Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)
Raspunsuri - Pagina 11
ANITA75 spune:
iris eu zic sa nu intri ca e pacat ,eu cind sunt dar in ultima zi si vreau sa merg nu intru in biserica ,stau mai la usa ,astept si parerea fetelor
cami_antonia spune:
s-a mai discutat aceasta problema aici daca cititi din urma
iris eu zic ca poti intra sa te rogi in tihna ... parintele cleopa zicea ca vai de cel care nu lasa femeia sa se roage ...
nu e bine sa te atingi de cele sfinte, de icoane ... dar te poti ruga fara oprire ..
mvb
mercic pt cuvinte ... esti o scumpaaaaaaaaa
mai e putin si vine ora rugaciunii
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
criss_2081 spune:
Doamne ajuta iubitele mele, in sfarsit avem si noi net acasa, am citit un pic din urma si va multumim din suflet pentru felicitari

.
Va promit ca o sa incerc zilele acestea sa scriu mai mult si sa povestim un pic.
Mami de Ioan-Victor (27 iulie 2009)
Doamne ajuta-ne!
Ioanact spune:
Buna seara, la aproape miez de noapte!
Noi tocmai ce am sosit de la un Sf Maslu, facut cu m multi preoti (6 la numar au fost in seara asta), a avut loc intr-o comuna Vadu Oii (la 8 km de la Harsova), jud CT, a fost frumos, dar eu am avut mici dureri de burta, noroc cu sotul ca mi-a adus un scaun, a fost ff multa lume, dar mi-a placut.
O sa va mirati de ce asa tarziu..Sf Maslu a inceput la 20:20 si a durat 1 h jumatate, si pana acasa am facut 40 min (aprox 50 km).
As avea si eu o rugaminte, cand va rugati sa o pomeniti si pe verisoara mea Cristina.
Este in spital
, Dr i-au gasit cancer si ca nu m are sansa sa se vindece
, dar cu ajutorul Domnului toate vor fi cu putinta. Ea spera sa se vindece, apeland la alti Dr. Parintii ei sunt 'disperati', este si f tanara (32 de ani) si are si un baietel de 8 ani, nu va mai spun ca isi doreste si al doilea copil
.
DOAMNE AJUT-O PE VERISOARA MEA CRISTINA, SI O VINDECA PE EA!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE SOMNUL!
dragutelor.... ce-i tristetea si deznadejdea asta pe forum? deznadejdea nu-i de la Dumnezeu.....noi suntem niste luptatoare....atata vreme cat Il avem pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului alaturi de noi, nu avem de ce sa fim triste.... cu rabdare si rugaciune, vom primi binecuvantarea nasterii de prunci....va multumesc ca sunteti alaturi de mine....eu stiu ca si aceasta incercare mi-a trimis-o Bunul Dumnezeu spre mantuirea sufletului meu pacatos.... dragutelor, fara suferinta, nu exista mantuire.....eu zic sa Ii multumim Domnului pentru tot si sa il rugam sa ne dea putere si rabdare sa nu ducem fiecare crucea...ati vazut ce frumos zice in rugaciunea de Vineri...."De aceea, rogu-ma Tie, Stapane, ca, la necazurile, ispitele si durerile cate ar veni asupra mea, sa-mi inmultesti impreuna si rabdarea, puterea si multumirea, caci cunosc, ca neputincios sunt de nu ma vei intari; orb de nu ma vei lumina; legat de nu ma vei dezlega; fricos de nu ma vei face indraznet; pierdut de nu ma vei cerca; sclav de nu ma vei rascumpara cu bogata si Dumnezeiasca Ta putere si cu Darul Sfintei Tale Cruci, careia ma inchin si o maresc, acum, si pururea si in vecii vecilor. Amin."
Asadar... capul sus....rugaciune si....RABDARE....vorba Parintelui Cleopa...."rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare.... si cand simti ca nu mai poti, iarasi.... rabdare, rabdare,rabdare, rabdare, rabdare, rabdare..."
caciantoni spune:
am vrut sa scriu sa ne dea putere si rabdare sa NE ducem fiecare crucea.... din cauza vitezei am scris "sa nu ducem fiecare crucea".... va rog sa ma ietati.... sper ca m-am facut inteleasa....
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
caciantoni mare dreptate ai... trebuie sa ne ducem crucea indiferent cat de grea sau de usoara ni se pare noua!
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfnta si toti Sfintii sa ne ajute sa avem puterea de a ne duce crucea si rabdare in toate.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
anadomnica multumesc mult. O sarcina usoara iti doresc
pentru tine si pentru BB Maria.
marijan sarcina usoara sa-ti dea Domnul in continuare.
deeva multam fain pentru cele scrise de tine. Asa este, trebuie sa ne rugam neincetat. Imi place foarte mult motto-ul tau " Domnul ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui". Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vegheze asupra familiilor voastre si sa ne lasam in voia Lui, ca numai El stie ce este bine pentru fiecare.

noce draga mea, ai o minunatie de minune, daca-mi este permis sa spun asa. Dumnezeu sa ii dea sanatate si voua asisderea.
Un pupic pentru Filip
victorita Domnul a fie cu tine si sa ai parte numai de zile luminate. Ispitele sunt mari si numai prin credinta si rugaciune putem izbandi.

