Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata !
Noce: Felicitari!!!! Iti doresc ca bb Filip sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii!!
Iris: Eu inca mai am braulete de cand a fost adus Braul Macii Domnului in Constanta; trimite-mi pe pm adresa ta si iti voi trimite cu mare drag!
Va imbratisez pe toate !!!!! O saptamana buna si un post usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Bun venit bebe Filip. Sa cresti sanatos si frumos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Caciantoni si Camy_pus va doresc sarcini la termen si fara probleme. Maicuta Domnului sa va ocroteasca bebelusii si sa se nasca la termen si sanatosi.
Maria08, ai zis ca ai brautele ale Maicii Domnului, adica mai multe. Pot sa imi dai si mie daca ai mai multe? Iti raman recunoscatoare.
Dumnezeu sa va ocroteasca pe toate.
O zi luminata cu bucurii si de iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Maria, ti-am trimis PM. iti multumesc din suflet, mi-ai luminat ziua si sufletul. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate.

o saptamana usoara tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Tuturor celor care isi doresc sa aduca o minune pe lume, sa procreeze le doresc multa bafta si le urez sa aiba in credere in ei/ele, pentru ca menirea noastra a oamenilor este aceea de a fi parinti, si mai tarziu sau mai devreme cu totii vom fi binecuvantati cu asa bucurie... Sa dea Dumnezeu ca bebelusii nostri sa se nasca sanatosi si sa ne umple viata...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Noce, ma bucur mult de tot pentru tine si pentru minunea pe care o traiesti zi de zi! Bine venit pe lume ii urez si ul bubelusului Filip. Sa aiba un drum usor in viata si sa se bucure de sanatate alaturi de parintii lui!

Sa aveti o zi senina!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Livsy multumesc foarte mult pentru incurajari.

o sa se rezolve cumva cu schimbatul capitolului, stai linistita. si o sa mai vrem sa te ocupi tot tu apoi.

concediu placut si relaxare totala. si Doamne ajuta sa iti merga bine!

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

iris vad ca ti-a raspuns maria, eu la-m luat de la magazinul protoeriei, (sper ca am zis bine) acolo vinde o maicuta!!! eu il cautam de mult, acum l-am vazut intamplator, daca nu se ajug ce are maria, sa vorbesc cu maicuta cand o aduce sa ma anunte, nu este departe de serviciul meu, asa ca spuneti! scrie pe el cordeluta ,,Maicii Domnului" si este sfintita in Grecia.
eu nu am mai intrat pe net de vineri
NOCE sa iti traiasca micutul Filip, sa va bucurati de el , sa va ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maica in fiecare clipa, pe toti ai casei! Sanatate si Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele mele
in primul rand felicitari proaspetei mamicute , noce ..sa va traiasca pruncutul , sa fie sanatos , desptept si bun ca mami si tati

bine ai venit pe lume FILIP

caciantoni , astept vesti de la tine .. io nu am gasit nimik nou despre ea

Camy_pus ..Doamne ajuta ! sa dea Bunul Dumnezeu , sa fie bine

am sa citesc tot din urma , caci am lipsit cateva zile , am avut ceva probleme de sanatate , dar imi revin io ; chiar vroiam sa va spun ca o prietena de pe forum , desi nu intra sa scrie pe topicul nostru , m-a sfatuit sa ma duc la preot sa-mi citeasca pt rele , ca prea nu scap de ele ... amu vreo luna faceam o infectie puternica urinara , acum am facut infectie la maseaua de minte .. si numai asa o duc ..scap de una o iau cu alta .. plus ca visez tare urat .. ba caini care ma musca .. ba noroi , .. off ..cred ca ii voi asculta sfatul si ma voi duce sa vorbesc treaba asta cu duhovnicul meu

revin dupa ce citesc din urma

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

[quote]citat din mesajul lui vvvvv

livsi concediu placut, sa ai parte de zile senine acolo unde mergi si sa iti incarci bateriile!!!!!!! Valabil pentru toate care au concedii!!!Sa ne aduci vesti bune!
laviniablaga pentru gandurile bune indreptate spre cei fara de copii,Maicuta si toti Sfintii, sa se roage pentru noi pacatosii, pentru iertare de pacate, si Bunul Dumnezeu sa ne dea aceasta bucurie!!!!! Cateodata imi pierd aceasta speranta, dar apoi repede ma inchin, si zic ,, Sa se faca voia Ta!"
Noi canonul l-am terminat!!! Am reusit chiar cu toate piedicile!
Mi se apropie perioada cm, au inceput primele semne si deja sunt foarte agitata!!!!Ma irita tot, plang din orice, curatenia inca nu am terminat-o, de fapt nu este curatenie, renovam o casa batraneasca, a parintilor mei, de fapt unde stam, am inceput la o saptamana dupa paste si nu stiu cand o sa terminam, bani nu mai sunt, banca la greu, tot salariul meu, carduri descoperite, mizerie si moloz peste tot, al meu tata, batran, care ma tot bate la cap ,, daca stiai ca nu poti face atat de ce te-ai mai apucat!!!!'', stau tampon intre el si sotul meu, ca fiecare are ceva de zis, mama saraca, ma tot vede ca ,ma framant , si sufera cand ma vede asa, al meu are mereu toane si trece de la o extrema la alta........
Eu mereu imi spun ca astea sunt lucruri care se rezova in timp, dar sunt cei din jurul meu care ma agita, eu ma lupt din tot sufletul pentru: LINISTE SI INTELEGERE IN FAMILIE, UN COPIL ( sau cati vrea Dumnezeu) SI SANATATE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Carmelly: Sigur ca pot sa-ti trimit, am nevoi ede adresa ta , poate-mi trimiti un pm!

Mergi la inceput