promotia Carrefour 8 ani
Raspunsuri - Pagina 10
irinatunza spune:
La Carrefour Era Iasi casierele au dat cupoanele cistigatoare cunoscutilor si prietenilor. O prietena cunoaste o casiera de-acolo si din 4 cupoane, i-a ales 3 cistigatoare si i le-a dat. Asa ca sunt convinsa ca toata campania asta a fost o mare pacaleala.
Iar eu imi fac cumparaturile acolo in fiecare weekend si n-am cumparat nimic in plus doar s-o aduna nu-s ce suma ca sa primesc mai multe cupoane.
Lorenza spune:
Ia cititi si aici:
http://www.urbaniulian.ro/2009/08/03/carrefour-isi-alege-castigatorii/
anamona spune:
ca tot am atras atentia la promo cu cupoanele de 8 ani
sa va zic si de bine: tot despre cupoane de asta data unele aleatoare prin care castigi 150 ROn la 15 min.
ei bine saptamana trecuta sotzul a castigat 150 RON.... am ramas blocati v-am mai zis noi nu castigam nimic niciodata....
acum sa nu ziceti ca vanez promotii ca jur ca nu-i asa :) pur si simplu acolo ne facem noi cumparaturile, cu bune si rele e cel mai apropiat magazin de casa noastra.
LE; hehehe poate era chiar sotzul castigatorul din Carrefour Militari cel din reclamatia de pe Urban :)))
Ramonika spune:
eu am castigat un cupon de 5 lei. si mi-a dat doar 4 cupoane.
puteti vedea la informatii clienti unde se dau bonurile valorice pt. tichete cam cati au castigat.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
maysa spune:
stiti de vreo promotie la textile?
miercuri seara am aflat despre ea abia la casa cind am avut o surpriza placuta (am primit un discount de 26 lei la o pereche de pantaloni de 35 lei) in carrefour din berceni. as vrea sa stiu daca e valabila promotia in celelalte magazine carrefour