Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 20
mvb spune:
Astazi sunt fericita...am citit despre o fata de pe forum care a fost si la odiseea mea, dar care a pierdut sarcina atunci in timpul odiseei, ca astazi a devenit mamica de baietel......m-am emotionat mai ales ca proaspata mamica a tinut secret sarcina....va dati seama ca a fost o veste soc!
Vreau si aici la Rugaciune sa urez bun venit pe lume micutzului Gabriel sa sa le dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si frumoasa

VIATA este un dar minunat!
Doamne ajuta tututor mamicilor si copilasilor!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
laurraa spune:
buna dragele mele si cipicah
mvb, intr-adevar nasterea baietelului Gabriel de Michelle este o minune!!!!! inca o dovada ca exista minuni; asteptam si pe bebe de mvb![]()

vvvv, greutatile vor trece, hrana materiala este importanta, dar cea spirituala ne face mai puternici;
multumim pentru cuvintele frumoase
mada, multumim
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
sandaa spune:
dragele mele si cipicah,
livsy concediu placut. Sa-ti ajute Dumnezeu in tot ceea ce faci. multumesc pentru cuvintele tale frumoase. te asteptam cu vesti bune.
georgia multa sanatate sa depasesti aceste momente neplacute.
Maicuta Domnului sa fie cu tine. Infectiile apar si de la sistem imunitar scazut, ai grija.
cami ce face Alina, cum mai este ? Ne rugam in continuare pt ea. Doamne ajuta!
wwww sa te ajute bunul Dumnezeu si sa fie totul bine atat material cat si in familia ta.
mvb ma bucur pentru prietena ta . Dumnezeu este puternic si ne va ajuta tuturor.
caciantoni ce mai faci draga mea ? Ma rog sa fie bine , Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa ne dai vesti bune.
sper ca nu te superi incerc sa pun eu sinaxarul de azi.
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august04.htm
sandaa spune:
Dragele mele vreau sa va spun ca in ultimul timp de cate ori incep rugaciunea la ora 21 apare cate ceva si trebuie sa intrerup. Am crezut ca o sa treaca dar acuma in fiecare zi mi se intampla. daca incep in alta perioada nu se intampla asa ceva . nu stiu ce sa fac nu vreau sa renunt la rugaciunea de la ora 21. Va multumesc pt intelegere si va doresc multa liniste sufleteasca, post usor si ajutor de la bunul Dumnezeu. Va pup pe toate.