Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si io
nu ioana cuptorul cu microunde trebuie schimbat din alte motive ... radiatii chestii , dar nu mai stiu la cat timp. Stiu doar ca dupa autotransplantul lu Emma a trebuit sa cumparam cuptor nou ca asa au zis ca trebuia sa bag la micro tot ce baga in gura si cuptorul vechi a ajuns la aceeasi cumnata care la a 5-a folosire a crapat , dar zau ca nu mi-a parut rau ca i l-a dat dar asa a fost sa fie

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci tot imi trebuie cuptor nou pana la urma ... o sa studiez ... poate-l iau pe socrilor, ca e nou si il tin pe masa in sufra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Azi am fost de dimineata la biserica si am aprins cate o lumanare pt ingerasii nostri.
Astazi sunt 5 luni de cand Alma a plecat...

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Azi am fost de dimineata la biserica si am aprins cate o lumanare pt ingerasii nostri.
Astazi sunt 5 luni de cand Alma a plecat...

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

haideti la o cafeluta
stau si citesc din urma si am senzata ca tot ce scriu sunt numai tampenii
neuronul meu nu mai mai ajuta pre mult sa mai scriu si lucruri normale.
probabil si de la ploaie....

pupaceala

mama Biutei

Mergi la inceput

Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor.

Primul motociclist. Un picor in ghips.
Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?"
Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips.

Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!"
Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece... Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare.

Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!.. Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

'neata gagicile.

si o cafea la mine....
sunt mahmura,nu-s ce am ca ma trezesc odata cu gainile...mie care-mi place somnul...ciudat.

DODICA,spor la ingramadit hartii.

Ayla,intr-un mes ma intrebai numele meu,ia uita-te la adresa de email ca acela este numele meu.

MEXXA,n-a aparut,ce mai face sebi ala micu'?

chestia cu schimbatul cuptorului la o anumita perioada de timp e prima oara cand o aud.
cuptorul meu are mai bine de 7 ani,e ca nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ayla

deci eu mor de soooomn ... si abia e unu si un pic ... pana la 5 moooor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe
chestia cu schimbatul cuptorului la o anumita perioada de timp e prima oara cand o aud.
cuptorul meu are mai bine de 7 ani,e ca nou.

ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..

Pai ce, sosetele nu ti le schimbi chiar daca nu-ti muta nasul? Ba le schimbi.

(Si cuptorul meu cu microunde e nou, are mai bine de 10 ani...nu-mi vine sa cred, dar asa e, e din 1996).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Hop si eu la o cafea de amiaza.\Am terminat mancare. curatenie,,,is fresh .
Avem mari pobleme cu administrarea antibioticului,,,,nu vrea si pace....am luat miere de albine si tot isi face greata pana il varsa....
Cum sa fac sa il ia ,,,,daca tot nu il ia o sa im nevoiti sa ne internam in spital....of of copil

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput