Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
bine mah , nu mai poate omu sa mance cate ceva ... 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ioanaradu spune:
eu atat de socata eram de ce citeam ca imi balea sufletul la un mccicken dar constiinta nu si nu ... raaaar imi luam. sau salam ... a citit ochiu meu ca mezelurile pot declansa nu stiu ce ... n-am mai mancat. dar eram disperata dupa sssalam sssasssessssc
sau salam uscat, gen salam sibiu. lista poate continua cu ... ou moale ... cica nici din ala nu.
dar tu papa, cate putin ca nah ... n-o sa stai sa mori de pofta. 
ma duc in pat!
maine dimi cred ca dau cafeaua ... a zis sotu ca ma duce la 7 la munca
. pana la 9 sunt doar eu, portarul, femeia de serviciu si inca vreo 2 nebuni pe care cred ca ii dau nevestele afara ... sau amantele?? maine ii intreb ...
noapte buna!
aidaciolac spune:
usor ioano , bay , cam naspa de tine maine dimi ![]()
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mexxa spune:
Buna dimineata
si capucino pentru cine se trezeste....
sa pun mai multe cani ca apoi ma luati pe sus![]()
decim poftiti dragele mele 

cu scuze urez si eu
Isabella.
Aida stai cuminte acolo in pat....eu imi doream sa creasca tensiunea...in timpu sarcinii nu am trecut de 11,,,si asta in momentele cand eram nervoasa![]()
Acusi plecam la spital....si probabil maine ne vom interna.
Urechea lui Sebi curge mai tare decand a nceput antibiotiu si miroase
de mi-a fugit nasu toata noaptea
O zi buna va doresc
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Dodo-pui spune:
Andreea multumesc pentru 
sper din tot sufletul ca Sebi sa scape cu bine iar tie ca si mie
nervi de otel.
Multumesc tuturor pentru urarile de bine adresate
mele
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mexxa spune:
Dodo-pui lasa ca trecem amandoua si peste aceste probleme.

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
mexxa merci de cafea. eu m-am luat cu treaba si n-am deschis forumul. dar parca lipsea ceva ... ma uit la ceas ... hm ... 8.10 ... deci sunt dependenta, clar!!
pupici lui sebi! o imbratisare mare tie si multa putere! 
hai ... trezireaaaa!!!
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu eu atat de socata eram de ce citeam ca imi balea sufletul la un mccicken dar constiinta nu si nu ... raaaar imi luam. sau salam ... a citit ochiu meu ca mezelurile pot declansa nu stiu ce ... n-am mai mancat. dar eram disperata dupa sssalam sssasssessssc sau salam uscat, gen salam sibiu. lista poate continua cu ... ou moale ... cica nici din ala nu. |
fato , pai si eu am fost la Emma cu constiinta nu si nu , si nici nu puneam gura pe interzise ... si unde e Emma?
mexxa ce pot ca sa iti mai spun fato , decat ca tin pumnii sa iasa bine , desi ma gandesc cat suferiti si ...
ioano pai ce treaba? nu ai zis ca te duce sotioru la 7 la job si pana la 9 astepti deschiderea portilor?

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MsLara spune:

Eu am la treaba la birou de nu mai apuc sa scriu pe aici vreun cuvintel...vreauuu concediuuuu
, dar pana in august nu pot sa-mi iau
.
Mexxa, Dodo va tin pumnii sa rezolvati cat mai repede tot ce trebuie, sa fie copilasii sanatosi si veseli. 
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
maristef spune:
'neatzaaaa
Ioana, ai dreptate cu dependenta....
Atunci cand iti faci cont aici ar trebui sa fie si un avertisment : "atentie ca da dependenta"!![]()
eu chiar daca nu scriu, sau...si mai rau...scriu nuuuumai tampenii...nu ma pot abtine sa nu il deschid si sa citesc, si sa imi clatesc ochii prin pozele voastre.
Aidutza, eu am mancat in timpul sarcinii de toate, fara sa ma uit ca erau mai mult sau mai putin sanatoase (mancarurile, ca neuronii mei ies din discutie)
mai putin cafea (numai una pe zi), cola si pepsi-IOC, am lasat deoparte tzigarile, si berea era numai in caz de super-pofta1
Cred ca fiica-mea voia sa incerce personal mancarurile, ca in luna a 6-sea era pe picior de plecare...afara....
iar la 9 luni nu se mai dadea scoasa
![]()
Mexxa, multzumim de cafea, e super buna!
Sa te ajute Dumnezeu sa scapati repede si bine din probleme.
Si pentru Dodo-pui iti tin pumnii din toata inima.
Ioana nu saliva dupa briosele mele, ca mai aveam putin si le aruncam pe geam. Au iesit arse la suprafata si pe dedesubturi si la mijloc...ciuciu-ca erau crude!

pupaceala la toata gashka

mama Biutei