Aspirante cu vechime "medie" (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Onuto, sa nu uiti ca astept detalii despre Cezara. Iar am uitat unde mai e in afara de Giulesti. O fi DMC sau CMU???

Acum ma apuc sa strig tare ca poate o scoatem si pe Crisuta din barlog: CRIIIIIIIISSSSSSSSOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
TRECI LA INTERVAL!!!!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Pai conteaza brei ca daca are cuculet si zice "haideti sa va dezbracati" nu imi scoate chilotii nici cu drujba!!!
Sa vada prin ei, da-l naibii!!!
Hihihi...

Lili

.......tu stii dragutza

_

fotograflar

Mergi la inceput

Cry......acum este la serviciu.......draga de ea

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare.
Am venit sa va anunt ca nu am putut sa ma abtin. Mi-am cumparat 3 teste Sure-Check si am facut unul, evident negativ.
Cu toate astea nici urma de rusi. Burtica ma doare numai cand stau pe scaun sau ma stresez (am prostul obicei sa strang burta la nervi si ma dor muschii de la asta), dar daca sunt relaxata sau stau in pat nu ma mai doare. De asemenea ma simt ca o vacuta umflata cu pompa si ma doare spatele...dar asta e probabil de la ridicat nepotul de 10 kg in brate. Mda.....Nu mai stiu nici ce sa cred si cu nervii stau cam prost (a se citi "sunt isterica") zilele astea. cred ca nu ma voi putea abtine si voi face unul si maine. Ba chiar cred ca un bHCG.
Arde, eu am trecut demult peste chestia cu "vai, medic barbat...bleah!". Din pacate sunt cei mai buni. Iar la dr. T. am fost si desi, trebuie s-o spun p-asta, mi se pare ca seamana prea mult cu John Malkovich si mi-am cam pierdut piuitul asteptand la usa lui si tot vazandu-l iesind din cabinet cu cate o pacienta....mi-a trecut instant orice retinere dupa ce am intrat in cabinet. Eu zic sa nu excluzi varianta asta (dr.T. sau altul)...importanta e priceperea, nu sexul.
mvb, si eu am vrut suvite cu fitze....si mi-am scos fitzele din cap...asa ca sper ca tie ti-au iesit cum ai vrut si sa-ti fie de bine, distractie placuta la nunta!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Pai conteaza brei ca daca are cuculet si zice "haideti sa va dezbracati" nu imi scoate chilotii nici cu drujba!!!
Sa vada prin ei, da-l naibii!!!
Hihihi...

Lili

.......tu stii dragutza

_

fotograflar

Lili

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Salutare.
Am venit sa va anunt ca nu am putut sa ma abtin. Mi-am cumparat 3 teste Sure-Check si am facut unul, evident negativ.
Cu toate astea nici urma de rusi. Burtica ma doare numai cand stau pe scaun sau ma stresez (am prostul obicei sa strang burta la nervi si ma dor muschii de la asta), dar daca sunt relaxata sau stau in pat nu ma mai doare. De asemenea ma simt ca o vacuta umflata cu pompa si ma doare spatele...dar asta e probabil de la ridicat nepotul de 10 kg in brate. Mda.....Nu mai stiu nici ce sa cred si cu nervii stau cam prost (a se citi "sunt isterica") zilele astea. cred ca nu ma voi putea abtine si voi face unul si maine. Ba chiar cred ca un bHCG.
Arde, eu am trecut demult peste chestia cu "vai, medic barbat...bleah!". Din pacate sunt cei mai buni. Iar la dr. T. am fost si desi, trebuie s-o spun p-asta, mi se pare ca seamana prea mult cu John Malkovich si mi-am cam pierdut piuitul asteptand la usa lui si tot vazandu-l iesind din cabinet cu cate o pacienta....mi-a trecut instant orice retinere dupa ce am intrat in cabinet. Eu zic sa nu excluzi varianta asta (dr.T. sau altul)...importanta e priceperea, nu sexul.
mvb, si eu am vrut suvite cu fitze....si mi-am scos fitzele din cap...asa ca sper ca tie ti-au iesit cum ai vrut si sa-ti fie de bine, distractie placuta la nunta!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

Da ma stiu, aveti dreptate, n-ar trebui sa conteze in fata scopului final, dar asta e o chestie pe care o am de prea mult timp ca sa o mai pot schimba - nici nu pot concepe sa ma cracesc la un barbat gine... Sa vaza el fofo meu??? E secheta!!! (a se citi secreta)

Lili

Mergi la inceput

Iepumic....
cate zile intarziere ai ?
...nu dispera.....tot raul spre bine......Doamne ajuta sa vedem ochisorii !!!!

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ooooooooo..vad ac se lasa cu ochisori..

Haideti fetelor..ca eu abia astept...

Si daca vreti, peste 10 saptamani fix...predau stafeta....ca atat mai are bebe de stat la mami in burtica..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Arianna, sunt z31 (care, judecand dupa durerile de burta din dimineata asta s-ar putea transforma in z1)la un CM de 28z. Nu imi fac prea mari sperante, de fapt as putea sa spun ca mai am doar 1% sperante fiindca am facut un nou test azi dimineata care a iesit negativ...si ma doare si burtica mai rau decat ieri.
Am o intrebare si sa nu faceti misto de mine: mie mai multi ginec din cei la care am fost mi-au zis asa: "actiune" din z10 pana in z18 (ma rog, si mai devreme de z10, ca nu-i bai) iar din z18 pana la venirea CM nici un fel de "actiune". Stiu ca a mai intrebat cinev ape aici si i s-a raspuns categoric: "fugi domne de-aici, ca nu are nici o treaba" dar, totusi: e posibil ca in faza luteala sa afecteze anumite lucruri pe acolo? Din cate am mai citit si eu, pot aparea contractii uterine...Daca nu e chiar nici nu pericol, de ce mai recomanda medicii pauza in perioada aia?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

'Neatza gagici,

Dati si voi o cafea ca sunt .

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput