promotia Carrefour 8 ani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Supraveghetorul sef' sa traiti!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

De ce faceti misto de mine :( ?
Io ma gāndeam la īnregistrari video care se stocheaza si pot fi consultate cānd vrea "CFI-ul", cum se numea pe vremuri...

Sau poate ca promotia a fost o modalitate indirecta de a premia... casierele? Sau de a descoperi care e 'bleaga' si care e 'descurcareata'?
E si asta o posibilitate, īn fond...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Supraveghetorul sef' sa traiti!

Totusi, e si el om. Cumnata-su il tot bate la cap de-o luna ca n-are masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Dar pe mine altceva m-a deranjat... Stiti ca pentru tichetele primite am platit cate 0.01 ron/tichet. Fara sa ma intrebe daca sunt de acord. Am incercat sa gasesc pe regulamentul concursului specificatia ca acceptand bonul accept si plata bonului dar nu-i scris nimic, nimic...

Asta o fi corect?

Nu vreau sa fiu carcotasa ci chiar ma intrebam daca o fi ok.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Daca se dorea a fi o campanie corecta, tichetele acelea erau facute sa fie razuite. Astfel nu mai erau dubii daca cineva a "analizat" deja sau nu respectivul cupon. Si nu e nevoie nici macar de un fond rosu pentru a le citi. Se vede usor si cu ochiul liber.

Aceasta camapnie este dupa parerea mea doar praf in ochi, si o desconsiderare profunda a "fraierilor de clienti ce suntem".

Bineinteles ca am primit si eu o multime din respectivele cupoane, si asa cum va asteptati, nu era nici unul castigator. Si in numeroasele peripluri prin Carrefour Cluj, nu am vazut niciodata pe cineva sarind in sus de bucurie ca a prins un cupon castigator.

A, si mi s-a intamplat sa nici nu primesc numarul de cupoane aferente sumei cheltuite. La un bon de 120 lei am primit un singur cupon, cand de fapt trebuie sa dea un cupon pe transa de 50 lei.

Nu caut castiguri nemuncite, dar nici nu imi convine sa fiu luata de fraier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_p

Daca se dorea a fi o campanie corecta, tichetele acelea erau facute sa fie razuite. Astfel nu mai erau dubii daca cineva a "analizat" deja sau nu respectivul cupon. Si nu e nevoie nici macar de un fond rosu pentru a le citi. Se vede usor si cu ochiul liber.

Aceasta camapnie este dupa parerea mea doar praf in ochi, si o desconsiderare profunda a "fraierilor de clienti ce suntem".

Bineinteles ca am primit si eu o multime din respectivele cupoane, si asa cum va asteptati, nu era nici unul castigator. Si in numeroasele peripluri prin Carrefour Cluj, nu am vazut niciodata pe cineva sarind in sus de bucurie ca a prins un cupon castigator.

A, si mi s-a intamplat sa nici nu primesc numarul de cupoane aferente sumei cheltuite. La un bon de 120 lei am primit un singur cupon, cand de fapt trebuie sa dea un cupon pe transa de 50 lei.

Nu caut castiguri nemuncite, dar nici nu imi convine sa fiu luata de fraier.

Cristina mamica de Alexandru 12.08.2008

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Dar īn ce consta de fapt pacaleala, dupa tine, si cum ti-o explici?
A - Nu au repectat ce-au spus, anume ca 1/8 din cupoane sunt cāstigatoare?
B - Cupoanele cāstigatoare au fost "puse deoparte" - cu ajutorul "transparentei" inscriptiilor - de managementul Carrefour pt. a fi distribuite preferential?
C - Au lasat pe māna casierelor cupoanele astea usor de triat, ca sa le lase si pe ele, saracele, sa faca un mic shmen?
D - Au fost superficiali facuti gramada cānd au executat cupoanele
E - alta explicatie

Īn oricare dintre cazuri, as fi curioasa "cui īi foloseste" treaba...

PS: repet vorbulitza aia a lu' madam' Roosevelt: nimeni nu te poate lua de fraier fara consimtamāntul tau .
Poate ca tu te refereai la īnselarea bunei tale credinte, ceea ce e totusi altceva.
Fraieri or fi fost unii din cei care au cotizat la Caritas, FNI, Delphin&Co... Nu cineva care a facut cumparaturi la Carrefour si n-a cāstigat la "cupoanele rosii" ... parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

S-au scris 9 pagini de postari care cuprin mesaje de indignare, articole din legile romanesti, reclamatii la OPC si fel de fel , desre niste cupoane necastigatoare de la Carrefour.
Carrefour-ul si-a facut doar reclama in acest sens. Cu siguranta multi romani au mers la cumparaturi la Carrefour si pentru a primi aceste cupoane cu gandul ca pleaca de acolo cu o masina ceva sau macar 5 lei castigati. Dupa socoteala finala se pare cu nu este chiar asa si de aici si nemultumirile.

Aici in State sunt jocuri de astea la fiecare colt, in fiecare magazin gasesti cate o promotie de asta care te face ori sa revii sa cumperi ceva ori pur si simplu sa-ti incerci norocul. Multa lume nici nu le mai ia in seama, nu mai au nici o valoare pentru ca toata lumea stie ca sunt doar reclama menita sa atraga clientii cautatoti de chilipiruri.

Revenind la Carrefour, daca acest magazin vroia cu adevarat sa-si bucure cumva clientii, trebuia sa imparta cupoanele acelea cate un cupon la fiecare client care platea la casierie chiar si pentru un suc, indiferent de suma de care cumpara. Asa, fara ca multi sa-si dea seama au cumparat mai multe din magazin cu speranta de a primi un cupon in plus, CArrefour-ul si-a marit vanzarile si a mai dat ici-colea cate in premiu mititel acolo .
Si atata timp cat exista castigatori (de premii mici- ) ei sunt acoperiti ca aceasta promotie are premii. Premiile grase gen case, masini excursii scumpe, pot sa nici nu existe, ei sunt acoperiti de scuza ca cineva care a primit acel cupon castigator nu si-a revendicat premiul, sau nu a dat importanta cuponului.
Dupa parerea mea premiile grease nici nu exista de fapt.( si nu ma refer numai la campania Carrefourului ci in general de orice campanii de acest gen. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Dap,ar fi interesant daca e cineva care a si castigat,ca la loto,e drept ca din cand in cand,se mai si castiga.

Eu am castigat 2 taloane a cate 10 lei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am avut 4 cupoane castigatoare a 10 lei fiecare. DAR... Le-am avut prin masina, primite la Carrefour in Bucuresti, ramase prin masina o vreme, neverificate. Le-am vazut ca-s castigatoare in Constanta, ne-am dus la Carrefour acolo si nu le-am putut revendica pentru ca: 1. nu mai aveam bon de casa (de parca le gasisem pe drum !!!) 2. cica nu le puteam folosi la Constanta oricum, chiar si cu bon de casa, daca erau primite din Bucuresti (!!!)

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am avut si eu 3 cupoane primite de mama cand a fost cu fiica-mea la cumparaturi, dar habar nu am daca or fi fost castigatoare sau nu pt ca n-au ajuns cu ele acasa. Mama habar nu avea de promotie, cica i-a explicat casiera ceva dar n-a dat importanta asa ca i le-a dat Mirunei sa se joace cu ele. Acuma na belea...daca or fi fost alea castigatoarele?

Acuma serios vorbind, eu una am incetat de mult sa mai fac cumparaturi de dragul unor eventuale premii, le umplu lor buzunarele si eu ma aleg cu marfa pe care de cele mai multe ori o arunc pt ca-mi prisoseste. Mai bine lipsa, dar cu banii in portofel.

Off topic: in schimb am 4 catei de plus de la Real, si-a mobilizat mama toate vecinele, si cum oricum isi fac cumparaturile doar de acolo pt ca locuiesc aproape, imi facea zilnic aprovizionarea cu cupoane pt catei. Dar macar aici stii o treaba, strangi cupoanele, iei "animalu"...nu-i cu "aia are, aia n-are uite-o p'aia castigatoare"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput