Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
____________________Z ZZ
____________________Z__Z
____________________ZZZ________ZZZ
______ZZZZZ__________Z_________Z__
_____Z____ZZZ________Z_________ZZZ
____ZZ______ZZ_______Z________Z
____Z_________Z______Z_______Z
____Z__________Z_____Z______Z
____Z_____Z_____Z____Z_____Z
____Z________Z___Z___Z____Z
_____Z___Z________Z__Z___Z
_____ZZ___________Z_ZZ__Z_____ZZZZZ
______ZZZ__________ZZZZZ__ZZZZZ___ZZZZ
____ZZZZZZZZ_______ZZZZZZZ____________ZZ
___ZZ____ZZZZ_____ZZZZZ_________________ZZ
__ZZ_____________ZZZZZ____Z_____Z_______ZZ
__ZZ____________ZZZZZ___________________ZZ
___ZZ__________ZZZZ_________Z__________ZZZ
____ZZZZZZZZZZZZZZ__________________ZZZZ
______________ZZZ_________ZZZZZZZZZZ
___BUNA__________Z___________ZZ
__DIMINEATA_______ZZ__________Z
__________________ZZZZ______Z
______________________ZZZZZZ
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Raspunsuri
iahim spune:
Neata!Multam de cafea!Daca si azi mai ploua....Vreau sa-l duc pe fii-miu la expozitia cu dinozauri....
maristef spune:
"neatzaaa,
multzumim de cafea.
e super buna.
daca nu uit, la pranz dau eu cafelutza cu frishka si ciocolata (dietetica pentru cine tine regim)![]()
Va doresc o saptamaa buna si fara ploi (pentru dinozauri)
pupacealaaa
mama Biutei
mexxa spune:
Salutare....mai aveti
?
Noi tocmai am ajuns de la spital....secretia otica ne arata ca pe langa toti stafilococii a mai aparut si cel auriu
...
Merg sa imi fac o cafea ca ma doaree capuuu.
all
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Dodo-pui spune:
Buna, si noi ne-a, intors de la Ct
nu am rezolvat nik cu hartiile necesare pt Bogdan.Prin urmare azi imi fac programare pentru B.
M-am saturat pe ziua de azi de dr si raspunsuri tampite
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Salutare....mai aveti ?Noi tocmai am ajuns de la spital....secretia otica ne arata ca pe langa toti stafilococii a mai aparut si cel auriu ...Merg sa imi fac o cafea ca ma doaree capuuu. all |
Andreea offff e tot ce mai lipsea
sa treaca odata toateoo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Salutare....mai aveti ?Noi tocmai am ajuns de la spital....secretia otica ne arata ca pe langa toti stafilococii a mai aparut si cel auriu ...Merg sa imi fac o cafea ca ma doaree capuuu. allAndreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |
Imi pare asa de rau ca aveti probleme, mai ales ca sufera Sebicu.
Nu ai reusit sa actualizezi contul, daca au intrat banii?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Dodo
multa putere si rabdare sa le poti face pe toate.
Maadi spune:
Buna fetele,
Multumim de cafea, delicioasa ca intotdeauna.
"La multi ani!" tuturor Sfintilor de astazi. Sanatate si bucurii.
Mexxa, Dodo - Imi pare atat de rau ca vestile nu sunt bune.
si DD sa va ajute sa treceti cu bine si cat mai repede peste probleme.
aidaciolac spune:
mexxa zau ca imi vine sa strang sistemul de gat macar sa moara de tot nu sa mai chinuie si pe altii cu neputinta lor
dodo
si calmaaaaaa , firar de idioti
ayla
si pt [red]luanutza[/b]
va
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
alic spune:
ce faceti?
eu sunt intr-o scurta pauza de "bucatarit"..m-am apucat de copt ardei si de-o fripturica..sa vad cat ma lasa cea mica sa ma gospodaresc ![]()
Ayla, sa-ti traiasca frumusetea...
ptiu sa n-o deochi, da-i tare dragalasa si vesela....
Aida..ce faci? cum e samburelul? i-ati gasit nume? stiu ca si la mine initial mi s-a spus ca-i baiat si nu gaseam nici un nume sa-mi placa...
Dodo
... multa rabdare, vorba Aidei...desi tu esti obisnuita deja cu sistemul de 2 lei...
ce-ti face domnisoara?
Mexxa, multa sanatate Sebicului...de unde atitia streptococi...fir-ar ei...
Iahim, expozitia aia merita ceva? ca la noi nu a fost cine stie ce..
Maristef, buna cafeluta de pranz..pe-asta am baut-o si eu 
Maadi, un
si tie!
restul doamnelor....numai noaptea va prezentati? rusinica ![]()
ALICe

eu