Aspirante cu vechime "medie" (40)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Anca acelasi lucru il cred si eu despre teste ,desi stiu f bine ca nu este adevarat,hai ca mai ai putin si faci o saptamana.Azi este si la mine prima zi de intarziala![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
monica_dicut spune:
Neatza
inca acasa. Maine ma interneaza, asa ca probabil nu va fi chiar maine
dar in una din zilele urmatoare, musai pana pe 24 
Danutza, te-ai intors la Tutu pana la urma?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Arianna_M spune:
Neatza....
Da Moni......am stat ...am analizat foarte bine si am decis.....![]()
Eram foarte incantata de Laura Dracea.....dar la ultima vizita mi-a lasat un gust foarte amar......
Ooooooo Ancaaaaaaa.........pai baga mama un test....
.......deci esti prima la stafeta.....![]()
_
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic salutare! Si parca ma si doare putin burtica....care a si crescut cam mult de la o vreme....cred ca de la mancare nu de la altceva. Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Si dak nu e de la mancare ?????
Eu mi-am promis k pana nu am 9 luni de intarziere nu mai fac nici un test......da de unde ????...as fii in stare sa imi cumpar 100 de luna ......
Am visat eu sau si tu vroiai sa mergi la Tutu ?
_
monica_dicut spune:
Dana, Doamne ajuta, sper sa fie bine. Pentru ce aveam eu nevoie nu ma satisfacea Tutu dar pentru ce ai tu nevoie eu cred ca e o alegere foarte buna 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
iepumic spune:
ancadragoman, azi sunt in z30. Ma doare burta dar nici un semn de rushi...am un morcov....cat un pastarnac!
Arianna, vreau as ma tin de cuvant si sa nu fac nici un test pana nu am cel putin 1 sapt. intarziere. Ufff...dar e greu de tot. Nu visezi, chiar voiam sa merg la Tutu si chiar am fost, pe 7 august. Daca totusi am burtica asa umflata de la mancare [:d] (cam mananc pe fond nervos, m-am lasat si de fumat, am probleme la serv.), urmeaza sa fac 2 luni monitorizare. Nu stiu cum ma voi descurca cu lipsitul de la birou dar daca-i musai...asta e.
monica_dicut, nu-mi vine sa cred cum zboara timpul. Esti deja in sapt 35!!!!!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Arianna_M spune:
Moni.....
Iepumic.....eu am fost pe 10......poate ne intalnim pe acolo.....
....am sa te recunosc din poze....![]()
_
iepumic spune:
Arianna, ar fi super sa ne intalnim. Mi-a fost atat de frica la prima intalnire cu dr.T. ca imi venea sa o iau la goana. Ma uitam la celelalte fete care asteptau sperand ca recunosc pe cineva de pe forum si ma "salveaza"..macar tinandu-ma de vorba.
Da' io cum te recunosc?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic Arianna, ar fi super sa ne intalnim. Mi-a fost atat de frica la prima intalnire cu dr.T. ca imi venea sa o iau la goana. Ma uitam la celelalte fete care asteptau sperand ca recunosc pe cineva de pe forum si ma "salveaza"..macar tinandu-ma de vorba. Da' io cum te recunosc? Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Nu mananca pe nimeni T.....

....cel putin nu am auzit eu..cand mai mergi la el?
_