Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
vreau si io o bere ... e rost de chef?
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mexxa spune:
si eu sunt pe aici
da e linisteeee....fetele cred ca au fugit la 
Bem numa noi doua...
la somnoroase
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
sa stii ca as bea , dar merge cu o
ca picanteriile de la KFC le-am servit mai devreme ![]()
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
beeeey , daca nu apareti ma duc la
ca sunt cam rupta in gura la cat am umblat si cat am carat azi 
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
Ayla21 spune:
Aida pt Emma.
Multumesc celor care s-au gandit la noi azi.

Somn usor!
5 luni fara Alma
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Aida pt Emma. Multumesc celor care s-au gandit la noi azi. ![]() ![]() Somn usor! ![]() 5 luni fara Alma _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
merci ioana , mai dau si eu un rand ca vad ca tare zgartzomanca esti
dai doar cate una 

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi