Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 19
vvvvv spune:
georgia bine ai revenit, iar daca te-ai hatarat sa mergi sa te spovedesti, bine faci,nu mai da rand zileleor, sa te duci grabnic!nu stiu daca am scris in urma despre asa ceva, asa cum zici si tu georgiaa, seara nu dormeam, sau dormeam ff putin, dupa 12 noaptea, sau cel mult 3-4 dimineata eram VIE, aveam pe fata, mai ales dupa Fiv, niste cosuri mari urate, care ma dureau , numai daca ma atingeam, iar pe urma coceau, ramaneau urme, ce mai, rau, nici la pubertate nu am fost asa, la spital m-au intrebat daca am facut cumva vreu tratament hormonal, ca asa s-ar manifesta la unele persoane,sa am grija, sa nu le suprainfectez, ca o sa dispara in timp, intr-un an, nu o sa mai fie, la picior unghia mare de la piciorul drept ma luptam cu o fel de micoza,cam de 3-4ani , ba trecea, cat de cat iarna, ba vara era urata, si ma durea, dupa trei zile, dupa ce am fost la spovedit, preotii ne citeau, ca am mers in paralel, la 2 biserici, una in localitate, iar una la tara, m-am uitat intr-o zi in oglinda si am vazut ca au diparut cosurile, si incepeau si semnele sa se vindece, care ajunsese maron , si urate, dupa cam 10 zile, am vazut ca imi creste la picior unghia noua, acum mai am un pic, si cea urata, o sa cada de tot, iar ce- a care a crescut este raza si frumoasa , si, uite vezi, pana atunci, nimic, nu este o intamplare Georgia, din pacate, exista si lume rea, care se hraneste si ii face bine raul si necazul altuia, lume, asa cum zice si preotul de care trebuie sa ne ferim, dar cum, prin rugaciuni, spovedanie!
Si cu riscul de a ma repeta iar , si iar, sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate, si izbanda la toate, cele care mi-ati sarit in ajutor atunci cand imi era foarteeeeeee greuuuuuuuu,si m-ati indemnat ce trebuie sa fac, nici acum nu sunt pe roze, dar se vede ca imi este mai bine, am scapat de acea apasare in piept si tremuratul in corp si maini, comunicarea cu sotul s-a reluat,sunt unele momente care il recunosc, il regasesc, si eu sper din tot sufletul, sa fie foarte bine, si mai sper sa fiu si binecuvantata!
Va doresc la toate numai bine!
DOAMNE AJUTA!
laurraa spune:
noce, FELICITARI mamico!!!!!!!!!!!!!! refacere rapida si crestere usoara;

livsy, concediu placut si pupici
happymum, chiar ma gandeam ce faci ca nu mai intrasei; multumi de aprecieri
sandaa, iris
camy_pus, sa te ajute Maicuta sa duci la termen sarcina; daca ai nevoie de prgesteron injectabil pentru mentinere da-mi PM ca eu mai am niste fiole din Italia trimise caci numai acolo gasisem si te ajut cu mare placere;expira in 2011 dupa cate am vazut
; e un fel inlocuitorul gravibinonului; eu faceam una saptamanal
caciantoni, ce faci, cum te simti?
deeva, mare e puterea Lui Dumnezeu
va imbratisez cu drag;
in week-end plecam la manastiri si rugati-va pentru noi sa ajungem cu bine la cat mai multe si sa avem drumul lin
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
georgia, multa sanatate draga mea; astea sunt incercari si ai sa vezi ca vei iesi bine din ele; miruieste-te seara la culcare si aprinde candela cat te rogi
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
vvvvv spune:
LAAURA, SUPERRRRRRRRRR MAIA,o minune de copil, si voi, parinti fericiti!!!!!Ma crezi sau nu, mi-au dat lacrimile,nu cred sa fie un sentiment mai puternic, mai dulce ca cel care in care iti tii in brate copilul!!!!! Sa fiti ocrotiti, sa aveti parte numai de lucruri bune, sa fiti uniti, sanatosi, si sa va iubiti, sa aveti parte multaaaa linste in casa!Doamne Ajuta!
carmelly spune:
vvvvv imi pare rau ca treci prin atatea necazuri. Acatistul sf. mucenic Mina este foarte folositor, scapa de credite, datorii. Pe mine tare m-a ajutat. Si mai e acatistul Atotputernicului Dumnezeu (la navalirea ispitelor) care mie imi da pace. Eu iti doresc tare mult sa intrati pe fagasul normal si sa va bucurati de frumusetea casniciei. 
Maicuta Domnului sa te ocroteasca.
mvb spune:
Georgia la fel ca si fetele sa stii ca si eu cred f mult in puterea rugaciunii.....sa te duci negresit la duhovnic si sa vorbesti si aspectul asta.....doar atat vreau sa mai spun. Acum 2 sau 3 ani sotul meu a avut o problema de sanatate care ne dispera pe amandoi....nu am gasit solutie la nici unul din doctorii la care am fost, am ajuns si la homeopat, iar efectul a fost zero.....in marea mea disperarae m-am dus la o manastire din preajma BT si dupa ce am vorbit cu preotul despre problema noastra, ne-a spus sa venim de trei ori in interval de 40 de zile la Sf Maslu.....te rog sa ma crezi ca, in ziua in care am vorbit cu preotul de la manastire, Dumnezeu ne-a deschis mintile si am stiut ce sa facem.....de atunci sotul meu nu a mai avut nimic......puterea rugaciunilor e f mare!
DOAMNE AJUTA!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
danuk spune:
Buna dimineata, dragutele mele!
Va rog sa imi confirmati si mie o informatie. Eu stiam ca nu este bine ca un prunc sa fie zamislit intr-o zi de sarbatoare (de exemplu, chiar in ziua de Sfanta Maria). Este adevarat?
S-aveti o zi frumoasa!

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/
vvvvv spune:
carmelly negresit azi le iau, mereu am avut banci, pentru ca altfel nu poti sa faci nimic, dar acum suma este mult mai mare, din pacate, sporurile salariale au fost taiate consistent, si se simte, greu, usor, banca este primul lucru care se achita, sanatosi sa fim si sa mai avem servici, ca si locurile de munca sunt amenintate acum pe criza asta, dar, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, le rezolvam!Noi pentru fiecare capat de ata am tras, e adevarat ca si satisfactia si pretuirea acelui lucru facut este mai mare, nu de asta ma plang, ne-am limitat, si uite chiar aseara discutam amandoi, anul acesta nici macar acele cateva zile la mare nu ni le mai permitem, dar ce, la anul nu v-a fi vara? Va
pe toate, o zi buna sa aveti!DOAMNE AJUTA!
Am auzit aseara la televizor de Elena Carstea, de cand a infiat prima fetita mi-a fost tare draga, apoi a urmat a doua! Dumnezeu sa o ocroteasca, sa lumineze mintea doctorilor care o vor opera, iar Maicuta sa ii fie alaturi, ca cele doua fetite sa aiba parte in continuare de mama!!!!
mada23 spune:
Noce...

sa iti traisca mica minune, sa fie sanatos, papacios si sa va aduca numai bucurii 

Laura...
sunt topita
dupa frumoasa ta, DD sa va fie alaturi mereu 
Caciantoni...
esti bine?ne rugam pt tine
Va imbratisez pe toate, Doamne ajuta tuturor!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anadomnica spune:
Post usor, fete dragi!
Noce 

FELICITAAAAAAAAAAAAARI!!! Spun si eu din toata inima: Bine ai venit bebe Filip, Maicuta Domnului sa te aiba in paza. Felicitari, noce, pt. nasterea naturala, pt.bebe sanatos!!!
Livsy- concediu placut!
camy_pus - Acatist la Sf.Stelian ca ajuta mult femeile care au pierdut un prunc sa zamisleasca prunci buni si binecuvintati. Ai incredere ca nu te lasa Sfantul
. Doamne ajuta sa auzim vesti bune.
georgia_c - nu baga prea tare in seama problemele, ele sunt toate cu un scop si toate sunt ingaduite de Domnul. Insa, daca simti ca lumea e rea, cea mai buna pavaza e sfanta impartasanie: odata ce esti impartasita pot sa te blesteme toti oamenii ca nu patesti nimic, e cel mai bun "scut", asa ca daca simti ca ai nevoie de el alearga sa-l reinnoiesti cat mai des
.
Fetelor, va doresc post usor in continuare 
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!