGAM SI PENTRU CRISTINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dragele mele si cipicah

imi pare rau ca nu ai mai scris cipicah.

ioanact, imi pare rau ca verisoara ta e bolnava. Sa ii ajute si ei Domnul. minune a facut cu alina cameliei. minune o sa faca si cu cristina ta.

va urez numai bine si sanatate multa. servici usor celor care vor lucra, concediu placut celor care se vor bucura de libere... si speranta mare in suflet.

ieri am vazut la tv un reportaj despre un oras evacuat complet dupa ce a fost distus de un uragan... copiii... de ei mi se rupe inima cel mai tare... acolo sa se uite Domnul, ca au mai multa nevoie ei decat am eu... nu mi-am mai plans tristetea mea ca nu am bebe, ci i-am multumit Bunului pentu tot ce mi-a dat si mi-a mai da... sunt o norocoasa, am tot ce imi trebuie, chiar poate mai mult de atat... trebuie sa invat sa apreciez mai mult ce am, nu-i asa?

gata, fara tristete si nefericire.

sanatate.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ieri am vazut la tv un reportaj despre un oras evacuat complet dupa ce a fost distus de un uragan... copiii... de ei mi se rupe inima cel mai tare... acolo sa se uite Domnul, ca au mai multa nevoie ei decat am eu... nu mi-am mai plans tristetea mea ca nu am bebe, ci i-am multumit Bunului pentu tot ce mi-a dat si mi-a mai da... sunt o norocoasa, am tot ce imi trebuie, chiar poate mai mult de atat... trebuie sa invat sa apreciez mai mult ce am, nu-i asa?

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Asa este!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

vvvvv , happymum.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Doamne ajuta!

Azi m-am intors din Bosnia-Hertegovina cu pace si sanatate. Mult s-a scris intr-o saptamana... o sa citesc pe indelete zilele care urmeaza.
Multumesc tuturor celor care mi-au scris pe PM celor care s-au gandit la mine si s-au rugat. O sa fac o poveste a pelerinajului indata ce imi adun gandurile si v-o trimit..
La Medjugorje s-a intamplat al 20-lea festival al tinerilor din toata lumea asta...am fost 50.000 din 60 de tari si 650 de preoti. Anul acesta festivalul a fost pus sub cuvintele Maicii Domnului care la nunta din Cana a spus...faceti tot ce va v-a spune Fiul meu.
Am fost multi romani..cam 10 orase (din Moldova pana in Bucuresti) au fost acolo cu preoti cu steaguri si va spun cu mana pe inima ca am fost si noi mandrii..sa stam drepti si sa ne rugam cu tate popoarele lumii. Cand 50.000 de oameni se roaga intr-un loc pot sa zic cu mana pe inima ca cerurile se deschid. Rugaciune post grija de aproapele comunicare dragoste in familii si multe altele...despre asta s-a vorbit de asta ne-am rugat.
Sa ne dea Dumnezeu sanatate si intelegere....ma duc spre culcus ca au fost zile lungi si pline. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

monimo bine ai venit!!!Te asteptam cu vesti!!!
DOAMNE AJUTA!!!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

monimo bine ai venit! Abia astept sa ne povestesti m multe.

Va postez www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august09.htm" target="_blank"> Sinaxarul de azi, sa va fie de folos.

Noi am plecat la biserica (eu si Ioana), o voi impartasi pe Ioana.

Sa aveti o Duminica minunata!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ioanact imi pare rau sa aud ca verisoara ta Cristina este bolnava... sa gaseasca doctorii potriviti si sa se vindece cat mai repede
Doamne ajuta!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput