Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 16
laurraa spune:
ioana, multumim si asteptam vestea cea buna

mvb, sa te bucure si pe tine Maicuta cu o asa minune si abia astept sa ma delectez si eu cu poze de la tine; nu mai e mult, acusi acusi
livsy, poate o sa le poti vedea altadata, nu e pb, ma bucur de aprecieri si multumesc
pupici si imbratisari cu drag
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
ANITA75 spune:
buna fetele mele dragi ,va simt ca si surorile mele poate si mai mult ,aici ne spunem binele si raul nostru 

pogonici de unde ai articolul cu parintele?
va 

pe toate!
deeva73 spune:
Sara buna fete si cipicah,
cipicah dureroasa povestea fetei, ma bucur ca o fost cu happy end. Si eu cunosc un caz asemanator de la noi, numa' ca nu vreau sa dezvolt aci, as fi off topic. Domnu' ajuta sa biruie credinta dreapta... fi'nca ne iubeste.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
... Aveam sa va marturisesc ceva, da' am vazut ca-i ora 21 si am fugit iute la rugaciune.
Bunu' Dumnezau revarsa atata mila asupra familiei noastre. Azi barbatu' meu o avut examen pentru obtinerea unui atestat. Saracu, o avut mari emotii fi'nca simtea ca nu-i destul de pregatit. Eu ca o ia o pauzare iubitoare l-am imbarbatat zicand: "Lasa, nu te nacaji, ai sa vezi ca Dumnezau ne-ajuta. Roaga-te Lui si eu am sa fac asemenea". Si o plecat bietu' de el convins fiind ca-l va pica. Am inchis usa-n urma lui si apoi am zis un acatist... si ce credeti voi, omu meu o promovat examenu' cu 58 de puncte din 60 posibile. Ca sa ia atestatu' ii trebuiau minim 56. M-am uitat lung in ochii lui s-am zis: "se gata zilele saraciei noastre."Uite asa ne-o ajutat pe noi Domnu' si azi si are sa ne mai ajute ca iubirea Lui ii nesfarsita si mila fara margini.
Dragii mei cand va rugati Lui in taina oare puteti sa-I spuneti ca Florin si Claudia Ii multumesc pentru toate ce ni le da. Ca eu multumesc in fiecare zi da' cred ca nu-i deajuns.
S-aveti o noapte buna. Domnu' va bucure pe toti!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Mesaj de la noce: "S-a nascut bb Filip, 3800 gr, 53 cm, 1 aug, ora 04.25, natural fara epidurala, sp CF2. Noce-DC"
FELICITARI NOCE !!!! 

Bun venit pe lume lui BB Filip, sa fie sanatos si mancacios.
tuturor
Doamne Ajuta!
Livsy spune:
Uauu, cat de frumos!!!! FELICITARI, NOCE! Sa aveti un Bebelus sanatos, cuminte si binecuvantat de Dumnezeu! Filip, BINE AI VENIT!

Livsy spune:
Alrak, multumim mult pentru veste! Sa dea Dumnezeu ca in curand sa ne aduci si tu o Veste Mare, despre tine! 
Deeva, ma bucur mult pentru tine si sotul tau! Este super ce s-a intamplat astazi! FELICITARI! Si la mai mare, sa dea Dumnezeu!
Dragi fete, a ramas un loc liber in listuta de gravidute.... Deci... cine ii ia locul lui Noce? Sunt tare curioasa... Doamne ajuta!
Iata si Psalmul pentru azi:
Psalmul 4
Catre mai marele cantaretilor. De cantat pe instrumente cu coarde. Un psalm al lui David.
Raspunde-mi, cand strig, Dumnezeul neprihanirii mele:
scoate-ma la loc larg, cand sunt la stramtoare!
Ai mila de mine, asculta-mi rugaciunea!
Fiii oamenilor, pana cand va fi batjocorita slava mea?
Pana cand veti iubi desertaciunea
si veti umbla dupa minciuni?
Sa stiti ca Domnul si-a ales un om pe care-l iubeste:
Domnul aude cand strig catre El.
Cutremurati-va, si nu pacatuiti!
Spuneti lucrul acesta in inimile voastre cand stati in pat: apoi taceti.
Aduceti jertfe neprihanite,
si incredeti-va in Domnul.
Multi zic: "Cine ne va arata fericirea?"
Eu insa zic: "Fa sa rasara peste noi lumina Fetei Tale, Doamne!"
Tu-mi dai mai multa bucurie in inima mea, decat au ei
cand li se inmulteste rodul graului si al vinului.
Eu ma culc si adorm in pace,
caci numai Tu, Doamne, imi dai liniste deplina in locuinta mea.
TUTUROR si un weekend linistit si frumos va doresc!
vias spune:
Felicitari Noce pentru micutul Filip, sa-i dea DD multa sanatate si fericire, iar tie refacere usoara! 
Caciantoni ma bucur foarte mult ca a fost doar o alarma falsa...si ca bebita e acolo in burtica...Doamne Ajuta sa creasca mare si sanatos! 
Cami ma bucur sa aud asa vesti bune despre Alina...Doamne Ajuta in continuare! 
Eu am fost la Bucuresti...bebe Flavius este perfect sanatos din punct de evdere morfologic...la 25s avea 730g....din pacate am primit veseta ca placenta arata f rau, are gr 3 de imbatranire, deja grosimea maxima, este calcifiata...plus ca pe ea sunt zone si zone pline de nu mai stiu ce...
Joi am programare la Tg Mures...sper din inima sa fie bine...macar sa pot duce sarcina pana la 31 saptamani...macar sa se nasca la 7 luni...imi e foaret frica...sper sa fie bine...sa reusesc sa-l tin in burtica pana atunci! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
deeva73 spune:
Buna dimineata fete si Cipicah,
Postul Maicutei noastre Sfinte o inceput in ast an numa' cu vesti bune. Noce, la tine o luat sfarsit o calatorie, acum incepe alta alaturi pruncul tau Filip. Bine ai venit printre noi, Domnu' te creasca si te ocroteasca, mult asteptate Filip!