Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*
Raspunsuri - Pagina 16
maristef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac www.youtube.com/watch?v=k89XvfQfTIM" target="_blank">cafea cu lapte pentru toata lumea Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aidutza mama, tu ai servit-o deja pe aia???
da da, eu adun sticlele, toate-s goale,

ati beut la greu!!!

n-ati lasat nimic!

mama Biutei
aidaciolac spune:
pai tu la ora asta vrei sa bei? la ora asta se doarme ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
maristef spune:

eu sunt la munca

capitolul nou o sa se numeasca "cafea cu aroma de night club si bebelusi"
???
eu o iau de dimineatza cu beutura, ca pana deseara sa am voie buna

si sa fiu in forma 

mama Biutei
mexxa spune:
Mai aveti
si laptic
??
Noi am fost dimineata la 6 la injectie apoi ne-am bagat la somn,,,si abia 11 am facut ochisoru![]()
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maristef mexxa ![]() ![]() ![]() Cafea mai dau eu ![]() ![]() ![]() ![]() Cu laptele...tratezi cu Aiduta mama Biutei |
nu am inca , dar sper sa am macar nasterea asta ...

ayla fata , hai aici , lasa la o parte depresia ca deja dureaza de prea mult , nu's ce naiba ca eu tot noaptea si dimineata le fac
, daca intra hotii peste mine (doamne fereste) se sperie saraciiSa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MsLara spune:
Mai e cineva? Hai o
la pranz, sau mai bine un nesscafe frappe cum am baut eu azi
.
Dragelor las 

tot ce vreti voi de baut. Nu pentru ziua Americii
ci pentru ziua tatalui meu.
Acum plec la petrecere si duminica seara vin cu gratare, torturi si ce mai gasesc pe acolo.
Sper ca macar sa nu ne ploua sa putem sta in curte fara umbrele
.

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
MsLara spune:
Multumesc Adina! Acum incalec pe matura si ma duc..sa-i pun benzina si apoi plec!
Weekend frumos si voua!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali