Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Acum am ajuns acasa....Sebi este foarte nervos,i s-a recoltat iar din ureche + aspiratie.
La 13.00 mergem sa se puna branula deoarece va incepe tratamentul iv din 8 in 8 ore. Vom merge noi la spital pentru injectie.
Am decis cu medicu ca e mai bine pentru el sa stea acasa in mediul lui

Va pup

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

offf ... pupam sebicu!!

aida ... pai am zis ca sunt de la 7, dar am cheie maaa ... ca sunt v.i.p.-era . doar ca atata lume mai e in firma la ora aia. oricum n-am ajuns chiar la 7 ca m-am oprit si la real de i-am luat lui matei catelul pe puncte. uite asa am realizat ca am dat 1000 ron la real . maine seara ma duc sa i-l duc si sambata il "transferam" la mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Pupam Sebicu si noi

Mergi la inceput

maristef de care briose ai facut? din cutie? ca am si una acasa, tot zic sa o probez ...

Mergi la inceput

Dovezi ca lumea e nebuna!

Se zice ca:

In Liban e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele.
Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.

In Bahrein, un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze organele
genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in p---- in timpul examinarii. Are voie sa o vada folosind o oglinda. Oare arata altfel inversata?

Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor.
Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn.
Cum dracu cu o caramida?

Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.

In Guram exista meseria de dezvirginator iar virginele platesc pentru
privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca.
Sa vorbim cinstit acum: Exista oare un job mai beton ca asta in lume?

In Hong Kong o femeie care, daca -si prinde barbatul cu alta femeie, e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr... numai cu propriile maini.

Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel.
Ah, Justitia!!!

Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia .
Daaarrrr... numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali.
E logic, nu?

In Cali , Columbia , o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora.
Ti se face parul maciuca, in plus soacra stie de acum incolo cat valoreaza ... scula ta. Wow, wow....

In Santa Cruz , Bolivia , este ilegal ca un barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp. Imaginati-va cate cazuri s-au intamplat de au trebuit sa faca o lege pentru asta!

In Maryland , he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: Daca sunt vandute impreuna cu bauturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca. (birouri,santiere..etc...etc...)

Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere.
De asta zambea Flipper tot timpul...........

Cel mai puternic muschi din corp e....limba.....
Periculos...orice comentariu.....

Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata.
Intoxicata de alcool sau de ce? Guvernul o fi platit pentru cercetarea asta interesanta?

Fluturii degusta cu piciorul... ihhh...

Steaua de mare n-are creier...
Cunosc si multi oameni care n-au......

Ultima.... Broastele tzestoase respira prin fund.....
Oare gura le-o fi mirosind ?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Cum de ai ghicit ca briosele mele erau din alea la cutie??
cred ca dupa arsura de pe ele....si de la miros
(adica miroseau naspa a briose arseee)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

eu atat de socata eram de ce citeam ca imi balea sufletul la un mccicken dar constiinta nu si nu ... raaaar imi luam. sau salam ... a citit ochiu meu ca mezelurile pot declansa nu stiu ce ... n-am mai mancat. dar eram disperata dupa sssalam sssasssessssc sau salam uscat, gen salam sibiu. lista poate continua cu ... ou moale ... cica nici din ala nu.

fato , pai si eu am fost la Emma cu constiinta nu si nu , si nici nu puneam gura pe interzise ... si unde e Emma?

mexxa ce pot ca sa iti mai spun fato , decat ca tin pumnii sa iasa bine , desi ma gandesc cat suferiti si ...
ioano pai ce treaba? nu ai zis ca te duce sotioru la 7 la job si pana la 9 astepti deschiderea portilor?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

sunt sigura ca nu esti asa ingusta in gandire....numa ca-ti place sa te joci cu focu'
ma nervezi Aido si cred ca am sa pun biciu' pe curu tau... poate-ti vine mintea la cap
da' sanatatea ta te intereseaza ...cat de cat?
si te rog sa nu-ti mai etalezi tigarile prin cafenea ca am sa ti le bag aprinse pe gat de o sa scoti fum pe toate gaurile
asa,ti-am zis-o, ca-mi statea pe limba.
sa nu indraznesti sa carcnesti ca te bat asa cat esti tu de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

of mai MEXXA,ce sa-ti zic?...nu-i asa de rau ca supureaza,e de bine cand se sparge punga cu infectie si se elimina,inseamna ca a raspuns la tratament si,in mom cand sparge nu-l mai nici doare.
va pup si ma rog sa terminati odata cu problemele.

Pup toate gagicile,
si sebastianul meu e acasa,a avut febra mare ieri...azi suntem mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput