Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vreau si io o bere ... e rost de chef?

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

si eu sunt pe aici
da e linisteeee....fetele cred ca au fugit la
Bem numa noi doua...la somnoroase

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

sa stii ca as bea , dar merge cu o ca picanteriile de la KFC le-am servit mai devreme

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

beeeey , daca nu apareti ma duc la ca sunt cam rupta in gura la cat am umblat si cat am carat azi

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aida pt Emma.
Multumesc celor care s-au gandit la noi azi.
Somn usor!

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Aida pt Emma.
Multumesc celor care s-au gandit la noi azi.
Somn usor!

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

Mergi la inceput

merci ioana , mai dau si eu un rand ca vad ca tare zgartzomanca esti dai doar cate una

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pai aia era a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Neata!O cafea cu lapte pentru mine,varog!

Mergi la inceput