Ioanact Bunul Dumnezeu sa o ajute pe verisoara ta Cristina sa sa insanatoseasca.
Multumesc pentru urare, maaaaaaaare minune ar fi , medici nu-mi dau nici o sansa ( am ambele trompe infundate) , dar puterea lui Dumnezeu este mare. O sa "muncim" in concediu, va fi mai relaxant, ca de cateva luni bune, "munca" asta o facem numai programat, nimic spontan.
Dumnezeu si maicuta Sfanta v-au invrednicit sa mergeti la Sf Maslu
, la Manastirea Bodrog unde mergem noi de obicei, Sf Maslu incepe la miezul noptii, este inaltator. Sa va fie cu folos
Cami Antonia LA MULTI ANI ALINEI ! Dumnezeu si Maicuta Domnului si toti Sfintii sa o ajute sa se faca sanatoasa
.
Stiti cum se spune: "atunci cand esti sanatos ai o mie de dorinte, insa atunci cand esti bolnav ai doar una singura"
Dumnezeu sa te ajute si pe tine, sa treci de teza cu bine. Spor la invatat.

carmelly Doamne Ajuta sa fie cu ochisori.
criss sa-ti traiasca Ioan Victor
, sa fie sanatos si papacios, iar tu sa te refaci repede, repede.
si un buchet de flori pentru mamicuta

tuturor si sa aveti o noapte buna!
Doamne Ajuta!
cami_antonia spune:
ioana sanatate verisoarei tale ... ce fel de cancer i-au gasit??? sa de-a Dumnezeu sa faca un miracol .... uite cu alina e deja multtttttttt mai bine .... si maine e ziua ei
cred ca ar trebui sa traim fiecare zi la maxim ... sa fim mai buni ... mai intelegatori ... fara certuri ... etc ... ca nu se stie cand Dumnezeu hotaraste sa ia pe fiecare la El ...
caciantoni ai dreptate ... ne trebuie rabdare
va pup
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
pogonici1977 spune:
doamne ce ma bucur ca alina e mai bine...vedeti ce exista si minuni....
sa nu incetam sa ne rugam ptr alina si cristina...bolnave,,,
ma simt mai linistita acum...ieri noapte nu am putut dormi aprape deloc..stres..griji....parca dzeu si maicuta domnului mia deschis ochii spre drumul cel bun....voi merge mai departe..spre budapesta...cu rugaciuni si cu ajut medicilor vom reusi si noi , atunci cand ca vrea domnul...
desi sunt functionar public..iar TV zguduie in stiri privind soarta noastra..ma credeti ca dezu si maicuta domnului..ma intareste in credinta, intelepciune, ...rabdare si simt ca va fi bine..cel putin cu soarta mea...respectiv nu se va restructura si postul meu...
ma voi ruga in continuare sa fie bine....caci mare a ajutorul domnului, acolo unde este credinta....
doamne ajuta....aseara am fost la sf maslu, ma simt mai usurata, mai curata, dupa spovedanie....
carmelly spune:
Cristina si Alina
Noce ai un baietel super. Sa va traiasca!
Iris, eu la inceput am intrebat parintele, daca pot intra in biserica in perioada aceea. A zis ca pot dar sa nu ma ating de sfintele icoane. La biserica gasesc mai multa pace in suflet decat acasa si nu tin cont de perioada aceea si ma bucur ca pot ajunge la biserica cu toate ca ea e aproape la 1 ora distanta de casa, mergand cu masina.
Cami_antonia, maine la biserica imi intreb prietena de tratament dar stiu de la ea ca ia o lingurita de samburi de struguri, pisati am vazut ca sunt, dimineata pe stomacul gol dupa care bea putina apa iar de ceaiul verde parca spunea ca vre-o 3 cani pe zi neindulcit. Si daca dai un search pe google despre ceai verde ai sa vezi ce efecte benefice si chiar e recomandat in tratarea cancerului dar nu e recomandat in perioadele de chimioterapie, presupun nici de radioterapie, pentru ca reduc efectelor acestor terapii, ci intre aceste perioade.
Fetelor mi-a venit CM, deci iara ne apucam de FIV, astept sa vad daca ma pot programa pt consult luni, ziua 3 a CM-ului sa vedem daca incepem sau nu. Sper sa am hormonalele bune ca sa nu mai amanam. Doamne ajuta!
O zi luminata la toate!