promotia Carrefour 8 ani
Raspunsuri - Pagina 8
capcaunul spune:
anamona, lasa definitiile tehnice ale serviciilor comerciale, caci sunt off-topic.
Mai bine pune un copy-paste al reclamatiei catre OPC, sa vedem textual ce reclami.
tomecica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tu iti inchipuiai ca televizorul chiar emite lumina rosie pe vreo lungime de unda nemaivazuta prin jur? Si au spus undeva cei de la Carrefour ca surpriza se vede numai daca privesti prin cupon bulina? Imi aduceti aminte de gospodinele care si-au acoperit toate ferestrele cu inimioare Maggi (culmea, tot rosii) si-apoi se plangeau pe DC ca n-a trecut caravana cu premii pe strada lor. |
ai uitat de delfinul de la nu stiu ce post de radio
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomecica ai uitat de delfinul de la nu stiu ce post de radio |
Nu ascult decat anumite posturi, in schimb blocul de vizavi era tapetat de sus pana jos cu inimioare. Unii aveau si cate doua-trei la fiecare geam (sa fie siguri).
Caprioara spune:
Helau,
Vazand topicul mi-am adus aminte ca am si io cupoane in geanta, 12 de la un bon si 9 de la altul, pe care am omis sa ma uit . Asa ca am dat fuga sa vaz ce scrie pe ele .
Surpriza: toate 9 de la primul bon sunt castigatoare, fiecare are scris pe el 10 lei . Au fost primite de la casa prioritara, unde am mers pentru ca eram cu fetitza noastra de 1 an in brate. Celelalte 12, toate necastigatoare, luate de la casa normala - a stat doar sotul la coada atunci.
Concluziile le trage fiecare cum crede .
Maine (adica azi de fapt) mergem sa luam la fata ceva de banii aia .
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui capcaunul Si care-i supararea? Ca nu cad gratis banii din cer? A stat vreunul planton la o casa Carrefour de dimineata pana seara cu lanterna rosie in mana sa vada cate cupoane sunt castigatoare si cate nu? In afara de faptul ca voi nu ati castigat, aveti ceva dovezi care sa va-ntareasca banuiala? Eu inteleg sa fiti suparati daca de dragul cuponului ati dat fuga la Carrefour si-ati cumparat lucruri inutile, iesind in pierdere. Te pomenesti ca unii sunt in stare sa cumpere si produsele expirate de pe raft, doar doar le-o iesi ceva acasa in dreptul televizorului! |
Scuzati ca ma bag si io, voiam sa scriu exact ce-a scris capcaunul
Iarasi mi-a luat-o īnainte ! ...nu-i prima oara !!...
Eu chiar nu īnteleg emotia celor care au frisoane cand asteapta o "pleashca" - citat din ministrul culturii.
Nu pot sa ma revolt cand nu castig la o tombola, tragere la sorti, loto ... ba īnca sa mai si reclam la Protectia Consumatorului! (asta m-a dat pe spate! )... Nici nu as avea cum, la cāt de rar (si numai de gura altora) particip la vrun spanac din asta de īncercat norocul .
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Fals. Daca iei 8 cupoane odata ai sanse 35% sa nu castigi. Daca iei 16 cupoane odata ai sanse 12% sa nu castigi. Daca vrei sa fii sigura 99% ca vei avea un bon castigator trebuie sa cumperi pret de 35 de cupoane. Dar si atunci ai 1% sanse sa-i boscorodesti pe Banici. |
KID a glumit cānd a zis ca dc. iei 8 cupoane, unul trebuie sa fie cāstigator.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui anamona ... ce ma nemultumeste este modul in care Carrefour ne ia pe toti de fraieri.... |
Cum sa te ia Carrefour de fraiera, daca tu nu speri la peashca lor??
Uite, eu n-am nici o tresarire la ideea ca () cupoanele sunt prost facute, sau ca ies prea multe necastigatoare la rand... De fapt, nici n-as fi stiut ca exista promotia respectiva, daca nu era reclama cu Banica si Zāna .
Pe scurt: cred ca nimeni nu te poate lua de fraier fara consimtamantul tau (cica Eleanor Roosevelt ar fi zis asta, dar nu pot sa jur... scleroza mi-ar putea juca feste...)
Ellenuta spune:
eu am avut si cupoane castigatoare si necastigatoare .. primele 3 cu cate 5 ron .. au mai urmat vreo 8 necastigatoare si sambata am primit 3 cupoane castigatoare in valoare de 10 ron / fiecare.
e clar ca la casa se puteau face manarii .. mesajul de pe carton era vizibil si fara sa-l pui pe suprafata rosie .. oricum, cuopanele cu excursii si masini nici nu cred ca au fost date la casa ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Ellenuta e clar ca la casa se puteau face manarii .. mesajul de pe carton era vizibil si fara sa-l pui pe suprafata rosie .. |
Am si eu o nelamurire: CASELE DE MARCAT NU OR FI SUPRAVEGHEATE VIDEO?
Desigur, nu īn mod special pt. caraghioslācurile astea de tombole si cupoane, cum s-or numi ele... ci pt. tranzactiile normale care se fac zilnic la casa...
Carrefour nu e curios sa aiba fiecare casa de marcat sub supraveghere?? Ma-r mira chestia asta.
Si daca da, atunci cum si-ar permite casierele sa calce pe bec?
Ma īntreb si eu, asa...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui gabi3604 Carrefour nu e curios sa aiba fiecare casa de marcat sub supraveghere?? Ma-r mira chestia asta. Si daca da, atunci cum si-ar permite casierele sa calce pe bec? |
Simplu! Impart frateste cupoanele castigatoare cu baietii de la paza. Si merg in excursia cea mare impreuna .
PS. Dar pe baietii de la paza cine-i supravegheaza?