promotia Carrefour 8 ani

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

marius nu sunt lamurita:

Citat:
Degeaba discutam de promotii de tichete de castig din start nu avem baza de discutie corecta. Orice practica comerciala se refera DIRECT la UN PRODUS,BUN, SERVICIU. Adica un televizor, o banana, o camasa, deci BUNURI ce sunt comercializate.

Carrefour vinde clientilor sai serviciul de aprovizionare.
Pentru a atrage mai multi clienti pentru acest serviciu, lanseaza concursul de care vorbim

daca frauda va fi dovedita, nu este caz de practica comerciala inselatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

mai e o ora si se termina promotia. m-am uitat acum pe tichete , nu tu serie , nu nimic. identice si descifrabile pe orice are culoarea rosie.

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

maitreyi, ia recunoaste tu ca cea mai buna prietena a ta lucreaza chiar la casa de marcat pe la care-ai trecut!

daca imi era prietena buna imi dadea numai 50 de mii?

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomecica
mai e o ora si se termina promotia. m-am uitat acum pe tichete , nu tu serie , nu nimic. identice si descifrabile pe orice are culoarea rosie.

Tu iti inchipuiai ca televizorul chiar emite lumina rosie pe vreo lungime de unda nemaivazuta prin jur?
Si au spus undeva cei de la Carrefour ca surpriza se vede numai daca privesti prin cupon bulina?

Imi aduceti aminte de gospodinele care si-au acoperit toate ferestrele cu inimioare Maggi (culmea, tot rosii) si-apoi se plangeau pe DC ca n-a trecut caravana cu premii pe strada lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
daca imi era prietena buna imi dadea numai 50 de mii?

Uite-asa afli cat valorezi pentru prieteni.

Mergi la inceput

capcaune, ei zic ca numai daca atingi ecranul :D, sa privesti prin lumina nu e suficient, atingerea magica e cheia :D

ce te faci insa daca ai un TV alb negru?

uite ca intr-un final esti si tu te acord cu noi: numai prostii le-a debitat creierul in momentul in care au gandit promotia asta :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa76 spune:

in momentul in care nu vom mai crede ca tot ce zboara se maninca ,nu vor mai avea succes cu astfel de tampenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

marius nu sunt lamurita:

Citat:
Degeaba discutam de promotii de tichete de castig din start nu avem baza de discutie corecta. Orice practica comerciala se refera DIRECT la UN PRODUS,BUN, SERVICIU. Adica un televizor, o banana, o camasa, deci BUNURI ce sunt comercializate.

Carrefour vinde clientilor sai serviciul de aprovizionare.
Pentru a atrage mai multi clienti pentru acest serviciu, lanseaza concursul de care vorbim

daca frauda va fi dovedita, nu este caz de practica comerciala inselatoare?

Folosesti iar cuvinte fara aplicabilitate "frauda" - incorect.
Nu sunt adeptul cuvintelor aruncate fara sens.
Am precizat odata - in conformitate cu prevederile legale ca sa discutam macar de practica comerciala inselatoare - trebuie sa fie indeplinit macar un punct dintre cele prevazute de lege. Ori nu avem nici macar subiectul la care se refera dar sa mai vin si sa argumentez ca acest subiect este incalcat prin prevederea X din legea Y. Ce anume nu este clar?

Nu cunosc obiectul de activitate insa din cate stiu nu se vinde un serviciu de aprovizionare mi se pare bizara aceasta afirmatie si fara logica.

Ca sa vand am nevoie de doua parti - vanzatorul si cumparatorul.
De asemenea am nevoie de obiectul vanzarii - bunul sau serviciul.
In cazul tau il identifici ca un "serviciu de aprovizonare"
Deci vanzatorul Carrefour vinde catre client un "serviciu de aprovizionare" - adica tradus clientul adica eu contra unei sume de bani sunt aprovizionat de catre Carrefour adica imi aduce bunuri, produse din locatia X in locatia Y (serviciu de aprovizionare).
Eu stiam ca sunt acte de comert de produse in toata regula de tip cash&carry prin care un comerciant vinde bunuri, produse - generic marfuri catre beneficiarul final acestea fiind achizitionate de la furnizori.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

marius simt ca te-am pierdut pe undeva....

tu ai spus: obiectul practicii inselatoare pote fi un BUN sau un SERVICIU.

ei bine, promotia de care vorbim se refera la serviciul de aprovizionare pe care il ofera Carrefour clientilor sai. Carrefour numai prin asta traieste: vanzand serviciul de aprovizionare.

Nu cred ca folosesc cuvinte fara aplicabilitatem in conditiile in care acest concurs are un mecanism defectuos ce poate fi fraudat.

daca ne-am lamurit cu cele de mai sus, repet intrebarea: daca se dovedeste frauda, avem sau nu practica comerciala inselatoare

LE: te-am pierdut din nou

cum numesti tu intermedierea pe care o face magazinul intre producator si consumatirul final? la asta ma refer :)
magazinul vinde produsul producatorului dar si faptul ca prin intermediul spatiilor sale comerciale consumatorul a putut efectua cumpararea.
acest lucru il vedem si in pret:
1 pretul productaorului
2. un markup care sa acopere cheltuiala magazinului cu spatiul de intermediere (evident aici intra si profitul magazinului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca ne pierdem timpul. Adica eu cred ca imi pierd timpul. Am fost destul de clar. Imi pare rau ca nu reusesti sa intelegi ce am scris. Sustin tot ceea ce am scris nu pot sa explic mai clar dar nu pot sa ma joc cu cuvinte fara acoperire.
La rece - se vinde ceva. Aceasta este tranzactia. Daca nivelul tranzactiei are un anumit palier valoric, vanzatorul acorda IN PLUS de la el o POSIBILITATE pentru cumparator de a beneficia si de ALTE PRODUSE fara a mai achita o alta suma de bani. Este cert nivelul maxim acordat in plus - normal nu este garantat cine si unde va beneficia de acest plus dar prin regulament se precizeaza nivelul maxim al acestui plus acordat. De asemenea cine nu poate beneficia, cine nu are dreptul sa participe, ce se intampla daca participa dar nu revendica si cum anume se revendica. E foarte clar, indubitabil nu este nimic neconform prevederilor legale, iara daca exista persoane care nu sunt de acord fie cu modalitatea de desfasurare fie cu orice alte sesizari, observatii etc etc se pot adresa organizatorului.
Nu este caz penal, contraventional etc etc pentru ca nu intra sub jursidictia unor astfel de prevederi legale.
Utilizarea notiunilor frauda,inselatorie, escrocherie, furt, practici comerciale inselatoare si as mai departe fara o argumentatie corecta, obiectiva direct pe textul legii este infantila si fara sens. Gata cu asta eu am terminat.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput