Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 10
mexxa spune:
Principe in cazul lui nu mai trebuie sa curga deloc infectie.....si cu cat curge mai tare....cu atat riscurile sunt mai mari
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
multumesc Mexxa ca i-ai dat tu in cap la nebuna,m-ai scutit sa-mi majesc mainile ![]()
in cazul vostru nu stiu,daca zici ca nu-i de bine!?LA noi,cand am avut urechea infectata si a inceput sa supureze,medicul a zis ca-i de bine.
o sa treaca,ai sa vezi ca o sa fie bine.
maru spune:
subscriu si nu-l gasesc pe ala care te aresteaza si te baga la "pension"
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mexxa
![]() Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
Ayla21 spune:
Imi scuzati absenta, dar zilele astea sunt tare cu moralul la pamant.
Aida, pt Emma.
Avem deja un dintisor, am pus poze la pagina Luanei, si la semnatura.
Va sarut!
Printesa dintisor
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
maru spune:
Ayla, la mai multi dintisori!
Incearca sa ai aceeasi bucurie pentru printesa dintisor cum ai tristete pentru ingerasul din ceruri
A_Iulia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

Obraznicatura Aida asta cum n-am mai vazut.
A_Iulia spune:
Uff Mexa, ce palaria mea de infectie mai e si asta 

Eu cred ca ati ajuns la medicii la care trebuia?? Offfff de s-ar strange odata banii aia!
Dar totusi daca mai faci o adresa si la Ministrul Sanatatii si-i spui despre ce este vorba, cu lux de amanunte...oare s-ar rezolva ceva, ceva? Orice, nu stiu!
La cei mai buni ORL-isti trebuie sa ajungi tu (daca n-ai ajuns deja), la Gheorghe si mai era cineva tot cu el lucra. Intreaba-i clar ce sa faci, sa-ti spuna fara perdea si menajamente ce ar face ei exact daca copilul lor ar fi in situatia asta. Hai ca sunt si ei oameni, trebuie sa-ti dea o solutie!
aidaciolac spune:
principesa , mexxa , maru si adina 

si 

edit: si pt ioana sa nu se supere 

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Imi scuzati absenta, dar zilele astea sunt tare cu moralul la pamant. Aida, pt Emma. Avem deja un dintisor, am pus poze la pagina Luanei, si la semnatura. Va sarut! ![]() Printesa dintisor _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
te
, stiu ce zici 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine