Aspirante cu vechime "medie" (40)
Raspunsuri - Pagina 12
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Arde..... vad nu stii la ce dr sa mergi..... eu una tot am incercat ........Indiana Pelin ,Diana Cocei ,Laura Dracea ,Niculescu - toti de la Giulesti . ....apoi Tutunaru + alte 2 doamne doctor de la spitalul judetean Ilfov. Si prin urmare am ales.......Tutunaru.... Eu zik k e foarte important sa ai incredere in medicul la care mergi . Succes ....dak te pot ajuta cu ceva .....sunt aici... ![]() _ |
Saru-mana mult de tot, chiar nu stiu la cine sa merg.
ma conversez si eu cu fete si cer pareri ca vreau sa gasesc un medic (de fapt "o medica"
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
dintre toti cei enumerati este cea mai buna varianta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Da breii da are cuculet... nu veau medic cu cuculet... veau cu pasalica...
Sunt in cautari despre Cezara Bucur acum...
Lili
Arianna_M spune:
Arde....![]()
mai conteaza ce are acum...atata timp cat te ajuta sa devi mamica ?
pt mine e important sa obtin cuculetzul sau pasalica....sau pasalicile alea 2 pe care mi le doresc eu din tot sufletul.
_
vrmoana spune:
Salutare,
Am auzit ceva de strigat catalogul, pus absente, preaviz, exmatriculat...![]()
Eu am fost la mare, la soare.Am venit ieri.
Am reinceput si investigatiile pt bebe. Am vazut ca vb de doctori. Eu acum m-am oprit la Cezara Bucur. Mi-a placut de ea. Sper sa fie bine pana la urma.
Arianna sa inteleg ca vin gemenele? Bafta! Sa fie 2 liniute.
Arde te pupacesc si aici.
Iepumic bafta si tie la testare.
Va pup
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Salutare, Arianna sa inteleg ca vin gemenele? Bafta! Sa fie 2 liniute. . Va pup oana "Where there's a will, there's a way." |
Aha.....deci ai fost in plimbare.....

...si nu spui nimik ???Iti urez succes cu Cezara.....si sa iti iasa si tie o "Cezarica" sau un "Cezarel "....ce vrei tu...

_
mvb spune:
Sunt si eu pe aici.....astazi am fost la solon si mi-am facut suvitze cu fitze
.....sambata avem nunta la Brasov
pupici
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Arianna_M spune:
Monica.....
hai sa iti fie de bine cu noile suvite si sa iti poarte noroc ![]()
_
fotograflar
arde2010 spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Salutare, Am auzit ceva de strigat catalogul, pus absente, preaviz, exmatriculat... Eu am fost la mare, la soare.Am venit ieri. Am reinceput si investigatiile pt bebe. Am vazut ca vb de doctori. Eu acum m-am oprit la Cezara Bucur. Mi-a placut de ea. Sper sa fie bine pana la urma. Arianna sa inteleg ca vin gemenele? Bafta! Sa fie 2 liniute. Arde te pupacesc si aici. Iepumic bafta si tie la testare. Va pup oana "Where there's a will, there's a way." |
Uelcam houm... hihi...
Lili
arde2010 spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Arde.... mai conteaza ce are acum...atata timp cat te ajuta sa devi mamica ? pt mine e important sa obtin cuculetzul sau pasalica....sau pasalicile alea 2 pe care mi le doresc eu din tot sufletul. _ |
Pai conteaza brei ca daca are cuculet si zice "haideti sa va dezbracati" nu imi scoate chilotii nici cu drujba!!!
Sa vada prin ei, da-l naibii!!!

Hihihi...
Lili

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)