Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 17
deeva73 spune:
camy pus Citeste pe link-ul ce-ti trimit la punctul 5. Doamne ajuta sa ne aduci vesti bune de la Tg. Mures, noi te sustinem in rugaciune sara de sara la 21. http://www.organizatiaemma.ro/node/87
Asta noapte am visat ca tineam pe piept un prunc frumos cu ochi albastri si tare ma bucuram de el. Stiam ca nu-i al meu... amu, cand am aflat vestea imi dau sama ca-i Filip a lu' Noce. Doamne cat de bine-mi pare ca m-ai vindecat! Pot iara sa ma bucur cand aud de pruncu' altei femei si-mi lacrima ochii de emotie. Of ce bine-i sa ai sufletu' liber!
Domnu va bucure pe toti!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
sandaa spune:
Dragele mele si cipicah,
Ma bucur ca reusesc in sfarsit sa va scriu. Mi-a fost tare dor de voi. Pe langa ca am fost ocupata, calculatorul imi merge foarte rau abia am reusit sa citesc ceea ce ati scris.
Azi n-am putut sa merg la biserica si imi parea rau.
Noce FELICITARI pt baietelul tau Filip. Sa creasca mare, frumos si sa va bucure toata viata.

Livsy ma bucur ca ne scrii asa des, multumim pt psalmi si pt toate cuvintele frumoase. Sa-ti lumineze bunul Dumnezeu viata. 
Deeva foarte frumos scrii intotdeauna imi dai sperante cand citesc cuvintele tale de credinta si bunatate.
MaraAnisia asteptam sa ne scrii cum a fost in Grecia te asteptam cu drag sa vii. Doamne ajuta!
Caciantoni si Camy_pus bunul Dumnezeu sa va ajute sa va purtati sarcinile cu bine si sa nasteti copii sanatosi.
Laura ma bucur de fiecare data ca ne scrii.
pe micuta Maya si pe tine binenteles.
Anadomnica, Oanka sarcina usoara si binecuvatata 
cipicah multumim pentru postare. Foarte folositor.
cami ma bucur ca Alina este mai bine. Doamne ajuta sa se ridice cat mai repede din patul de suferinta. 
mvb, pogonici, alrak, anita, monimo si tuturor fetelor 
Va doresc tuturor post usor si binecuvanat. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui ca acest post sa fie fara ispite mari.
mvb spune:
Noce felicitari si din partea mea MAMICO! Sa va bucurati de micul Filip si Dumnezeu sa vegheze mereu asupra voastra!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
unombun spune:
Felicitari pentru Carmen-Gabriela(noce) si bebe mult iubit Filip,Bunul Dumnezeu sa le daruiasca bucurii si impliniri in fiecare zi si sa-i ocroteasca.Stiam de ieri ca a nascut Carmen,m-a emotionat complet cind am vorbit cu ea la telefon
.Vreau sa va spun ca sunt onorata ca am intilnit-spiritual un om DEOSEBIT,EVOLUAT,de la care am invatat foarte multe lucruri bune si care m-a sustinut si pe mine pina acum in sarcina.Am vorbit cu ea dupa ce a nascut si ea ma sustinea pe mine ca va fi bine in sarcina,ma ajuta in continuare,desi ea trecuse prin travaliu si eu eram bine merci in pat.Atit pot sa spun.Citeodata prin cuvinte, prin rostire lor se pierde incarcatura emotionala si eu nu vreau sa o pierd.Multumesc lui Dumnezeu ca am intilnit spiritual un om asa cum este noce-Carmen.
ANITA75 spune:
buna fetelor!
noce ai adus pe lume un baietel maaaare si voinic,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el
happymum spune:
laura am vazut pozeeee... ce frumos! sa va traiasca bebelina si sa fie sanatoasa. mii de 

pentru voi.
noce felicitari pentru bebe... 
o viata frumoasa impreuna. 
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
nu am fugit...
saptamana aceasta am intrat mai putin pe forum... am fost plecata cu sotul... nu in concediu
, ci doar cu el in cursa - e sofer. pentru ca a mers in cateva locuri noi pentru mine, am mers cu el sa le vad.
sanatate tuturor.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
iris_23 spune:
Dragelor,
am reusit sa ajung astazi la Manastirea Namaiesti si sa las acolo acatistul cu numele noastre pentru pomenire. Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile si asa ne binecuvanteze cu bebei sanatosi. Doamne ajuta.
Livsy, multumesc pentru raspuns. Am intrebat la manastire la Namaiesti insa nu am gasit. Cat despre Grecia, nu am sanse deoarece nu stiu pe nimeni care sa mearga acolo. Daca cineva reuseste sa faca rost de Braul Maicii Domnului si are bunavointa sa-mi trimita si mie, ii voi vesnic recunoascatoare.
Laura, ai o fetita scumpa foc, sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Noce, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, Dumnezeu sa vegheze asupra voastra.
sanatate la toata lumea!
Livsy spune:
Buna seara, ce bucurie sa va regasesc!...
Unombun, ma bucur din suflet ca ai scris atat de frumos despre Noce, asa am simtit si eu, din putinul pe care am avut ocazia sa il vad, aici in discutiile noastre. Sarcina usoara in continuare si te mai asteptam pe la noi! 
Nocem inca o data FELICITARI! si te asteptam cu drag cu povesti despre baietelul tau! 

