Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 11
principe spune:
Aido,te stiam de nimfomana... da' si exibitionista
?!
vad ca ai cur...iculum mai vast.
Ayla,este interzis sa te simti asa.ia uita-te la bubulina mica
si te imbratisez.
maru spune:
aida, ai vazut shrek 2?
e acolo o replica geniala referitor la ce ne-ai aratat tu noua
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac principesa , mexxa , maru si adina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: si pt ioana sa nu se supere ![]() ![]() ![]() ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ioanaradu spune:
aida ... eu in general, te iubesc. ce puii mei mi-arati mie dosu? crezi ca eu n-am?? ca dc ne masuram in dosuri ... mi-e ca nu te mai vezi!!! ![]()
mexxa ... cum se mai simte sebicu? il pupam sa aiba o noapte cat de cat linistita ...
mie mi s-a aplecat de la somon pane ... cu maioneza!!! 
A_Iulia spune:
Aida na si de la mine 

ca pe astea le-ai ratat ![]()
Lali, pai ce-ai mai venit acasa la ora asta, daca maine trebuie sa fii dimineata inapoi? Pierzi timpul aiurea pe drumuri, mai bine mai ramaneai acolo si uite ca mai lucrai cate ceva. ![]()
mexxa spune:
Adina pai tocmai la Gheorghe l-am operat de 3 ori.....
Aido,,,multumim de "tratatie"![]()
Noi am venit de la injectie....e jale,cand vede poarta spitalului il ia cu nani, pipi, foame orice numa sa nu intram![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
am vazut toate srekurile dar zau daca mai stiu ceva si le-am vazut de cate tzshpemii de ori 
principeso cu placere si pt mexxa si ioana si alta data cu aceeasi placere si pt adinoaca pa ce mah , eu am 2 randuri de tzantze?![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
principe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu aida ... eu in general, te iubesc. ce puii mei mi-arati mie dosu? crezi ca eu n-am?? ca dc ne masuram in dosuri ... mi-e ca nu te mai vezi!!! mexxa ... cum se mai simte sebicu? il pupam sa aiba o noapte cat de cat linistita ... mie mi s-a aplecat de la somon pane ... cu maioneza!!! ![]() A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
asa ioano,supara-te,mama ei de curmanoasa
bea lamaie si nu mai face somon pane veci.
fa-l doar cu usturoi,patrunjel tocat marunt si suc de lamaie,grasime lasa el ..cacalau.
aidaciolac spune:
numai atat ?
deja ati amutit? phoai , ca aveam chef de plezneala ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()

12.03.2007