Aspirante cu vechime "medie" (40)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui arde2010
Da ma stiu, aveti dreptate, n-ar trebui sa conteze in fata scopului final, dar asta e o chestie pe care o am de prea mult timp ca sa o mai pot schimba - nici nu pot concepe sa ma cracesc la un barbat gine... Sa vaza el fofo meu???![]() E secheta!!! (a se citi secreta)![]() Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
eu numai la dr ginecologi barbati ma duc,mi se par mai atenti decat o femeie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
vrmoana spune:
Arianna cat mai ai pana la inseminare?
Iepumic ai CM-ul regulat? Ai mai avut intarzieri?
Arde, mama, Cezara e la Dacia Medical Center. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
iepumic spune:
Am CM regulat, vrmoana. 28 z.
Intarzieri am avut, vreo 4 pana acum, soldate cu hemoragii urate, cu cheaguri si dureri cumplite (luna trecuta chiar un fel de contractii). Sunt convinsa ca sunt avorturi menstruale dar totusi nu am avut nici un test pozitiv pana acum. Si nici un medic nu considera avort menstrual daca nu ai avut macar un test pozitiv. Asa ca degeaba le povestesc asta, nu ma iau in seama.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
bujo spune:
Monicule multa multa bafta si sanatate la amandoi.
Iepu nici eu n-as prea crede ca sunt avorturi menstruale daca nici macar test pozitiv n-ai. Dar sa stii ca durerile nu inseamna neaparat ca vin rushii .Si eu eram precisa ca vin, la ce dureri aveam, am purtat si tampoane cateva zile de ma frigea pasarik la ce calduri erau, si n-au mai venit
Si cu testele te inteleg. Nici eu n-am rabdare sa astept intarzierea, eu facusem teste cu o sapt inainte de data la care asteptam CM si evident ca erau negative dar pana la urma s-au pozitivat.
Crisu mataluta ce mai faci?
Arde lasa bre fandoseala si nu te mai prosti. Daca ti-a vazut un barbat beaveru (al tau adik) ce mai conteaza ca vad si altii?![]()
bujo mami de Filip
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Arianna cat mai ai pana la inseminare? Iepumic ai CM-ul regulat? Ai mai avut intarzieri? Arde, mama, Cezara e la Dacia Medical Center. ![]() oana "Where there's a will, there's a way." |
hello....
mai am putin....
_
fotograflar
vrmoana spune:
Hello Arianna,
Maine ma duc si eu la Cezara sa-mi iau rezultatul la Ureaplasma. Ma tot tine infectia asta de ceva timp, si am refacut analiza la ea la clinica dupa tratament cu Doxiciclina. Sper ca maine rezultatul sa fie negativ ca sa pot face HSG-ul, apoi ma baga pe stimulare, monitorizare si cred eu ca urmeaza curand si inseminarea.
oana
"Where there's a will, there's a way."
iepumic spune:
bujo, 

.
Din pacate la mine nu a fost asa frumos...azi z1. Mi-a fost atat de rau incat a trebuit sa plec de la servici si sa stau toata ziua in pat. Inca mai am dureri dar nu asa intense si la intervale mai mari. Dar m-am zvarcolit pe toate partile + am fost super deprimata, imi venea sa plang cu capul pe tastatura ceea ce, evident nu se putea. Acum insa mi-am revenit, gratie unei carti vesele, a mormanelor de ciocolata si a zacutului in pat. Sunt insa hotarata ca luna care vine, mai ales voi merge si la monitorizare, sa nu mai las ocazia sa imi scape. Cred ca voi intra pe Utrogestan din z14 pana in z25. Bine...sa vedem ce zice si Tutu.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Arianna_M spune:
Oana....bafta la rezultat....
Iepumic......
.....capul sus...mergem mai departe....![]()
_
fotograflar
monica_dicut spune:
Hello dragelor 
Sunt acasa, am facut eco, bebe este foarte bine, misca cu putere si creste frumos. E cam cu 2 saptamani mai dezvoltat, are in jur de 3 kg, lichidul nu a mai scazut, tensiune 13 cu 8, placenta e grad 3 si nu mai rezista foarte mult. NE vom monitoriza din 2 in 2 zile de acum si saptamana viitoare dupa ce implinim 37 de sapt dupa UM facem cezariana, nu mai stam, nu ne mai gandim la naturala... asta este...doc a zis ca e pacat sa-l scoatem si sa facem injectii de maturare a plamanilor daca el inca e bine si creste frumos in burtik
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Crisu mataluta ce mai faci? |
Draga mea bujoreata mersic de intrebare , nu am avut timp sa intru de cateva zile..am fost mai agitata , am fost pe la medici imi fac controalele anuale..sonograma la tzatze(ca de am istorie) Pap test..chestii trestii!
Azi am crezut ca mor de durere de un umar noroc ca dr mea e specializata in terapie am facut terapie m-a si injectat si m-a mai lasat!
In rest sunt fff ocupata nu as putea sa va spun cu ce..dar zilnic sunt in contratimp..zilnic sunt pe fuga zilnic am ceva de facut!
La copil nu m-am gandit de cand am venit din vacanta , am zi s ca poate s-a prins insa..bad luck, again!!!
Ma gandesc de cand am venit de la servici la MONU MEU..sper sa fi nascut si bebe sa fie bine nu am mers pana la ultimul mesaj sa vad ce-a scris!
Dana sper din toata inima sa ramai insarcinata luna asta.Eu inca ma gandesc ce sa fac in continuare!Nu am decis nimic daca sa mai incerc o inseminare daca sa merg pe IVF..habar nu am!
Aredeiasu meu scump si drag incearca sa-ti invingi pudicitatea si mergi la medic barbat!
Mie stii ce mi-a zis dr meu de familie aici cand a trebuit sa ma trimita la ginecolog? Eu despre femeile chirurg si ginecoloage ..nu am mare lucru de spus. Le-as recomanda cu caldura sa stea acasa la cratita! El e misogin..si un mare curvar:))))) insa te trimit la asta ca-i pizdoasa...asa mi-a spus!
Deci si eu stiu povesti multe femei ginecolog vs. barbati ginecologi..dar cu Dumnezeu inainte!
Eu m-am retras de la ea si merg la un el!
Onutza(vrmoana) mi-a fost dor de tine unde ai umblat?
Oana cealalta...ce mai faci? Ce mai face bebe? Mai intra si pe la noi si mai tine-ne la curent!
Iepurasule...o sa fie bebe ai sa vezi..chiar daca au iesit testele negative..ai incredere in Dumnezeu!
Pupam si Ancutza si Mariuca , ce mai faceti voi?
Nu mai stiu pe cine sa pup...va pup
pe toate si va doresc o zi buna tuturor!
Crisoiu

Monica cealalta??? Pe unde mai e?
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png

Sa vaza el fofo meu???