Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaradu spune:
mexxa ... banuiesc ca ai aplicat multe metode. noi cand are siropuri pe care nu vrea sa le ia ca sunt rele ... si unele chiar sunt ...
ii punem intai siropul in seringa si apoi trag putin suc. matei e fan tedi. sau trag putin suc, siropul rau si iar putin suc. am facut si cu miere asa. de cele mai multe ori ne iese. asa prinde gustul dulce, repede pe ala rau si iar putin dulce.
zic si eu ... 
wonderful spune:
Cu cine se culca femeile?
Pana la 14 ani cu papusile, de la 15 la 35 cu cine vor, de la 35
la 45 cu cine gasesc, de la 45 la 55 cu cine le doresc, de la 55 la 65
cu geamu deschis, de la 65 la 75 cu usa deschisa iar dupa 75 mor din
cauza curentului
wonderful spune:
Da,si noi cand mergem la Catedrala duminica aprindem lumanari pt. mortii din familie si ingerasii nostri si ma rog pt. binele din familia fiecareia dintre voi.Dea Dd sa ajute si sa se implineasca.
mexxa spune:
da careva o bere?
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
azi am cumparat primul costumas pentru bebe
va 
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ioanaradu spune:
bere dau eu ... merge cu pepene? 
cum e sebi? a luat antibioticul?
f frumos costumasul lui bb.
mexxa spune:
....il ia da cu plansete...greata, nervi muscat...
nu i-am mai dat sa manance nimic inainte sa nu aiba ce voma,,,sper sa isi faca efectul.
Sar;na de bere....merge stas cu pepene![]()
Aida superr costumasu!!
samburelu
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
Dau o bere reeece,piersici si cirese.O combinatie trasnet pt. cine vrea sa-si curete matzele.![]()
Costumul e trasnet.la marimea asta liliputana orice e atat de dragalas.