Deeva, minunate trairile tale! FELICITARI! 

Sandaa, ca de obicei, MULTUMESC pentru gandurile frumoase si pentru ca mi-ai trimis anume, mie, cateva cuvinte... ma bucur nespus! Iti doresc la randul meu sa ai parte de cele mai frumoase Daruri si sa fii binecuvantata de Dumnezeu, impreuna cu cei dragi ai tai! 

Ma iertati ca nu mentionez pe toata lumea, este tarziu si mi-e greu sa mai trec iarasi prin ce s-a scris azi. Oricum, Happymum, ma bucur ca ai aparut! 
Ai grija de tine si sa ne aduci o veste buna! Vezi ca am anuntat si aseara, s-a eliberat un loc in lista de
. ANUNT VALABIL PENTRU TOATE FETELE ASPIRANTE!
Va doresc tuturor sa aduceti Vestea cea Buna a binecuvantarii vietii voastre cu un pruncut sanatos (sau mai multi), de la Dumnezeu!
Dragi fete - si Cipicah - , saptamana care vine si pana martea cealalta eu voi fi plecata si, cred, fara posibilitatea de a ajunge la net. Va povestesc cand vin pe unde am fost
... Rog pe cineva dintre voi, cine poate, sa deschida capitol nou cand e cazul, as fi putut sa fac eu asta, dar in afara de faptul ca suntem abia la pagina 17 este important sa deschida cineva care sa si poata apoi modifica prima pagina, cea cu listutele. Cine doreste si apoi, cand ma intorc, pot relua eu aceasta frumoasa indeletnicire - daca nu va indragostiti voi de ea iremediabil si n-o sa ma mai lasati s-o fac eu
. Indicatii pentru cum se deschide un nou capitol, pentru cine nu a observat, aveti la pagina 1, primul mesaj (cel cu listutele, pe care il avem mereu ca prim mesaj la toate capitolele). Explicatiile le gasiti la sfarsitul acestui mesaj de pe pagina 1. Cre'ca v-am ametit
... tot ora tarzie e de vina
... hmmm, oare?!? ![]()
Va imbratisez asa virutal cu foarte multa dragoste si ma rog ca la venire sa va gasesc sanatoase si listuta cu gravidute imbogatita!!!!!
multi
si multe
TUTUROR!
Cu drag, Ana
Livsy spune:
Iata si psalmul pentru astazi. Sa fie de folos! 
PSALMUL 5 :
Un psalm al lui David; mai-marelui cantaretilor, pentru instrumente de suflat
1. Graiurile mele asculta-le, Doamne ! Intelege strigarea mea !
2. Ia aminte la glasul rugaciunii mele, Imparatul meu si Dumnezeul meu, caci catre Tine ma voi ruga, Doamne !
3. Dimineata vei auzi glasul meu; dimineata voi sta inaintea Ta si ma vei vedea.
4. Ca Tu esti Dumnezeu, Care nu voiesti faradelegea, nici nu va locui langa Tine cel ce vicleneste.
5. Nu vor sta calcatorii de lege in preajma ochilor Tai. Urat-ai pe toti cei ce lucreaza faradelege.
6. Pierde-vei pe toti cei ce graiesc minciuna; pe ucigas si pe viclean il uraste Domnul.
7. Iar eu intru multimea milei tale voi intra in casa Ta, inchina-ma-voi spre sfant locasul Tau, intru frica Ta.
8. Doamne, povatuieste-ma intru dreptatea Ta, din pricina dusmanilor mei ! Indrepteaza inaintea mea calea Ta.
9. Ca nu este in gura lor adevar, inima lor este desarta; groapa deschisa grumazul lor, cu limbile lor viclenesc.
10. Judeca-i pe ei, Dumnezeule; sa cada din sfaturile lor; dupa multimea nelegiuirilor lor, alunga-i pe ei, ca Te-au amarat, Doamne.
11 Si sa se veseleasca toti cei ce nadajduiesc intru Tine; in veac se vor bucura si le vei fi salas lor, si se vor lauda cu Tine toti cei ce iubesc numele Tau.
12. Ca Tu vei binecuvanta pe cel drept, Doamne, caci cu arma bunei voiri ne-ai incununat pe noi.